May 5th, 2020

Rasanya siapa yang mengikuti laman media sosial Zulin Aziz pasti mengetahui bahawa selebriti itu sering memuat naik pelbagai video kelakar untuk hiburan pengikutnya.

zulin aziz

Tambahan pula, wanita cantik itu juga sering melakukan pelbagai sedutan parodi filem daripada pelbagai negara terutamanya genre Bollywood hampir saban hari.

Bahkan bukan rakyat Malaysia sahaja terhibur malahan video kreatif Zulin pernah mendapat perhatian Arjun Rampal suatu ketika dahulu apabila tanpa sengaja terlihatĀ  salah satu sketsa Bollywoodnya itu.

 

View this post on Instagram

 

Dia bersubahattttt rupanya!!!! Tok kiah dgn arjun ni nak kene ni. Takde mood nak masak sahur!!?

A post shared by ????? ???? (@zulinaziz) on

Kini, rezeki nampaknya telah mengetuk pintu wanita ini apabila dia dikhabarkan menerima tawaran untuk berlakon dalam sebuah filem Tamil. Berita baik itu sendiri telah dikongsi oleh Zulin menerusi laman Instagramnya.

 

View this post on Instagram

 

Punyalah aku buat video dgn pelakon hindustan, skali dapat offer filem tamil. Lepasni nak parody chandramukhi laa hehe… Ada can tak jumpa rajnikanth?? . @ayra_nasir

A post shared by ????? ???? (@zulinaziz) on

Gembira dengan berita tersebut, Zulin nampaknya dah tanam impian untuk bertemu muka dengan pelakon popular Tamil iaitu Rajnikanth!

Rata-rata pengikut Zulin dan juga rakan artis yang lain turut melahirkan rasa cemburu melihat peluang yang tak setahun sekali datang. Mereka juga tidak lupa untuk mengucapkan tahniah kepada wanita itu.

rakan artis ucap tahniah pada zulin aziz

Tahniah Zulin! Lepas ini ‘terjah’ filem Bollywood pula.


2 responses to “Zulin Aziz Dapat Tawaran Berlakon Filem Tamil”

  1. Papito says:

    Nasihat ikhlas buat sis jurin dan semua di luar sana.

    Rentikanlah perangai excited terlebih ni. Biar betul2 confirm dulu baru canang.
    Sekarang ni mcm2 boleh jadi, yang da siap sign contract pun org boleh breach dan cancel. Ni apetah lagi yang baru text macam ni.

    Tau awak excited, tapi nanti kalau last2 tibe2 tak jadi cane? Haaa…nanti baru tercyduk malu satu Malaya.

    Tak kisah la story job ke, story nak kawen ke, nak ada baby ke. Same rules applied.

    Better tone down some progress until they are mature enough to be shared to the world.

    Peace

    • Zack says:

      yeah … aku setuju…. jgn jadi mcm mamak betina sekor tu yang konon2 dapat masuk Marvel.. ekekekekekekeke… gilo aaaaa… Marvel tuuuuu… tapi still lagi carik sugar daddy nak bela dia kat sini haha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...