Written by AbangNara | March 9th, 2012

Hangat sebentar dengan kontroversi kritikan Dang Suria, program ON AIR sudah pun ditayangkan lebih kurang 6 minggu. Dan pada hari Rabu yang lepas, 10 finalist wanita telah pun diumumkan. Dan Abang Nara agak terkejut kerana ada junior Abang Nara semasa belajar dulu tercalon.

syakirin on air

Tahniah diucapkan kepada Syakirin kerana berjaya menjadi finalist. Memang daripada dulu Syakirin atau nama manjanya Reen memang berbakat di dalam bidang pengacaraan. Harap-harap dengan berjaya menjadi finalist, bakat yang ada dapat diasah sepenuhnya.

Apa pun calon-calon lain pun nampak hebat jugak. Good luck kepada semua finalist. Selamat bersaing dengan sihat. Lagi 9 calon peserta wanita untuk program ON AIR dengan membaca entri ini sepenuhnya.

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

72 responses to 10 Calon Finalist Wanita Untuk Program ON AIR

  1. manjer says:

    tahniah…. :-)

    0

    0
  2. ieta says:

    good luck all. dah famous jgn lupe diri ye..

    0

    0
  3. lolipop says:

    penampilan sume ok la…harap on air pon ok la…

    0

    0
  4. lolipop says:

    natrah 2 muke cam sharifah amani la…

    0

    0
  5. kak norra says:

    I like SYAKIRIN @ REEN..Gud luck reen FIGHTING!

    0

    0
  6. kami.. says:

    nasib la budak p.pinang tu kene rejeck..benci btl…tgk episod baru ni ,,cara die tu mcm…..

    0

    0
  7. hehe says:

    nasib bdk p.pinang yg kurang ajar n xcantik tu xmasuk..benci aku tgk cara die tu..bajet bgus

    0

    0
  8. gadis sadis says:

    aku paling suka si nurul hana tu..dia nampak bijak on tv :) all the best

    0

    0
    • Hulk hogan says:

      Agree :) Nurulhana sejuk dipandang

      0

      0
    • tenz says:

      nurul hana ni ex student smkajb….

      0

      0
      • aku says:

        hehe..aah..nurul hana ex SMKAJB..die satu dorm aku dl…dorm rabuatul adawiyah…kekekeke..dr dl die mmg petah b’ckp.. hope die akan b’jaya kt cni :)

        0

        0
    • ex smkajbian says:

      bukan bijak d tv saje..
      die mmg bijak pon.
      tgh wat master

      0

      0
      • ada jugak says:

        nurulhana ni lagi cantik live..aku ada masa dia g ujibakat..tapi mak dia aku x minat sangat..kecoh semacam je ..

        0

        0
      • aku kenal dia says:

        yea dia tgah wat masters TESL skrg kat UTM skudai..
        terperanjat aku nmpak dia dlam programme nie..
        class mate aku..mmg top student

        0

        0
  9. Anonymous says:

    GO GO REEN HUSNAL!!

    0

    0
  10. someone knew her says:

    kenapalah si norsiah ne masuk? aznil kata dia merapu meraban…aku kenal budak ne…sangat kenal…perangai dia…biarlah Tuhan je yg tahu…yang penting dia ne dulu bertudung masuk U terus pandai bukak

    0

    0
    • de.mucci says:

      kenal gak..1 cmpus… satu kolej lg.. tu ah masuk2 pki tudung…then makin naek sem tudung dh xde.. knew her too, very well…

      0

      0
    • someone know her sista says:

      ish2..harap muka je..knal jgk..si kakaknya lgla..pkai tdung tp suka merampas hak orang..

      0

      0
      • hehe says:

        kenal gak moyang die…xpakai tudung gak masa mula2 lahir..

        0

        0
      • jaqs says:

        Aku pon kenal tine ni…die bukak tudung pun ade sebab beb…die crite kat aku keturunan die kene sumpah berkudis nanah kalau pakai gak!haa,logik ke x terpulang pada korang

        0

        0
      • love says:

        pasal privacy kau pon boleh cite sini eh. hahaha

        0

        0
    • Anonymous says:

      jeles ke? over

      0

      0
    • jantancabaret says:

      kau pe kes? macam bagus sangat je,cibai

      0

      0
    • devil fork says:

      perangai korang baik plak, pg mampos!

      0

      0
    • bestbuddy says:

      Melayu kalau nak burukan orang memang carta paling atas bhai. Kalau lu pulak yang masuk, orang lain pulak burukan lu, cakap mulut lu macam longkang. Tak gi mana pon bhai….

      0

      0
    • someone know her sista says:

      yoyo oo ja berkudis nanah bagai..kakak2 die elok je pkai..kalo dr pkai ke xpkai 2..amik masscom plak..lu fikirla sndri..

      0

      0
    • Hamba Allah says:

      biarlah…yg penting dia masuk atas usaha sendiri….xbaik mengata orang atau mengaibkan orang….

      0

      0
  11. vanila says:

    syakirin dan dahlia nmpk ciri2 pengacara.. goodluck ^^

    0

    0
  12. Adibah says:

    semua hebat2 belaka….dah jd finalist kena jaga attitude la ;)
    good luck uolls!!

    0

    0
    • john carter says:

      adibah, ak rase ak xske ko..mke ko mcm makcik ak..klau bleh jgn ltk gmbr mke ko..ltak gmbr bunga or pape.

