Written by Bella | January 11th, 2019

Foto mesra pelakon kacak, Zul Ariffin bersama wanita Ukraine yang pernah digosipkan bersama beliau sebelum ini kembali hangat diperkatakan.

Mana tidaknya, wanita itu yang dikenali sebagai Tanya Glembotska memuat naik Insta Stories meluahkan rasa cinta kepada Zul yang dikatakan sebagai suaminya. Ia sekaligus menimbulkan spekulasi adakah benar mereka berdua sudah berkahwin?

Difahamkan, Zul kini sedang bercuti di Thailand dan dipercayai ditemani oleh Tanya. Mereka sempat menikmati makan malam bersama.

Kesahihan berita ini tidaklah kami ketahui dan harapnya Zul dapat tampil memberikan penjelasan agar tiada spekulasi liar tercetus.

Sumber Berita : Astro Gempak

126 responses to Zul Ariffin Sudah Berkahwin Dengan Wanita Ukraine?

  1. bibik_cun says:

    Makin teruk gossip psl ZA lps kematian ibu nya. mcm2 gossip plak timbul. hope sume baik2 ngn life ZA lps ni ,.. Aminn

    23

    0
    • kandapower says:

      ada no phone ejen u x bibik_cun..? mau langgan u satu mlm bisa nggak?

      0

      11
      • Anonymous says:

        1 sebab je mamat ni pilih minah ukraine..psl mat salleh ni open. ko nk wat posisi ape, suh dieorg layan cane pon, dieorg ON je. sbb kite org islam penuh ngan batas2 kalau nk ‘bercampur’, bukan bleh main hentam je, walaupon da sah suami isteri. so sesape yg kahwin tu mungkin faham la ape maksud aku. kalau nk ikut kan rupe die ni bkn taste zul.. kenyataan..

        20

        0
        • Eton says:

          betul tu..aku pun pikir yg sama. jilat atas bawah service baik bukan saja zul, lelaki lain pun suka. sebab tu byk kes2 cerai sebab kepuasan tak capai piawaian ISO9001.. 100% maksima dalam rumahtangga.

          12

          2
        • nyah gebu says:

          pompuan mat salleh kasi blowjob…kalau melayu diorg ckp..geli la, loya lah…pastu laki tak puas… cari kitaorang jugak! dasar…

          9

          2
        • Anonymous says:

          bukan itulah..seks itu sama je nikmatnya, kalau mereka betol2 nikah, ini Allah punya kuasa. Semoga Zul boleh membimbing jdi isteri Solehah, bukan bini dia ni yg bawa Zul ke pub2-disko2..

          4

          5
        • Akak Jemah says:

          Seks tak sama. Nikmat ada jenis nya yg kepelbagaian bio. Mungkin suami ko puas setakat sumbat tapi lelaki lain ada nikmat2 lain yg misteri. Macam laki akak, tengok akak goreng keledek pun dia terangkat….

          19

          0
        • wekkkkkkk says:

          lelaki nak kan servis bagus ye mcm yg u kata mengikut piawaian ISO9001…tapi byk bab nafkah x mengikut piawaian.. tu belom di tambah ckp jika anak ada masalah di luar..asik2 mak je yg settle.

          80

          -1
        • fasha says:

          syukur somi saya bayar nafkah lepas cerai..elok je, mungkin bekas somi wekkkk mcm tu.

          5

          3
        • Anonymous says:

          masih ada laki..no bekas..

          5

          0
        • LovingHubby says:

          Bagi aku kalu dpt bini mcm si Wekkkk aku rela join geng Sajjad!

          X kawin pun xpe.. buat sakit jiwa pompuan aura negatif mcm tu!!!!

          4

          9
        • faraj says:

          Korang ni gila seks sangat. Tula padahnya seks nak tunggu kawen la bagai, pastu bila dapat ‘buat’ macam rabbit ghairah sgt nak seks anak kluar tiap tahun. Cinta bukan kerana hati, perasaan dan fahaman. Didorong perasaan nak seks. Fikir-fikirkanlah.

          2

          0
        • Anonymous says:

          Dah tido sebilik..dh kwinlah tu..dah kena hentam rabak2

          0

          0
      • Telor Berbulu says:

        Pompuan Melayu service pun.. lahai x sensasi diranjang. Tahniah Zul!!!

        8

        0
        • Bromance says:

          biar bangla dan pakistan je layan diaorg. dah la suke membawang bro….baik muda mahupun tua.

