Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zulin Aziz Dapat Tawaran Berlakon Filem Tamil

zulin aziz dapat tawaran berlakon filem tamil

Rasanya siapa yang mengikuti laman media sosial Zulin Aziz pasti mengetahui bahawa selebriti itu sering memuat naik pelbagai video kelakar untuk hiburan pengikutnya.

zulin aziz

Advertisement

Tambahan pula, wanita cantik itu juga sering melakukan pelbagai sedutan parodi filem daripada pelbagai negara terutamanya genre Bollywood hampir saban hari.

Bahkan bukan rakyat Malaysia sahaja terhibur malahan video kreatif Zulin pernah mendapat perhatian Arjun Rampal suatu ketika dahulu apabila tanpa sengaja terlihat  salah satu sketsa Bollywoodnya itu.

 

View this post on Instagram

 

Dia bersubahattttt rupanya!!!! Tok kiah dgn arjun ni nak kene ni. Takde mood nak masak sahur!!?

Advertisement

A post shared by ????? ???? (@zulinaziz) on

Kini, rezeki nampaknya telah mengetuk pintu wanita ini apabila dia dikhabarkan menerima tawaran untuk berlakon dalam sebuah filem Tamil. Berita baik itu sendiri telah dikongsi oleh Zulin menerusi laman Instagramnya.

Gembira dengan berita tersebut, Zulin nampaknya dah tanam impian untuk bertemu muka dengan pelakon popular Tamil iaitu Rajnikanth!

Rata-rata pengikut Zulin dan juga rakan artis yang lain turut melahirkan rasa cemburu melihat peluang yang tak setahun sekali datang. Mereka juga tidak lupa untuk mengucapkan tahniah kepada wanita itu.

rakan artis ucap tahniah pada zulin aziz

Tahniah Zulin! Lepas ini ‘terjah’ filem Bollywood pula.

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Papito

    May 5, 2020 at 5:58 pm

    Nasihat ikhlas buat sis jurin dan semua di luar sana.

    Rentikanlah perangai excited terlebih ni. Biar betul2 confirm dulu baru canang.
    Sekarang ni mcm2 boleh jadi, yang da siap sign contract pun org boleh breach dan cancel. Ni apetah lagi yang baru text macam ni.

    Tau awak excited, tapi nanti kalau last2 tibe2 tak jadi cane? Haaa…nanti baru tercyduk malu satu Malaya.

    Tak kisah la story job ke, story nak kawen ke, nak ada baby ke. Same rules applied.

    Better tone down some progress until they are mature enough to be shared to the world.

    Peace

    • Zack

      May 11, 2020 at 8:35 am

      yeah … aku setuju…. jgn jadi mcm mamak betina sekor tu yang konon2 dapat masuk Marvel.. ekekekekekekeke… gilo aaaaa… Marvel tuuuuu… tapi still lagi carik sugar daddy nak bela dia kat sini haha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama