Zul Ariffin Tidak Ingat Abby Abadi

Hiburan

Zul Ariffin Tidak Ingat Abby Abadi

Zul Ariffin, bekas teman lelaki Abby Abadi secara jujur menyatakan pada Media Hiburan yang dia tidak mengingati Abby Abadi ketika ditemui di set penggambaran filem Penanggal. Malah, Zul menyatakan dia dan Abby tidak lagi berhubung.

zul

Advertisement

Jujur saya katakan, sekarang memang saya tidak fikir langsung berkenaan kisah yang terjadi dan juga tentang dia iaitu Abby.

Sepanjang saya menjalani penggambaran filem ini saya lebih fokus dan melupakan semuanya.

Malahan, Zul juga menafikan dia dikenali kerana Abby Abadi:

Kalau mahu kata saya kacang lupakan kulit tidak juga. Saya masih tidak popular seperti yang diperkatakan. Saya masih perlu bekerja keras untuk mencapai apa yang saya inginkan.

Tidak dinafikan dia banyak membantu dari segi nasihat dan bimbingan. Selebihnya, saya berusaha sendiri. Dan bukan kerana dia saya dapat kerja atau tawaran berlakon.

Lain macam saja bunyinya. Sesekali berjumpa Abby untuk sesi ‘ngeteh’ pun apa salahnya. Orang kata, “kalau berakhir, akhiri dengan indah”. Kan? Kredit gambar, Twitter Zul Ariffin.

***

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

103 Comments

  1. gelakjahat

    January 25, 2012 at 2:08 am

    klw dh xsuka skalipon cikzull,xpyhlah comen btul mcm a.nara ckp klw dh putus tu biarlah berakhir dgn baik.hmmm so sad dgn sikap kamo

  2. taksokongsapa2

    January 21, 2012 at 2:55 pm

    I don’t know Zul and Abby;tengok dalam tv pun tak pernah! But I have bn reading about their relationship and I thought it was sweet & was rooting for them to be together. Sedih baca ulasan Zul as I can imagine my feeling if my x announce and cakap gitu. The statement was either meant to hurt Abby atau he’s too immature to know what consequences those words would cause. Disappointed durang dah split but hey, it can happen to everyone kan. Hanya mereka berdua yang tahu apa yg terjadi so harap2 mereka will keep their dignity dengan tidak masuk campur dan terpengaruh dengan ulasan juri2 kat luar. Keep your chins up you two!

  3. Sweet32

    January 21, 2012 at 1:27 pm

    Sblom kawin kena tinggal x pe.. Klu dah kawin seksa jdnye.. X pe.. Ade hikmah disebalik nye!

  4. CikZie

    January 20, 2012 at 4:11 pm

    kite serupa abby.. org ‘ensem sgt!’ mcm ni agak sama kot perangai.. dah puas, tinggalkan kite terkontang kanting.. huhh! (kisah silam sy..skarang, engaged already..;))

  5. white kapas

    January 19, 2012 at 12:50 pm

    abby leh dpt yg lg baek dr budak hingusan nih…!!! mcm hampeh je…

Loading...