Written by AbangNara | April 2nd, 2014

Seringkali Nur Fazura akan menjawab segala kontroversi yang berkaitan dirinya sepantas mungkin, namun dakwaan dirinya bercium di KLIA dengan seorang lelaki Amerika masih belum lagi diperjelaskan. Ini kerana Fazura kini sedang bercuti di Eropah. Seronok sungguh Abang Nara melihat aksi comel Fazura bersama anak buahnya. Dua-dua memang cute!!!

fazura di eropah

Sekali pandang nampak macam anak sendiri kan? Memang Fazura dah ada ciri-ciri untuk menjadi seorang ibu. Umur pun dah sesuai sangat untuk berkahwin dan membina keluarga sendiri. Mana tahu hati Fazura akan tergerak untuk berumah tangga selepas menghabiskan masa bersama anak saudaranya.

fazura di eropah

Antara tempat yang dilawati oleh Fazura di Eropah ialah Amsterdam dan Monaco. Bila lah Abang Nara nak jejakkan kaki ke tempat-tempat ini. Kenalah bekerja keras dan kumpul duit seperti yang dilakukan oleh Fazura. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Bapa jalan kaki 30km bawa anak ke sekolah


fazura di eropah
fazura di eropah
fazura di eropah
fazura di eropah
fazura di eropah
fazura di eropah
fazura di eropah
fazura di eropah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (10 GAMBAR)Nur Fazura Jalan-Jalan Di Eropah

  1. ZIOE says:

    kerja kuat2 pastu release n berehat….seronok tengok..

    0

    0
  2. ina says:

    perhh.. chanel.. byk duit tuh.. tpi jarang tgk blakon.. xpe dh rezekikn.. tpi bab2 peluk tu cpat jwp hokeyy sbb org tgh benci giler dgn HS n backup u… jgn jatuhkn maruah sendiri k.. nk buat ape2 pikir lu baik n buruk..

    0

    0
    • encelegit says:

      Dia kn ada butique….x berlakon pun takpe.

      0

      0
      • baby says:

        kontrak dia brp byk..colgate, avon….skin care…satu kontrak brp dia sign..

        0

        0
        • ally says:

          yup…kann..kontrak bnyk..butik lagi..apa adahal..
          setakat berlakon berapa sgt pun boleh dpt…bolehlah buat back up sket2…
          fazura mmg lawa, Dr R ckp, fazura wanita tercantik di Malaysia.

          0

          0
    • anak dato' says:

      anak dato’ kot..so, xyah job bnyk pn mmg mampu holiday tetiap hari

      0

      0
  3. diana lempir says:

    canteknye fazura! kelassss dressing & style ko noksssss

    0

    0
  4. Punggok Boye says:

    xmow Noty2 Gossip yeaw Kak Fizura… Nanti Saya Boikot je Cam HS!!! Epy Holiday… ~

    0

    0
  5. Anonymous says:

    cantik!

    0

    0
  6. adore_you says:

    Perfectoooo <3 LOVE LOVE LOVE !

    0

    0
  7. Olaf says:

    cantiknyaaaaaa fazura…x jemu mata memandang….suka tengok pic y dia dukung baby tu…

    0

    0
  8. rapunzel says:

    mayb kat mata org lain cantek.. kt mata aku biasa je fazura ni.. bukan xcantek tp lain org lain taste kan…

    0

    0
  9. abang cute says:

    abag cute memang minat fazura nih…cantik….x pakai mekap tebal-tebal pon still nampak menawan….gambaq last yg dukung baby tu, lagi jelas..nmpak muka tak mekap…tapi still cantik…kulit flawless….

    0

    0
  10. Kupu-kupu says:

    wow…bunga d Keukenhoff dah mula mekar…best nyer!

    0

    0
  11. ssssss says:

    GILER AH…HANEZ MMG SUKE TIRU FAZURA… SEBIJIK STAIL AMIK GAMBARNYE…SPEK MATANYE…STAIL RAMBUTNYE….PATUT LA FAZURA BLOCK IG SI HANEZ TU…KLU AKU PUN AKU BLOCK…PEMINAT PUN LEH CONFUIS..KLON CAM NI PON ADE EK….NASIB BAIK FAZURA DAH X DE PAPE DGN TMJ KLU X DGN TMJ SEKALI DIA NAK…

    0

    0
  12. shaz says:

    Haish, beg birkin ke burkin ke, smua tu kalau mati x bleh bwk masuk kubur…yg bwk hnya amalan di dunia ni je…renung2kanlah smpai termenung, hihiiii….

    0

    0
  13. mak lampir says:

    mak suke pajura…
    cantikkkk.. mmg dari keluarga org berada..xyah himpit laki kaya
    wajah pon eksklusif, xyah kuar tv sgt..lgpon family die bleh tgg idup makan x abih.. idok menjolok mata..cakap teratur tutur katanya..
    mmg akan ade yg ckp die fake dibuat2.. sekurang2nya jahat sendiri ttp sendiri, tidak menyebarkan keaiban sendiri dan org lain..

    life mmg kene fake.. *mak pon pkai fake eyelash

    0

    0
  14. alahaiii says:

    cantik betul fazura ni..

    0

    0
  15. nana says:

    cantek uols tp hidung tetap kembang

    0

    0
  16. daisy says:

    hidung dia kembang bkn dia mtk nana.. itu kn Anugerah Allah… ;)

    0

    0
    • so whatever says:

      Anugerah Allah yg diubah kt thailand. gitu?

