Written by AbangNara | February 28th, 2014

Cepat sungguh masa berlalu. Dalam diam sudah 4 bulan Scha Al Yahya hamil. Masih teringat lagi Abang Nara betapa gembiranya para peminat Scha ketika Awal Ashaari mengumumkan berita kehamilan isterinya. Kini sudah tamat trimester pertama. Orang tua kata-kata fasa bahaya sudah berjaya ditempuhi. Insya Allah semuanya akan selamat.

baby bump scha

Sedikit sebanyak memang sudah kelihatan “baby bump” di perut Scha Al Yahya. Tak sabar rasanya nak melihat kandungan pelakon ini makin membesar. Wajah Scha juga sejak kebelakangan ini memang lebih berseri-seri berbanding biasa. Makin terserlah ciri-ciri keibuan. Semoga semuanya berjalan lancar buat Scha sehingga hari kelahiran kelak.

baby bump scha

Lagi beberapa gambar Scha Al Yahya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
kznabihahP.S: Wow. Cantik-cantik jubah muslimah yang ditawarkan di KZNabihah ini. Abang Nara suka bentuk bunga di bahagian bawahnya. Kesemua jenis saiz ada. Tak kiralah anda berbadan kecil atau besar. Harganya pun sangat berpatutan dengan kualiti yang ditawarkan. Tak percaya? Layari www.kznabihah.com sekarang untuk lihat dengan mata anda sendiri.


baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha
baby bump scha

[jetpack-related-posts]

41 responses to (13 GAMBAR)Kandungan Cecah 4 Bulan, Scha Al Yahya Makin Berseri

  1. zoey says:

    So beautiful

    0

    0
    • karipap sardin says:

      petikan kata2 Awal Asaari :-
      “Dia (Scha) jadi orang lain. Karakter dia bertukar. Kalau dulu dia seorang yang agresif, sekarang ni dia menjadi lebih feminin. Dia jadi lemah lembut dan penyabar. Saya perasan dia beli bantal bunga-bunga. Tak pernah-pernah pakai kasut warna merah jambu, dia beli kasut warna merah jambu”
      p/s: macam baby girl jer…apa2 pun tahniah, semoga semuanya di permudahkan, Amin.

      0

      0
      • One Direction says:

        baby boy pun banyak pakai baju kaler pink, berbunga…ala2 bapuk korea asian muka hodoh. fuck kpop gay !

        0

        0
        • perempuan says:

          “Kini sudah tamat trimester pertama. Orang tua kata-kata fasa bahaya sudah berjaya ditempuhi.”

          aku pernah keguguran pada fasa pertama. kemudian aku mengandung balik, Alhamdulillah fasa pertama selamat tanpa sebarang masalah. Tapi bila pertengahan fasa kedua, aku dah alami contraction lalu keguguran lagi. Memang kebanyakkan orang keguguran diperingkat awal. Tapi for me, keguguran itu berada dimana-mana fasa :(

          0

          0
        • lynn says:

          mcm lah One Direction tu perfect sgt. eh kau ni peminat je kan, tapi ade tak kau perasan almost setiap kali habis perform, mesti salah sorang antara dorang tu akan pegang punggung sorang lagi. kalau tak percaya gi tengok the one yg drg perform on Ellen Degeneres show.

          0

          0
        • Olga says:

          @One Direction…komen mcm takde agama. memalukan. doa2 yg terbaek je lah untuk mereka.

          0

          0
        • Kak Jemah says:

          Muka berseri2 ni mesti…baby girl. Teringin dan berdoa nak dgr berita Siti Nurhaliza mengandung. Harap menjadi la….

          0

          0
        • K.A.A says:

          beg dia kaler hitam merah tu cantk…

          0

          0
      • Fai says:

        I love this couple! Sweet n humble :) Semoga di permudahkan kelahiran scha nanti

        0

        0
        • Olga says:

          burittttttt

          0

          0
        • One Direction says:

          Watch One Direction LIVE in London with Maybank Cards!
          wooowwww besar gitu iklan kat beautifulnara. bangga ok aku jadi directioner.
          korang jangan jealous artis kampung korang tak femes.

