Written by Bella | December 2nd, 2015

Umum mengetahui percintaan Zul Ariffin dan Gayatri Su Lin Pillai sudah terputus di tengah jalan dan Zul juga sedang mengenali hati budi Zahirah MacWilson.

Namun, kata orang bukan mudah untuk kita melupakan memori yang bertahun lamanya bersama insan yang tersayang .

Walaupun hubungan mereka sebagai pasangan kekasih sudah lama berakhir, hubungan antara Gayatri bersama bekas kekasihnya itu serta keluarga Zul masih lagi baik seperti dahulu.

Baru-baru ini, Zul dan ibunya telah menyambut ulangtahun kelahiran Gayatri bersama-sama menerusi foto yang dimuat naik oleh penerbit itu di akaun Instagram miliknya.

Melihat foto tersebut, ramai sebenarnya yang mengharapkan agar Zul dan Gayatri dapat kembali sebagai pasangan kekasih kerana selama ini memang mereka tampak cukup manis bersama. Bahkan, tidak pernah timbul kontroversi yang agak dasyat ketika bercinta.

Kami rasa mereka adalah contoh terbaik untuk pasangan yang sudah putus cinta di luar sana.  Tidak bermakna anda harus bermusuh meskipun sudah tiada ikatan cinta bukan?

Sumber Berita: Instagram Gayatri Su Lin Pillai

34 responses to Zul Ariffin Sambut Ulangtahun Kelahiran Bekas Kekasih Gayatri

  1. tapape says:

    Dah mula boring dgn zahirah ke sb member x boleh bg kete

    1

    0
    • Anonymous says:

      konpem makan hatilah zahirah haha.
      baru ko tau zul neh playboy.
      konpem gaduh kikikiki..
      jgn tipulah, mane ade pasangan yg akan terima je jika bf berbaik2 semula dgn ex.
      gambar rapat2..sambut besday ex..mmg tak lah.
      nak2 mak bf suka ex pulak tu..hihihihi

      0

      0
      • amoi says:

        hahahahaaa…kalau aku jd zahirah, berbulu jgk laa mata…nak wat cmne…ko xleh bg duit, kereta zahirah oiiiii…ko tu nothing…budak hingusan baru nak up…berbanding Gaya dah stabil segala…nasib la kannnn..

        0

        0
        • kak ta says:

          zahirah…utk geli2 kasi stim.
          gayahtri….utk karier dan business venture.

          0

          0
        • abang sado jemur spender says:

          Gayahtri ni walaupun bukan Islam..tapi dia humble beb. Walaupun bapak Gayahtri ni loaded giler, dia x kekwat. Orangnya simple dan down-to-earth. Met her once…I like her. Zul pulak yg agak…kepoyoaan.

          0

          0
        • abby says:

          dengar kata si zahiroh binti zainol sdg bercuti di australia dgn famili.

          0

          0
        • lola says:

          apesal org suka ejek nm zahirah zainol yer… pelik plak.. pdhal mmg nm die macwilson… nm sebenar die NUR ZAHIRAH MACWILSON BINTI ZAINOL… sbb tu die guna nm zahirah macwilson… dah bapak die bg nm kat die cmtu..

          0

          0
      • kak nam says:

        Tumpang tanya..kenapa dlm iklan Nescafe tu mata si Zul terbeliak2? Ada yg perasan?

        0

        0
      • Anonymous says:

        gayatri is one classy lady. bukan mcm ayda jebat tu…asyik tembap tetek je. eeee…cheap sgt nampak.

        1

        0
        • Rosan says:

          Anynomous, kau ni apa hal? Dari dulu aku tgk kau asyik memburukkan ayda jebat. Kenapa kau cemburu sangat ngan dia?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bodoh punya Rosan, kau pasti ke yang atas ni Anon yang sama?

          Aku ni pun anon lain walaupun lambang sama. Kau boleh bezakan ke?

          By the way, Ayda Jebat muka pinggan!!