          9

          0
    • faraj says:

      sampai bila nak jadi playbuaya tua? wakakaka

      20

      0
  2. kandapower says:

    kes ni nadine jd meroyan.. dahlah si danny tu kawin ngn pompuan kampung.. kerana si IQY , danny sanggup tinggalkan nadine. n kawin ngn gadis kampung ukraine.

    12

    0
  3. Anonymous says:

    Selepas kematian orang tersayang makin teruk ye… bukan x gf yg teruk tp diri sendiri yg teruk ye abe zul..hasihhhhhh

    13

    0
  4. mak bedah says:

    bagus lah tu sama lawa sama padan nanti generasi lawa2 belaka.korang jeles sebab zul tak pndng korang kan,dah jgn nak meroyan,pegi kemas katil,pastu basuh baju,pngan mngkuk,jgn lupa mandi cuci rmbut dah kepam sgt tuh..

    2

    11
    • Anonymous says:

      wanita ukraine je yang tahan perangai poyo dia ni. pernah ada satu interview maya karin ditanya pilihan lelaki …zul atau fattah jawapan maya karin… “neither…dua-dua maya tak suka personaliti”. pikir2 lah sendiri..lelaki melayu mmg terkenal dgn sifat poyo dan menggelabah.

      25

      0
    • Jiji says:

      Tak jeles lgsg.cuma yg tak sedap si juripin ni dh puas ko dok pegang2 awek msia bgai nk rak end up ko halalkn hub dgn pompuan ni.halalkn hub dgn pompuan yg tak kish halal haram pon.klu btolla.org bolela ckp jodoh tp juripin ni bkn jantan yg baik.tkpe Allah maha adil yg baik dpt jodoh baik n the other way round.

      1

      0
  5. wekkkkkkk says:

    soroklah sorok jika dh menikah, ingat sng ke prosedure nk nikahi org luar, satu persatu nak settle, embassy, imgresen, blood test, jab agama, polis, jpn pun terbabit jika nk nikahi org luar, lainlah ” nikah terbang” ini mmg sng..main2 jelah ..tpi anak x mau..jika nikah terbang..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kalau btol alhamdulillah…sure lawa2 anak diorang nie nanti.

    6

    1
  7. Anonymous says:

    baguslah kalau sdh kawim… yang tak bagus nya jadi perempuan simpanan mcm lain tu…. hingga ada anak luarnikah dah besar baru tunjujk lepas tu blm sampai 9 bulan lahir lagi anak baru

    8

    1
  8. Anonymous says:

    biarlah dia khawin senyap nanti dia sanding 6 kali meroyan EL dengan Pian eee salah Faris

    6

    1
  9. anonymous says:

    Dah selamat Zul ripin ‘dikendurikan’ si Glembot ni..hahahaha

    6

    0
  10. Anonymous says:

    Wah zul nk mcm ex abegong lak kahwin Ukraine ye..tahniah kalau betul nikah.

    3

    1
  11. Anonymous says:

    utk pakai je..bkn utk generasi akan dtg..

    2

    1
  12. faraj says:

    ” Biasa lah org2 Melayu kebanyakan kawin Omputih ni sebab Org Putih ni Tuhan mereka.” sebab tu bila ada org Melayu Kawin Omputih mesti nk bagi tahu satu Dunia , sebab mereka kawin gan Tuhan Mereka…..ini kenyataan…!!!

    0

    23
  13. Anonymous says:

    KAWIN DAH..NIKAH BELUM..

    6

    0
  14. wekkkkkkk says:

    ingat sng ke nk berurusan nikah dgn org luar ni jika mengikut prosedure yg betoi:
    byk benda nk turun naik:
    1. Jumpa kurga semestinya penting.
    2. kursus kawen bgi warganegara.
    3. pergi imigresn dulu (temph terhad..sbb visa). pergi embassy lpas tu.
    4. pergi embassy ukrane di sini.
    5. pergi jab agama.
    6. pergi jab agama lagi.
    7. pergi klinik..test drh.
    8. bila lyk..baru jlnkn kenduri dn nikah.
    9. pergi imigresn buka file utk tempoh yg imigresen bagi.. kena byr buka file.
    10. lepas tu baru boleh enjoy.
    11. lepas tu imigresen lagi.
    12. lepas tu polis kawasan.
    13. lepas tu imigrsen lagi.
    14. lepas tu baru JPN layak x bini dpt PR atau mykad.