          0

          0
      • One Direction says:

        Watch One Direction LIVE in London with Maybank Cards!
        wooowwww besar gitu iklan kat beautifulnara. bangga ok aku jadi directioner.
        korang jangan jealous artis kampung korang tak femes.

        0

        0
    • meme says:

      skali tgk scha ni ada iras han ji min pelakon korea.lawa~ n try google. spesen betul hidung diorg!

      0

      0
      • Datuk K mengila- mengila says:

        tak dapat bayangkan kalau che ta yang nak beranak. bunyi che ta meneran di wad hospital …”abang zain arrgghhhhhhh tolonggggg !!!!”

        0

        0
  2. Anonymous says:

    bestnye jadi orang kaya mcm mereka…lagi best jadi mcm scha..kurus je sentiasa..pas kawin beranak pon mst gitu gak badannye..xyah pening nk pikir camne nk maintain balik…hmmmm…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    scha semakin berseri2…cantik ok :)

    0

    0
  4. bedah says:

    syoknye badan kurus cam 2..pas besalin xyah da nk pikir camne nk kurus..

    0

    0
    • ubi says:

      baby boy…kalo mak berseri seri ,baby boy…kalo muka mak xberseri -baby girl…sbb baby girl dah sedut seri mak..

      0

      0
  5. atiqah says:

    Semua orang tak kan berpuas hati dengan apa yang dia ada….ehmmmm

    0

    0
  6. peanut says:

    mesti anak dia org nti comel..mcm muka diaorg berdua..

    0

    0
  7. siro says:

    dressing tiru brad n angelina jolie

    0

    0
  8. hana says:

    perut scha nmpk mcm perut buncit tp dalam ada baby. hehe. papepun scha mmg lawa! :)

    0

    0
    • Nurul says:

      Ha’a tak macam baby bump sangat more to macam buncit hehe tapi tetap comel sangat and seri ibu tu dah nampak!

      0

      0
  9. ArrianaRose says:

    moga2 lps bsalin bttudung la scha ye…

    0

    0
    • ooooooooo says:

      aku menyampah tgk nama Ariana Rose..bukan best pun cerita tu, lagi2 Fathia yg berlakon mimik muka sama jer.

      0

      0
  10. Olaf says:

    suka tengok pasangan ni..nmpk berseri si scha ni bila mengandung…suka tengok pic dia y pakai baju putih tu…baby dia org nti mesti comel…

    0

    0
  11. Mat K says:

    tahniah awal. good job.

    0

    0
  12. NKD88 says:

    Tahniah Scha & Awal.

    Salu org tua ckp, klu pembawakan cmtu, mst baby boy. Tp apa2 pun laki or pempuan baby tu, yg pntg sihat :)

    0

    0
  13. Sedap_Malam says:

    Ni mesti dah try berape kali baru dot tembus kan. Bijak abg main,tak rugi ayg buka luas2. Kalau abg nak lagi,ayg bole bagi,tapi jgn dalam2 yee takut kejutkan baby..

    0

    0
  14. ikan sepat says:

    bagi aku lah tang mana yg cantik sgt si scha ni. hidung pun kembang. kurus macam tiang letrik aje. aku suka tgk awal macam comel aje.

    0

    0
  15. BODO NYE NKO SEDAP_MALAM says:

    BODO NYE NKO SEDAP_MALAM OII… YG DPT SEDAP DIEORG… NKO DAPAT DOSE JER… BODO LA…

    0

    0
  16. villa says:

    cun

    0

    0
  17. ct says:

    dh ngndung pn stil nk pakai baju ketat2..adoii..xphm.nth ape nk ditunjuk kn pn xthu..suami plak bangga isteri tunjuk bdn kt umum

    0

    0
  18. […] (13 GAMBAR)Kandungan Cecah 4 Bulan, Scha Al Yahya Makin Berseri (37) […]

    0

    0
  19. […] (13 GAMBAR)Kandungan Cecah 4 Bulan, Scha Al Yahya Makin Berseri (38) […]

    0

    0
  20. […] (13 GAMBAR)Kandungan Cecah 4 Bulan, Scha Al Yahya Makin Berseri (39) […]

    0

    0
  21. […] (13 GAMBAR)Kandungan Cecah 4 Bulan, Scha Al Yahya Makin Berseri (40) […]

    0

    0