          0

          0
      • Kiahd says:

        x paham aku si zul ni. make up your bloddy mind la bro. yg mana satu ko nak?

        0

        0
    • itik sekati says:

      ala…. kekeasih hati kat ostolia… harus la jumpa ex.. nak bermanja2… kurang kasih sayang.. ahahhaha

      0

      0
    • Anon says:

      Setuju 200 % zul dan zahirah bertemu jodoh. Aamiin.

      0

      0
  2. Piah says:

    Geli aq tengok.btw mak first..who cares??..

    0

    0
  3. tralala says:

    2 minggu lepas ade nampak kat TV, Gaya dgn Mak Zul kat Konsert Gegarveganza..bagusla kalau ex berbaikla mcm ni..menunjukkan kematangan..not all break-ups has to be bad..doa2kanla yg terbaik utk semua pihak :)

    0

    0
  4. mumi says:

    in a way, it shows how Gayatri is wayyyyyyy better than Zahirah.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    dh bosan la tu dgn zahirah.. poket mkin nipis.. job mkin kurang..kna “menberi” pula dgn gaya dia bole “meminta” hihiiii

    0

    0
  6. maya says:

    semoga kembali zul! suka lagi dgn gaya, look matured.

    0

    0
  7. aik says:

    may Allah bless you and may Allah shower you with happiness ??…boleh ek wish kepada non muslim? just asking.. bless utk apa? utk dpt taufik dan hidayah ker?

    0

    0
  8. Entah le says:

    klau aku jdi zahirah memg bengang gileee la..mane x..kekasih sambut besday ex kekasih..siap bawa mak sekali…x cukup ngan tu masa konsert gegarveganza mak si jol ni ad ngan gaya…klau jol sambut seorng x pa gak..ni mak dia pn ad sekali..aku rase la..masa gaya jadi kekasih jol dlu..maybe si gayah ni pandai jaga hati maknya jol sb tu la bila ia org dh berpisah maknya si jol ttp berbaik ngan gayatri…haii zahirah…ni bru berkasih.sok klau ko dh kawin ngan si jol n si gaya ni ttp d hati mak jol..bengang tahap gaban la ko..

    0

    0
  9. anon says:

    macam kekasih pulak aku nampak gaya dgn zul ni tgok gbr kat atas, Gaya tu pulak mcm menantu mak cik tu

    0

    0
  10. qila says:

    Gayatri mmg rapat dngn adek bradek zul yg lain. kalo layan insta Gayatri banyak lagi gambar2 lain dia bersama family zul.. bukan zul n mak dia jer yg celebrate.. bagus lah Gaya, u mmg steady n matured enough.. salute.. salute.. #malasnakkomenpasalzul #okbaiii

    0

    0
  11. Anonymous says:

    arini jgk si zahirah mcdonald tu fly blek malaysia dr ostolia….membara-bara mrhnye bl nmpk gmbr bf kesayangan smbt besday ex…hahahha….msti ade adegan pukul2 bdn jol dgn beg dan adegan menjerit2 cam pompuan gile meroyan…kah kah kah…sgt menarik tuk di saksikan oleh semua makhluk disney land…apabila anak mcdonald meroyan…

    0

    0
  12. lilnashps says:

    Hi siapa yang nak income RM100-RM500 sehari dengan online? Meh whatsapp saya untuk details :D 012-5684105

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ha masyukkk masyukkk tu RM100 ke RM500. Silalah whatsapp kalau teringin nak membazir masa dan merasa kena tipu. Sila sila

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Dia yg bercinta korang pulak yg kecoh. Dah gi jaga pasangan memasing, entah blkg korang dia lebih boya dari boya.

    0

    0
  14. Lara says:

    Satu jer nak cakap, cantiknya mak Zul Ariffin walau dah berumur and pakai simple2.

    0

    0
  15. Cassie says:

    Gaya bukan sj berduit tp matang dan profesional. x mcm zahirah yg masih mentah

    1

    0