      0

      0
      • kami.. says:

        kelasss kau..hak hak hak…die nak org tgk betapa cantiknya die

        0

        0
      • adibahlol says:

        hhaah… tgk tu dibah… kan dh dpt malu. nawaitu tak betul la tu. lenkali jgn tepek gambo k. rasanye dh byk ustaz kuarkn stetmen psl pompuan yg suke tepek gambar kt mana2 blog waima fb waima twitter

        0

        0
      • kak jah says:

        kelas komen kau john carter! kak jah sukaa hahaha

        0

        0
    • barley ice says:

      hahaa..sian ko dibah…majoriti komen2 ko kt BN ni sume org dislike…xyah la letak pic ko leg.. wat malu jek..wakakaka

      0

      0
  13. manje says:

    nampaknye,,pompuan semua..mmg lelaki x leh masuk ke cne ek…

    0

    0
  14. miss eng says:

    harleena da pnah msuk pengacara jemputan nona.. dpt no2..

    0

    0
  15. il says:

    BeautifulNara boleh buat review untuk FILEM BUNOHAN. KASI PROMOSI SIKIT ? support our good film. terima kasih.

    0

    0
  16. puteri kediri says:

    norsiah muka kampungan sgt,sekali pandang & bnyk kali pandang mcm muka fafau.

    0

    0
  17. […] Hangat sebentar dengan kontroversi kritikan Dang Suria, program ON AIR sudah pun ditayangkan lebih kurang 6 minggu. Dan pada hari Rabu yang lepas, 10 finalist wanita telah pun diumumkan. Dan Abang Nara agak terkejut kerana ada junior Abang Nara semasa … Continue reading → […]

    0

    0
  18. kenapa aku tak tercalon?? Sebab aku tak pergi audition la! says:

    kenape kebnyakan gamba mesti nak berKEPAK?? Mmg trend ea?? Sbb aku pun kalau pose. . Ade KEPAK. . Huahua. . Nak bagi ilusi ” lihat perutku..rampingkan”

    0

    0
  19. kami.. says:

    best gak rancangan ni pada aku laaa…tgk perserta jd pengacara sampai terangkat2 kerusi..tersasul2…tp muka tetap mantain cun..agaknya pengacara otai pun cmni gak kot..tp nasib la diorang pnya rancangan rakaman punya..kalau x,,,memanjang bunyi aaaa,,ermmm,,oooo

    0

    0
  20. zaha says:

    tak ada colon lelaki ke??tak kan lelaki semuanya tak layak??

    0

    0
  21. budak TELS says:

    Nurul Hana ni budak UiTM Seksyen 17, TESL, gedik siot masa kat uitm dulu, nyampah giler aku, memang giler glamer

    0

    0
    • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      budak pompan ni baruuuuu nk jadi calon dhhhhhhhhhhhhhhhhhh cakap dia gedik la gila glamer la……memang orang melayu tk boleh senangggggg ada jeeeeeeeeeee yg nk di cakap kn nye cuba diam mulot tu !!!!!!! atas tudong mulot macm sial !!!! jenis hati tk bagos n tk baik ………..

      0

      0
    • awek says:

      ala….jeles lettew

      0

      0
  22. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dahlia jambu tapi nurheda patut di beri peluang ….jangan asek asek nk ambek yg jambuuuuu je !!! minah tudong tk payah ambek lah !!! serembah serembeh ngan tudong naik rimas minah jambu lah !!!! atas tutop dekat dada tejojol !! lebih baik tk pyah pakai tudong !!!!! nyampah !!!!!

    0

    0
  23. mak senah rindu tok dogol says:

    td aku tgk bonohan.sape yg nk relaxkan otak jgn tgk cite ni.. cite ni utk org2 yg nk berpikir jer.. giler bosan aku tgk cite ni sbb aku tgh stressss time 2.. tp sbnrnye cite ni mgisakn ttg adik beradik,pesahabatan ,musuh dlm selimut, dll,, cite ni bole masuk betanding la..sbbc ite ni ala2 cite arahan arwah jasmin ahmad dulu.. so slowy,so dramatik,so bosan tp sarat dgn msg2..sbb 2 arahan die salu mng.. huh! sape yg xsuke dgn org kelantan jgn tgk..sbb cite ni totaly kecek kelate.. huhu so kesimpulannye.. org malaysia lebih suke cite yg relax, lawak (wlpn ketare bodohnye),seram n cite aksi.. fullstop!..

    0

    0
  24. mat office office says:

    hi dato minah jambu i like you

    0

    0
  25. zam says:

    tahniah la yer….apepepun good luck :)

    0

    0
  26. Syed says:

    Tahniah kepada yg terpilih…. Buat yg terbaik, sebab bukan senang nak dpt peluang mcm ni :)

    0

    0
  27. dhiaa says:

    aku suka dahlia, harleena, syakirin :)

    0

    0
  28. monte cristo says:

    dunia oh dunia, manusia oh manusia, wanita oh wanita….dr hasil nukilan u all yg mengutuk mengata mengkeji menghina ni pun dah x mencerminkan diri sebagai seorang yang solehah…x semestinya org yang pakai tudung tu lebih beriman, bersih….itu kan 1 penampilan dr segi luaran sahaja…n dr aspek agama, saya x nafikan…yang penting keimanan dr segi hati budi kita (dalaman)… tapi apa pun, rancangan ini mampu utk memberi keyakinan jati diri dr aspek kewartawan n pengacaraan…im vote for Harleena….

    0

    0
  29. minahrempit says:

    bakal2 pengacara????????????? xde klass..

    0

    0
  30. Zulfadli says:

    owhhh…ini junior sayerrr…

    0

    0