Written by AbangNara | December 20th, 2012

Selain daripada Neelofa, Nora Danish turut memilih Dubai sebagai destinasi percutian hujung tahunnya. Selain daripada ibu dan anaknya, Nora Danish turut ditemani oleh keluarga mertuanya iaitu ibu dan ayah Jejai. Memang seronok tengok gelagat mereka.

nora dan jejai

Dalam banyak gambar yang dikongsikan, Abang Nara paling suka melihat keterujaan Nora Danish dan anaknya, Rayqal beratur memasuki Ferrari World. Bila anak Abang Nara besar nanti, confirm akan Abang Nara bawak dia ke sini jugak. Mana tahu ada bakat untuk jadi pemandu F1 suatu hari nanti.

nora dan jejai

Ketika entri ini ditulis, Nora Danish masih lagi berada di Dubai. Teruskan enjoy dengan percutian anda. Semoga selamat kembali ke Malaysia kelak. 18 lagi gambar percutian Nora Danish di Dubai dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai

144 responses to (20 GAMBAR)Nora Danish Dan Keluarga Bercuti Di Dubai

  1. takeiteasy says:

    honestly klu aku aku x akan ikot smpi bercuti
    mmg x bgs putuskn hubungan dgn mak/ pak mertua walaupn da jd bekas
    x yah kot ikot smpi bercuti nnt hubungan mak/pak mertua akn terjejas dgn menantu baru tu
    nnt wujud la banding2kan dgn bekas menantu dgn menantu baru n bagai
    so lebih elok jgn la p sampai bercuti
    ini just pendapat aku saja

    • Anonymous says:

      bengap sangatkan…kalau budak2 nenek nak bawa ke oversea,nak buat pasport cane????

      budak2 underage nak buat pasport kena dgn mak bapak die.bukan dgn atuk nenek.
      msti bodo xpenah bercuti kat oversea nie.asyik terperap depan pc kutuk2 orang

      • takeiteasy says:

        la ni passport da x sharing dgn parents da tapi leh wat 1 pasport asing utk bdk2 tu so lain
        harap maklum

      • Anonymous says:

        heheheh Anonymous 1:28pm, jgn sebarang cakap weh… budak2 boleh buat paspot sendiri la.. lain la kalau kedekut sgt so bagi budak2 share paspot mak bapak.

      • joyah says:

        hello ngko yg bodo panggil org bengap..

        tahun abad masihi berapa dulu yg last ngko ke oversea..???

        org zaman sekarang pergi obersea dah buat pasport single larr…. dah tak de pasport sharing macam zaman agogo ngko tu anon..

    • KI says:

      Well, the thing is, you are NOT her. So nasib ko lah nak pikir apa. Dia boleh je buat apa dia nak. And guess what? Dia MEMANG dah pergi pun. So..?

    • Anonymous says:

      dah menan tu baru tu pun dulu gatal pook*y pegi jejaskan rumahtangga org..hambik la ko..

  2. ita says:

    kalau aku ditempat ND..aku akan selalu bawa anak aku berjumpa dengan keluarga jejai but aku x akan pergi bercuti dengan keluarga jejai…lagi pun jejai sudah ada bini yang baru…siapa lah aku…

  3. ita says:

    anonymous…bukan ke sekarang ni passport dah x share dengan mak bapak..cuba check kat immegresen.

    • Me says:

      kl aku ad ank po aku yg kecik mcm ank ND aku akn ikut mane dia pergi WLPON dgn atok dgn nenek dia ad nk jage…naluri ibu kot…lantak la dia nk melaram ke janji dia jage ank dia ad dpn mate dia..ke ita mmg suruh anak ita duk jauh2 dr ita..kl blh wat anak je jage xnk..ooopsss sori…

  4. KAMI says:

    yg kutuk2 ND bercuti dgn keluarga mertua ni mesti suku sakat Fasha….tak sudah2 mengutuk si ND. kami tetap suka ND lebih drpd Fasha sebab Fasha meruntuhkan rumahtangga ND..SEKIAN

  5. jujuk says:

    nora cantek sgttt!!!!

  6. Anonymous says:

    Dont blame Nora lgpun dia pergi dgn ibunya…bkn sorg…family ND mmg rapat dgn family bekas mertuanya klu x silap sblm diorg kahwin lg…
    Fasha tgh mengandung x baik ckp mcm2 dkt org pregnant…
    Inilah yg dinamakn takdir sudh tersurat dan tersirat….kita hanya mampu berdoa agar mrk bahagia dgn pasangan masing2

    • neelofasolatido says:

      ecewah…tengah mengandung, so kene jaga hati dia?? tapi apa dia buat masa nora mengandung!!! hah!!? sudah lah..hipokrit semua peminat2 dia..

