May 20th, 2020

Berkongsi foto terbaru di Instagram miliknya, nama Zulin Aziz kini menjadi perhatian netizen apabila  perubahan pada bentuk fizikalnya menjadi bualan ramai.

zulin aziz kurus

Zulin yang sebelum ini bergelut dengan masalah berat badan mampu menarik nafas lega apabila tubuhnya kinimula menyusut selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan Mac lalu.

Menurutnya, antara faktor yang menyebabkan beliau kurus adalah kerana tidak menjamah nasi sejak tahun lalu.

“Saya tak makan nasi sejak tahun lalu. Ketika berbuka puasa, saya hanya menjamah buah kurma dan meneguk air.”

View this post on Instagram

Tak sabar nak share dengan korang koleksi tudung terbaru dari @dmagiafashion_official ❤️

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

“Beberapa minit kemudian barulah saya makan lauk-pauk. Sahur pula saya hanya makan pisang.”

Mengakui tubuhnya makin langsing apabila mengamalkann sejenis minuman yang mana dirinya menjadi testimoni kepada produk tersebut.

Kongsi Zulin lagi, berat badannya menyusut kepada 60 kilogram selepas mengamalkan produk berkenaan, malah Zulin juga menepis dakwaan tubuhnya menyusut kerana “makan hati”.

“Saya buat semua ini untuk diri sendiri, bukan untuk sesiapa. Semuanya untuk kepuasan sendiri.”

Terdahulu, Zulin merupakan salah seorang selebriti yang sering dikecam netizen dan dijadikan bahan lawak susulan bentuk fizikalnya yang agak gempal.

Sumber: BH Online


7 responses to “Zulin Aziz Akui Badan Semakin Ramping Sejak PKP”

  1. Anonymous says:

    zulin ni walaupun makin kurus, muka die still sama. sesetengah orang kurus muka sekali cengkung macam apa dah

  2. enon says:

    agak2 la nak menipu pun. Surgery buang batu karang dgn surgery bariatric tu bukan mcm ko bukak beg, amek fon sekaligus amek wallet. Ko ingat sekali belah perut segala mende ko boleh betulkan sekaligus? Bariatric surgery pun ada indication nye berat mcmana yg dibenarkan buat. Zulin gempal sikit je pun bukan obese apedaaa

  3. Anonymous says:

    Betul ke dia buat bariatric surgery?

  4. Inilah hasil hujung tahun lepas. Buang batu karang plus bariatric surgery. Alih2 minum jus pelangsing lah. Tak makan nasik lah.. Hurmmm… Michael Ang jugak bagus. Terang2 ngaku.. Surgeon kita samalah zulin oiii ??

  5. Inilah hasil hujung tahun lepas. Buang batu karang plus bariatric surgery. Alih2 minum jus pelangsing lah. Tak makan nasik lah.. Hurmmm… Michael Ang jugak bagus. Terang2 ngaku.. Surgeon kita samalah zulin oiii ??

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...