Written by AbangNara | October 8th, 2012

Di kala Tasha Shilla menafikan pernah berparti dengan Datuk J, Shahrizal Jasle tampil sebagai pasangan Tasha ke majlis Anugerah Blockbuster. Mungkinkah “J” yang dimaksudkan dalam gosip itu stand for Jaszle? Hmmmm…..(ayat ini gurauan sahaja tapi ramai plak yang percaya. Shah Jaszle tiada kaitan dalam cerita Tasha Shilla berdisko ye)

tasha shilla

Tasha Shilla dan Shah Jaszle nampak sama cantik dan sama padan. Sekali pandang, seperti pasangan sedang bercinta. Siapa tahu satu hari nanti bunga-bunga cinta akan berputik antara mereka berdua. Masing-masing pun sedang single mingle. (maaf sekali lagi. terlupa plak yang si Shah Jaszle ini sudah pun berpunya. Maafkan saya)

tasha shilla

Lagi 8 keping gambar Shah Jaszle dan Tasha Shilla di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada BuahMulut.

vco

P.S: Inginkan wajah cantik jelita? Abang Nara pun dah try dan memang kesannya sangat power. Cubalah try Catalyst Virgin Coconut Oil. Hanya RM39.90 sahaja. Mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan dan dijamin halal. Untuk tempahan sila email ke lorongsetia8 [at] gmail.com atau LIKE Facebook Cantik BeautifulNara.

tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to (10 GAMBAR)Shahrizal Jaszle & Tasha Shilla Di Malam Anugerah Blockbuster

  1. Reena says:

    Kata J dah tunang..tp nak gak berkepit dgn awek lain..

    0

    0
  2. Manisss kurma says:

    Bukan ke J nie dh bertunang??? sape kata Single Mingle erkkk?
    ermmmm

    0

    0
  3. saya ok jer! says:

    TAHNIAH TASHA SHILLA..

    *MESTI RAMAI MALAIKAT CYBER NAK MENGUTUK PAKAIAN DIA KAN. BAIK LA KORANG JE BETUL KAN DIRI SENDIRI DULU. HAHAHA

    0

    0
  4. Shahrizal Jazel says:

    Aku tak nak la dengan tasha nie.. kaki disko wat pe. aku nak cari yg muslimah je..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sejak bile shah jazle single mingle? huhuh

    0

    0
  6. oct1883 says:

    confuse la aku.. dua2 single mingle? bukan ke shah jazzle tu dah betunang?

    0

    0
  7. talam besi says:

    motif???

    0

    0
  8. Anonymous says:

    alah…xde ape lah tu..nara je propa lebih..biase la tu artis lain melambak lg pergi event mcm tu dengan org lain…nk ckp pasal berkepit,mase diorang tgh blakon tu lebih drp bkepit lgi aih..naseb x terkepit je…

    0

    0
  9. apapajela says:

    aku taknak komen pasal artis atas ni..tp nak komen pasal blog nara ni..boleh tak iklan aku terima nikahnya ni dikecikkan?aku dah la pakai netbook je..susah nak baca blog nara ni…dah klik pangkah pun kuar jugak..letih aku…

    0

    0
  10. Puan Gojes says:

    J da bertunang. tak elok rasanya kata dia single. sebab Jaszle kan da berpunya. apa la perasaan tunangannya nanti :)

    0

    0
  11. Mia says:

    Nara..mende plak shah jazle single..adeh..x wat homework k sblum post cite..k dah hilang ingatan???

    0

    0
  12. Rimasssss says:

    hishhhhh….aku baca komen kt BN ni jdi pening kepala pasal iklan y menyemak ni..menganggu jer la..abg naraaaaaaaa….cuba alihkan iklan ni…sebuk jer la…

    0

    0
  13. Tasha Shila says:

    Eeuww!Abg Nara tak tapis pic i taw. Nampak jerawat belakang badan i. Mencik!

    0

    0
    • kecoh siak says:

      komen kau menyebabkan aku scroll ke atas semula sebab nak tgok posing BAREBACK si TS.

      0

      0
  14. layan jer says:

    eh…bile shah jazsle ni single..bkn da bertunang ngn redzwani puteri ker?selidik b4 tulis…

    0

    0
  15. daniela says:

    tudia betis TS, besar kayu balak..(jahatnye komen aku..tp btul gak kan.) better long dress more suite with her body)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    single ka jazzle tu? yang merisik bagai hari tu siapa? kambing dua serupa ke?

    0

    0
  17. topot says:

    awat nampak berkarat cik mek molek ni abg nara….kulit karat mulut mcm nenek tua aje TS ni..

    0

    0
  18. j says:

    pehal bibir minah disko ni?suntik nk jdi kecik ke ape?

    0

    0
  19. Rita vs Ayu. says:

    Kenapa Tasha ni mcm dah gemok sikit? Terlebih bahagia agaknyer

    0

    0
  20. Komen ikhlas says:

    Nak nasihat sikit. Kalau hidung jambu air, tak payahlah sibuk guna nama omputih. Malu jek

    0

    0
  21. Raja minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

    tasha shila ni muka dia macm muka yoko ono pulak minah jambu tengok dia ni …….tapi yoko ono masa dia muda2 dulu jambu jugak macm si tasha ni lah jambu……

    0

    0
  22. kuiklui says:

    alamak jaszel(xreti nk eja) dh gemukk??