      • Anonymous says:

        semoga Nora bertambah-tambah success dan Fasha bertambah-tambah sewel…nak buat apa kesian kat Fasha ni..manusia x de hati perut…meruntuhkan rumah tangga org…

  7. Min says:

    memang tidak dinafikn Nora Danish memiliki perwtakan yg menarik sekaligus mempunyai ciri2 wanita yg amat disenangi oleh semua pihak. Kagum dgn nya krn ketabahanya mengharungi segala perit jerih juga tohmahan

  8. Anonymous says:

    Happy family

  9. Reena says:

    Hakikatnya Nora Danish memang disayangi keluarga mentuanya..even dia dah bercerai dgn jejai sekalipun, anak dia rayqal stil cucu kpd ngah talib & wife. Rayqal stil ada auntie & uncle. Jeleslah tu peminat fs. Biarlah dorang berbahagia drpd kuar ceta tak elok kan.

  10. mak jemah says:

    kita enjoy dulu….xoxo

  11. kipas payah mati neelofa says:

    neelofa nk g dubai dia pn nk g jgk . . g lh tmpt lain

    • dubai mali.. says:

      time hjg2 thun ni mmg bbaloi gi dubai.. sale gile2..aku yg tgal kat dubai ni plak tgedik2 nk blik malaysia..hihi..

  12. lola says:

    sweettnyee nora danishh and her sonn . wishh themm will happy foreverr . =]

  13. DoubleFace says:

    Maaf le, tapi saya memang tak makan langsung dengan Nora Danish ni. Saya pernah makan di Restoran CozyHouse di Great Eastern Mall. ND ada di sana dengan kawan-kawan dia, bersama anak mereka. Her group was making such a terrible ruckus, bising, siap ND terjerit jerit mengilai, tak considerate langsung terhadap org di sekeliling. That is not that bad. yang teruknye, she tak perhatikan langusng anak dia berjalan jalan around her table. Siap anak dia jatuh, langgar kerusi another customer yg makan dengan family dia. Anak dah jatuh, ND toleh pun tak, langsung tak layan. The customer, who happens to have her children there too, yang tolong angkat anak ND and check whether he was ok. ND did not even bother to look, she was too busy mengada ngada terkinja kinja dengan kawan kawan dia. After that incident, memang saya tak suka dia. Dia suka menunjuk betapa baiknye dia, tapi ibu jenis apa yang lebih memntingkan kawan kawan dia daripada anak sendiri? Soryy la kalau peminat ND tak suka apa yang saya tulis. Tapi apa yg saya tulis ni betul, sebab saya sendiri nampak dengan mata kepala saya. So, i take Fasha anytime…what you see is what you get. ND pandai berpura pura…patut la semua lelaki lari….

    • neelofasolatido says:

      sudah la ko fasha….

    • Anonymous says:

      aku pon pernah nampak. masa tu terserempak..ingat pelanduk dua serupa tapi mmg betul ND dgn anak dia..mmg dia ni fake giler! nampak mcm ibu yang penyanyang tp dia siap marah2, tengking anak dia.. biar betul! tapi tu la sape nak percaya kan…dunia2.

  14. nobody says:

    kalau niat ikhlas tak per…tp kalau setakat nak menunjuk….itu dah kira riak…apa yg nak dikongsi sangat….pg umrah instagram…dubai pun instagram…simpan2 utk diri sendiri sudah…..

  15. sengal says:

    g sembahyang tarawikh penuh hp kat tgn hahaha. Nora guna in law raih simpati peminat kampung yg ngok.

  16. Anonymous says:

    biar lah apa org nk ckp ND as long as x menjejaskan kehidupan….manusia ni sometime ada perasaan cemburu bila tgk org lain lebih….klu nk diikutkan FS lg seksi dan bermcm kontroversi jika nk dibandingkn dgn ND….i pun pernah jumpa FS berlagak juga x senyum….Diana Danielle pun x bls senyum bila fans senyum kt dia…rmi lg la jumpa sbb duduk kt AMPANG kebanyakan astis mmg stay area sini….dah nama dunia artis

  17. ciput says:

    bagi aku skarang ok lagi nora ikut. Tp bila fasikuha dah join in the group tak yah lah kot. Fasha dgn jejai boleh jaga. Nenek nye yg penyanyang pun ada boleh tlg jaga. Kalau nora ikut jugak time fasha ada tu maknanye memang nora ni kaki menempel lah kan. Kalau aku lah malu nak ikut bila fasha dgn jejai ada. Tp skarang takpe boleh lagi. Lagi pun pergi dengan dua dua family.