    ..jika semua tu zul x buat…tetiba je jadi laki dn bini zul..itu ” nikah terbang lah”..
    buat penyedap je.

    0

    0
  15. Zul Ipin says:

    Sibuk je nak ambik tau orang dah kawin ke blom. Hmmm

    0

    3
  16. Anonymous says:

    Klu ikut perempuan tu lawa laa…klu ikut zul x ade laa lawa mne….hidung kombang…

    4

    0
  17. nasihatjer says:

    kena warwarkanlah kalau dah kawin..apa ko suka bila orang cakap ko berzina??ko bangga??

    12

    0
  18. Zeta Zain says:

    Aku tgk gambar yg dipeluk zul, muka pompuan tu cantik angat2.
    Baru btl zul puashati nk banding ngan yg ex dulu mmg xmalu lah, teruskn zul jgn xjadi..
    Thump up.

    3

    4
  19. El says:

    Perempuan mat saleh pandai melayan suami luar dalam

    4

    0
  20. Anonymous says:

    sush kawen dgn org asing ni, byk sgt dokumen perlu di sahkan di semua jabatan jika ikut law yg betul..

    5

    1
  21. R says:

    Diorg dah kahwin dah pun. Kwn abg ipar aku jd saksi.

    4

    0
  22. benci androgynous says:

    bagus zul perempuan ukrain Dan Russia la paling jelita di dunia anak² mesti mcm supermodel nanti … ikut jejak langkah ex agong kita … ape barang kawin gan betine melayu dh huduh bnyk songeh pulak tu

    0

    9
    • Anonymous says:

      ramai jer melayu lawa & xbyk songeh… salah lelaki laa cinta buta kt salah pompuan

      jgn jdikan perkahwinan ex agong contoh.. skrg nk menyesal pun xguna dh.. syarat nk jd permaisuri ydpa mesti melayu… even mixed bole asal ade darah keturunan melayu.. balik sana pun syarat sama dh jelas dlm perlembagaan kesultanan kelantan utk jd permaisuri negeri… last2 dpt status gundik… jgn hina2 perempuan melayu.. huduh2 pun future tuk suami status layak permaisuri itu cerah tau !!

      11

      0
      • Anonymous says:

        wanita melayulah yg jdi kesukaan org lelaki asing, sbb salah satunya rajin cari wang. Zul ni org luar nak lah, sbb dia kn playboy, wanita sini takutlah nk jdi bini dia

        4

        2
      • gundik pun lg bagus dari bekas bini yang dulu tu habuk pun tarak.. setakat status baik tak payah janji bini ex agong skrang mmg hot la… raja kelantan ni bukan nya heran pun dia simple je.. best ex agong ever

        5

        3
        • Anonymous says:

          itu ckp kau… tp kau tau ker hati raja tu camne skrg ni…
          kawin pun kelantan tetap xde permaisuri… even bini level supermodel pun
          nk bwk balik istana pun.. cume layak bilik belakang bilik2 gundik
          bukan pasal simple ke best ke x…

          3

          4
    • Anonymous says:

      amboi mulut jantan melayu mcm tak layak dijadikan imam..agak2 mak kau betina melayu ke perempuan melayu… bahasa melambangkan bangsa bro tp aku malu mengaku jantan ni bangsa melayu..

      10

      0
      • kalau la aku jadi laki pun.. lebih baik kasi diri sendiri terus dari kena kawin betine melayu kuakuakuakua jgn sentap terima seadanya.. dah la tak hot dengki je memanjang

        3

        2
        • Anonymous says:

          Bapok je dengki kat wanita melayu. Mesti kau bapok kan.. kasihannnn x dpt nikmat jadi seorang perempuan mahupun lelaki.

          3

          0
  23. Aku Wowwwww bukan Wekkkkkkk says:

    Kalau kawin dgn betina mcm Wekkkk, habesss hancing satu rumah semua dia nk membawang tiada aura2 positif sikit pun. Pompuan mcm wekkkkk lah wujudnya talak 4.