    0

    0
  23. eila says:

    bkn ke si rizal ni udah merisik dr. ke ape tah aritu?? ke aku t’tinggal ketapi ni?? konpius satttt..

    0

    0
  24. luna says:

    si jazle ni bukan ke dah btunang?apehal lak si nara kata dua2 single mingle?kalau tunang dia bca msti bengang.ke dah putus tunang?nara ni watla homework sket jgn asek cedok dr sumber lain.
    P/s: x minat tasha shila.haha

    0

    0
  25. Sweet32 says:

    Geli la aku tgk si mamat ni! Perasan hensem! Lps tu berlakon ntah ape2.. Gosip ngan pompuan je lebih! Kesian gak kat tunang dia.. Harap2 sempat la naik pelamin.. Tp lps naik pelamin jgn naik mahkamah lak! Paham sendiri la! Tasha shila pun ntah ape2.. Berlakon pun x seberape!

    0

    0
  26. mak pah says:

    kalau mak pah nak rogol si jazle ni boleh tak?? ala rogol je.. bukan buat ape pun…

    0

    0
  27. Sakit mata says:

    TS kulit kalau berkerak tu xpayah la nak pakai xcukup kain. Tutup lagi bagus.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    apa hensem sangat mamat ni sampai semua nak dia ni.xpaham aku.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    saya lebih tertarik baca iklan nara berkenaan coconut virgin oil itu~~;)

    0

    0
  30. tutu says:

    ni menang ngan beli surakabo selori lagi ker…
    hahaha…x menang byk ckp plak…

    0

    0
  31. katak9999 says:

    datuk J…stand for datuk jeffrey

    0

    0
  32. ck slmh says:

    aku kompius, mmg ramai ek fans tasha ni?
    asyik menang undi je.
    curiga kejap.
    hahaha..
    btw tasha, ur outfit is sooooo OOOOOPS!!
    :P

    0

    0
  33. ade mata yang memerhati says:

    Abg Nara oiiii…shah jaszle tu bukan dah bertunang ke??
    Kecik hati tunang die..da bertunang tu, x payah la nk digosipkan…
    Nanti macam2 spekulasi timbul…kitorg salahkan abg Nara…bole?

    0

    0
  34. minah says:

    jadi pasangan pun xboleh ke bejalan tu jauh2 sikit.. ni aku tgok bres tasya tu udah terkena tangan si shah jazle tu.. huhu.. dapat merasa free la shah jazle tu.. xmalu ke tasya tu.. jauh2 la sikit.. tak jeles ke si tunang shah jazle kalo tgok..

    0

    0
  35. gossip hunger says:

    Abg Nara, suruh la artis-artis msia ni exercise sikit. nampak sgt the extras kat badan tuh. cer mcm atilia/sazzy bukan main pentingkan kesihatan dengan berexercise. oks, i nak pi buat pilates jap.

    0

    0
  36. gideons says:

    eh brtunang??? bukan setakat shah jazlee merisik je ke??

    0

    0
  37. sofie says:

    As Salam semua…berita ini misleading dan tak benar.. Shahrizal sgt bahagia dengan pasanganya dan Tasha hanya rakan artis.. Beautiful Nara pun kata dia niat nak bergurau..tapi gurauannya buat orang salah faham..dia dah pun mintak maaf dan kami peminat Shahrizal dah pun memaafkan beliau..so harap perkara ini tidak akan dipanjangkan lagi. Terima kasih.

    0

    0
  38. bip says:

    apelah korang semua ni….keje nk mengutuk artis jek, korang tu dh baik sgt ke…cool beb…..lantak diorang lh, dosa msg2 tanggung so jg dr sndr dl sblm mengata org..

    0

    0
  39. missR says:

    baju tasha shila ni sllu je spoil. dia xde taste. xcantik lgsg..harap mekap je..

    0

    0
  40. anon says:

    apasal muka dia macam fake? suntik ke? or mmg fake? senyuman fake

    0

    0
  41. yuyi says:

    TS ni mula2 klua dlm cite ratu tu biase jer muke…mekap je lebih ni..

    0

    0
  42. tina says:

    aku cume nk comment yg ak suke tgk lakonan tasha shila & shah jaszle….tambah2 lg kalu mereka berpasgan dlm cite…best2….bab2 kaki disco, pkaian xsenonoh, aku xnk comment…tq

    0

    0
    • Mimah gedek says:

      Lagi satu Wani jangan percepatkan perkahwinan u, tengok beberapa
      Bulan si mamat ni ada perubahan tak, benda ni akan berulang kalau tak
      betul2 diatasi. Banyak yang kak kepo dah nampak.

      Berdoalah Wani supaya dipertunjokan Allah kalau simamat tak jujor

      0

      0
  43. Mak minah kepo says:

    Wani wanita yang baik insyallah dapat lelaki baik. Mohon pertunjok
    daripada Allah.

    Itulah waktu dia dengan Liyana Wani nak juga dengan si mamat ni.
    Sekarang Liyana selamat dari Mamat ni. Dia tengok dari jauh apa
    si mamat buat kak dia dulu.

    Wani banyak bersabar dan istihara. Wani sepatutnya
    cari lelaki yang setaraf dengan Wani seperti doktor Islamkan
    banyak di Malaysia.

    Si mamat kalau tak berubah lepaskan aja si Wani. Kesian dia kena tipu.

    0

    0