  18. saya says:

    dr kacamata & pendapat saya,

    setahu sy dulu jejai mmg daa kenal fasha sblm nora.. then tahu2 jejai – nora kawen then cerai, then jejai – fasha lagi… sape yg rampas sape tak pasti la.. kuasa cinta… ape pun masing2 da dapat ape yg dorang nak….

    komen sy dgn ape yg Allah kurniakan pd mereka – fasha cantik, nora comel, masing2 ade kelebihan & kekurangan…

    perilaku mereka… tu urusan mereka dgn Allah… yela… sy pun tak pernah sempurna di mata orang apatah lagi di mata Allah… hari ni camni esok lain akan dtg tak tahu la..

    di antara ke dua nye sy lebih suke dgn fasha.. ohhh bukan sebab perangai dia atau kelebihan dia ada… suke dgn semangat & tgjwb dia untuk keluarga dia… sifat dan minat dia terhadap kucing… (menjaga kucing perlukn pengorbanan dan semangat yg tinggi)

    ape pun bagus laa kalau mereka sama2 dpt bkumpul… takde istilah menempel bagai… dah rezeki pak mak mertua kaya raya penuh kasih sayang mampu beri ape yg dorang nak beri… cume kalau daa dapat jgn laa riak menunjuk2 pd yg tak dpt… jadi tuk mereka sekeluarga buang la yg keruh jauh2… ambil yg jernih.. kenyataan nye mereka daa jd 1 keluarga yg besar… yg di benci itu la darah daging & pertalian diri sendiri…. terima seadanya….

  19. anak saudara ku nama danish daniel says:

    tk silap aku , dlu msa nora n jejai brcinta … jejai prnah ckp yg nora ni ksayangan mak dia .. sbb tu laa mak jejai ttp syg nora smpai skrg ..

  20. gemhologram says:

    ermmm apa nak jd dunia akhir zaman… islam hanya pada nama….

  21. gula2 says:

    x minat lgsung kt ND ni..kbai

  22. mak aji says:

    mak mertua syg tp suami x syg x guna jgk

  23. garam2 says:

    bodoh ker pe gula2 ni…xminat ko punye pasal la…tp ko mengikuti jugak perkembangan c ND ni…ckpla sbenrnye ko ni jelez giler ngan pompuan yg betol2 perfect giler ciptaan allah kpd dri nye…hmmm….

  24. nobody says:

    pelik…ND pg umrah bertutup2..pastu kuar citer gambar sensasi n kontroversi dia…minta maaf…Adiputra nak ceraikan bini dia….hm…..now pg Dubai….seksi gak….agaknya dia pg umrah sebab di sponsor n keja berlakon…and nak kan badan berketul AP kot?? haiyooo…tak ikhlas langsung…….kebenaran akan terbukti jua….

  25. aku says:

    ND tu memang la bekas menantu, tapi hubungan dia dengan mak n ayah jejai mana leh putus. ND dgn ayah jejai tu sampai mati masih muhrim…x ada istilah x leh berhubung dengan ex-in law dia. fikirlah positif sikit…

  26. rosli says:

    FS tu sebelum ni kata bunting pelamin tetapi sebaliknya, kenyataannya dalam HM berdasarkan minggu yang dimaklumkan dalam akhbar berkenaan mungkin bulan Ogos. Entahlah!!! Dah nasib jadi menantu macam tu. Kalau takut dihempas ombak, jangan berumah di tepi pantai.

  27. Anonymous says:

    si sendat tu bukan je menipu bab bunting pelamin tu..dia jugak menipu bab followers twitter dia…ada sumber bagitau si fasa sendat ni beli followers twitter dia..nak tunjuk kat nora followers dia lagi ramai…ptuihh..mmg penipu dia ni..

  28. Making million dollars in profit naturally changes your status to a millionaire. But how do you do that? Here is a very simple, very straight forward plan to do it:

  29. Percutian says:

    Buat masa ini kita buat family vac kat dlm negeri je laa…nanti kalau ada rezqki lebih boleh la pegi luar negara pulak ek ?

  30. Despite the fact that it includes integrated Bluetooth
    technology and a larger display, it is excruciatingly sluggish.
    The Canon i90 has features only dreamt of by non-savvy techno wannabes
    like me: Microfine Droplet Technology for superior prints,
    borderless printing capability, dependable product life and more’. The Jiayu G3 Android handset has been alluring a ample bulk of attention, which is rather funny aback it doesn’t appear with all the appearance
    as added Android phones.