      0

      0
      • Anonymous says:

        kalau ubah mesti da mancung. Xde kembang cmtu lagi. Kalau pun betul tu antara dia dengan Tuhan. Ko ada bukti ke dia ubah? Kalau xde lebih baik jgn cakap. Takut jatuh fitnah. :)

        0

        0
  17. peace no war says:

    I loveee missFazura. Natural beauty okeh!

    0

    0
  18. Kak Bedah says:

    Penah jumpa Fazura kat Zara Pavilion. Pakai bedak nipis je ngan lipbalm. Flawless ok muka dia. Cantik sangat! Suka suka!

    0

    0
  19. KIREI says:

    dulu kecoh pasal hanez suraya tiru fesyen si fazura ni..tp bila sekali pandang dia pn mcm nk tiru seseorang..artis hollywood..bini tom cruise tak silap…mcm ada persamaan sket apa yg dia gayakan…x tau la..pendapat aku jek…jgn marah…huhuhu

    0

    0
  20. minah jambu merah biru says:

    minah jambu suka gambar fzura yg no 6 n 9 10 cantek sekali !! fzura memang kena kalau dia pakai kaler biru macm tu very style n sooooooo jambu ! memang tk boleh nk ucapkn ngan kate2 jambu Nye !!! lov u fzuraaaaaaaaaaaaa……….muah !

    0

    0
  21. anon says:

    Cantek fazura….hmm…l’m jealous. Dlm gambar tu kakak dia ke…Tu bergambar dgn model Cara Delevinge yg bila bergambar selalu mcm org sakit mental. Bagi yg kata hidung dia kembang tu, mesti jealous kan. Kembang tak kembang, kecantikan seseorg bukan terletak pd hidung saje…..ia keseluruhan. Kalau hidung mancung pun, belum tentu lawa kalau bahagian lain tu tak lawa. . Tapi yg duk mengutuk kata dia hidung kembang tu se mmgnya org tu luar dalam tak lawa, hati kotor.Kuat dengki.. Kalau tak minat kat dia, senang je tak yah baca and komen psl dia. Habis cerita, dosa kering pun tak dpt. Fazura ni mmg cantek and puteh melepak…

    0

    0
  22. mirage says:

    tak ada mekap/bulu mata palsu, mekap mata panda – biasa dan pucat je.

    0

    0
  23. bila lupa mekap says:

    ingat mata dia besar rupanya sepet jugak si minah ye.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    beg purple itu sangat sangat sangat cantik.
    dia ni mmg tinggi sense of fashion oh..

    0

    0
  25. RIDICULOUS! says:

    sincerely, apa yg cantik sangat dgn bag birkin tu?? I mean honestly. Setakat mahal aje ke. Melayu memang kaki menayang berada. aku rasa bodoh sangat org yg bayar beribu utk bag yg sekarang beli kat china town pon agak sama juga. kalo ada kepala otak yg geliga to go along with it satu hal jugak.

    0

    0
    • Anonymous says:

      entahlah nak explain macam mana,
      kata kata “setakat mahal” tu macam tak berapa kena pulak.
      ada beza kan kualiti barang ori ngan yang kat petaling street tu.
      org biasa macam saya ni mungkin takkan gunakan duit (kalau ada la) utk beli beg.
      tapi kita kena sedar nilai sesuatu itu bergantung pada pandangan masing masing.

      0

      0
  26. Ammar says:

    Bilalah Fazura ni nak kahwin. Rasanya umur dia dah tua sekarang kan?

    0

    0
  27. ... says:

    pajura pasai apa hang pernah tweet yg neelofa ada skandal dgn laki mariono ?? minta penrcerahan

    0

    0
  28. ALO says:

    Fazura mmg byk duit. HS tu yg terikut2 gaya Fazura. HS mana ada duit sb tu dia sanggup kena maki sb nak dptkn Romit yg kaya.
    HS muka x berseri..

    0

    0
  29. sally says:

    i loveeee fazura..cantiknya fazura ni..well ada orang kata muka i iras fazura..hmm betul ke???

    0

    0
  30. kiki says:

    cantiknya fazura..i loveee fazura..well ada orang kata muka i macam fazura la..hmmm betul ke???

    0

    0
    • syok sendiri says:

      kalo ko rasa dia etul cantik dan ko pon iras2 dia. Bagus lah utk ko. Asalkan ko bahagia..haha.

      0

      0
  31. Mdm Poppy says:

    Gmbr Faz dgn anak buah dia yg pic.no.8 tu cute betul… Mdm suka tengok Faz. Cantik sangat. Even ramai yg gosip dia buat hidung but for me hidung tu sesuai betul dgn rupa dia..

    0

    0
  32. 20/20 says:

    aiyo ..lawa ke ni. ke korang punya taste perlu upgrading…hehe

    0

    0
  33. MAKDARA says:

    fazura : Ada juga yang pertikai kenapa saya tiba-tiba berpegang dengan pendirian itu, jawapannya itu antara saya dan Allah. “Masa pasti akan mematangkan manusia dan pada usia begini saya mula rasa segan jika aksi bersentuhan dalam drama dan filem ditonton ramai. Untuk pakai seksi pun saya rasa malu. Saya tidak boleh jelaskan mengapa kerana gerak rasa itu hadir atas kesedaran sendiri,” katanya yang menjadikan bidang perniagaan sebagai keutamaan manakala lakonan pula hanya minat.

    0

    0
  34. […] (10 GAMBAR)Nur Fazura Jalan-Jalan Di Eropah (58) […]

    0

    0
  35. […] (10 GAMBAR)Nur Fazura Jalan-Jalan Di Eropah (59) […]

    0

    0