November 2nd, 2015

Selepas 2 minggu berturut-turut tiada penyingkiran, akhirnya Gegar Vaganza 2 minggu ketiga berakhir dengan penyingkiran 2 peserta sekaligus. Perjuangan Zul Handy Black dan Ezlyn telah pun tamat di Gegar Vaganza 2 selepas nama mereka diumumkan tersingkir. Abang Nara terkejut juga bila Zul Handy Black tersingkir kerana persembahannya pada minggu pertama dan kedua memang power.

zul handy blackNamun persembahan Zul Handy Black pada minggu ketiga ini  yang menyaksikan para peserta menyanyikan lagu di luar genre mereka memang agak mengecewakan. Kedengaran agak sumbang. Biasalah tue. Selalu nyanyi lagu rock tiba-tiba kena nyanyi genre dangdut, rock dan lagu joget memang ke lautlah jawapannya. Abang Nara sedih juga bila Zul Handy Black disingkirkan sebab dia merupakan salah satu peserta feveret.

zul handy black

Walaupun begitu, semoga nama Zul Handy Black dan Ezlyn akan kembali popular setelah menyertai Gegar Vaganza 2. Buat 10 peserta lain iaitu Haiza, Nassier Wahab, Farahdhiya, Nizam Laksamana, Acong Sweetchild, Siti Nordiana, Azian Mazwan Safuan, Ezad Lazim, Sheeda dan Amir Ukay, semoga berjaya membuat yang terbaik pada minggu hadapan dengan tema “Berdua Lebih Baik”. All the best!!!


Comments are closed.

Loading...