    5

    0
  24. Anonymous says:

    nnti mak ko tanya, siapa wanita yg ko suka tu, biar mak pegi meminang, asal mano ehh..
    tetiba ko ckp Ukraine, mana lak minatang nya nama tu, tak do dlm malaysia ni eh namo tu..
    mano tompat tu

    2

    1
  25. Anonymous says:

    kalu sume wanita mcm si wekkkk di msia, aku rela membujang!!! :)))

    4

    0
    • Stupidyou says:

      Kelako la ko.. mcm llki mlyu kt mlysia ni bgs sgt.. kaki dadah, kaki porn, merogol je keja, judi, zina, agama d tunggang, pemalas nak mampus, pengotor lg, ramai plak tu jd gay, peghidap HIV positive, pastu blnja rmh sume pun isteri kena support tp ada ht kata mampu khwn lebih.. pui..
      Tp x hbs2 salahkn prmpn.. dr sndr x sdr dr.. llki plg x bertanggngjwp, bebal N gila sex je.. llki mlyu la.. tu pn msh x sdr dr..

      14

      0
  26. joe says:

    benci androgynous..nk tye mak ko bkn betina melayu ke?

    1

    3
  27. joe says:

    mak ko bukan betiana melayu ke

    1

    2
  28. Zul says:

    Perempuan local byk kaki bawang tu la pasal baik retis mahupun akak2. Tak seksi pulak tu. Atas katil mcm kayu cendana. Boring ahhh!!!

    1

    4
  29. Meggi says:

    Kawin je. Nikah blom. Mmg la byk batas nk buat sex. Aku mmg tk sanggup la nak telan sperma smpi mati pun. Benda kotor kot. Tak payah nak terasa2 hati sgt dua2 jantina…feeling2 sex tak sampai la kalau tak telan. benda kotor elok la hindarkan. Tu yg budak2 yg lahir perangai ntqh la.

    3

    1
    • MissyOnion says:

      Eh halo meggi…sperma tak kotor ok? Yg kotor tuth adalah air mazi, kalo ko steam keluar la air mazi tu..mana ntah ko blaja sperma tu kotor..cuma sperma memang bukan untuk diminum di telan

      1

      0
  30. Anonymous says:

    dlm ni semua mak melayu..tapi x mgaku

    1

    2
  31. Anonymous says:

    Melayu mmg seks kurenggg sikit. Sikit2 geli.. jijik. Podahhhh!!

    3

    2
  32. Eddy says:

    Pompuan2 Melayu biar Bangla je tackle!!! Opsss

    2

    0
    • Anonymous says:

      yeye bgus bangla tackle, lelaki melayu biar fino tackle..mau ko di kick nye.
      berbini indon biar kena mendram nya..berani

      0

      0
  33. kak sweet says:

    hahahahaha..kelako komen korang..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Pompuan mlayu OK .., asalkan jgn puak UMNGOK dah.

    3

    0
  35. Anonymous says:

    kuku pjg pasti rajin mengorek tahi palat

    1

    0
  36. Noname says:

    Kawin je…dh lama berganti gfren..nk tunggu yg sempurna x kn ada sbb kau pn x sempurna..abam..dll pn dh kahwin..

    1

    0
  37. Hyanya says:

    Congratulations

    1

    0
  38. Rin says:

    Senang aje, tak payah zul mubazir behabis jutaan ringgit nak sanding hingga 5 kali

    2

    1
  39. Anonymous says:

    Thailand…x hairan pun..mmg tmpt teddy bear.
    Tmpt memuaskn hidup.

    0

    0
  40. Jiji says:

    Tak jeles lgsg.cuma yg tak sedap si juripin ni dh puas ko dok pegang2 awek msia bgai nk rak end up ko halalkn hub dgn pompuan ni.halalkn hub dgn pompuan yg tak kish halal haram pon.klu btolla.org bolela ckp jodoh tp juripin ni bkn jantan yg baik.tkpe Allah maha adil yg baik dpt jodoh baik n the other way round.

    0

    0
  41. faraj says:

    Klaka la korang ni. Lelaki melayu. Seeekkkks je memanjang..sket sket fikir seks takda benda lain. Tula padahnya nak seks lepas kawen la bagai. Bukan sebab cinta perasaan dan fahaman. Tu yg bila dah dapat “buat” macam rabbit, anak kluar tiap taun ghairah bebeno. Pastu tekejut dh boleh buat nak cara lain nak org lain la. Lawak uols.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    Sila lyari youtube.
    Wanita ukraine adalah tergolong dlm senarai 7 negara yg akan memberi ganjaran wang jika berkawen dgn mereka.
    Zul menafikan ..zul kata masih bujg.
    Begitu murah hingga mengaku zul husband.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Dah tido sebilik..dh kwinlah tu..dah kena hentam rabak2

    0

    0

Leave a Comment

Optional