Zul Ariffin Tidak Ingat Abby Abadi

Hiburan

Zul Ariffin Tidak Ingat Abby Abadi

Zul Ariffin, bekas teman lelaki Abby Abadi secara jujur menyatakan pada Media Hiburan yang dia tidak mengingati Abby Abadi ketika ditemui di set penggambaran filem Penanggal. Malah, Zul menyatakan dia dan Abby tidak lagi berhubung.

zul

Advertisement

Jujur saya katakan, sekarang memang saya tidak fikir langsung berkenaan kisah yang terjadi dan juga tentang dia iaitu Abby.

Sepanjang saya menjalani penggambaran filem ini saya lebih fokus dan melupakan semuanya.

Malahan, Zul juga menafikan dia dikenali kerana Abby Abadi:

Kalau mahu kata saya kacang lupakan kulit tidak juga. Saya masih tidak popular seperti yang diperkatakan. Saya masih perlu bekerja keras untuk mencapai apa yang saya inginkan.

Tidak dinafikan dia banyak membantu dari segi nasihat dan bimbingan. Selebihnya, saya berusaha sendiri. Dan bukan kerana dia saya dapat kerja atau tawaran berlakon.

Lain macam saja bunyinya. Sesekali berjumpa Abby untuk sesi ‘ngeteh’ pun apa salahnya. Orang kata, “kalau berakhir, akhiri dengan indah”. Kan? Kredit gambar, Twitter Zul Ariffin.

***

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

103 Comments

  1. nadia erni

    January 19, 2012 at 9:49 am

    xalahai.. mamt ni bkn ensem pown… blgak… poyo lak 2… blkon bkn best pown… memng popular pown sbb cete dia ngn abby je… law x, enth2 ape je mnusia ni… hackkk dusshhhhh…!

    • Ms Leny

      January 19, 2012 at 10:50 am

      Btul kate nadia erni tue!!bknnye ensem pn..idung kembang semacam je..da glamour sket lupa ngn Kak Abby..oPss!!GLAMOUR KE???one more..kak Abby tak yah la menagih simpati de lagi..xyah nk BB ngn die lg ok??lpekn je si ZUL ARIFFIN SI HIDUNG KEMBANG!!hurh

  2. kasut putih

    January 19, 2012 at 8:26 am

    Pada saya, terbaekkkkk.. just shut up your mouth. Dunia industri Malaysia terlalu kecil untuk menuding jari sesama sendiri. So, when Abby claim dia kena sihir, tertuduh sapa pulak?

  3. cik tom

    January 19, 2012 at 1:42 am

    camnilah jenis orang lupa daratan…bgs abby ni xdh kapel dgn dia..u deserve better than this man..

  4. FATRY

    January 18, 2012 at 11:15 pm

    aku geli la tgok zul ni..style dia blakon,dgn memek2 muka dia skli aku x suka..perasan hansem..muka macam katun

  5. dhia

    January 18, 2012 at 11:07 pm

    walaweyyy cam bagus plak statement ko zul!! pdn muka ko semua xsuka ko kan.hahaha

Loading...