Written by serenity | October 31st, 2017

Jika anda mengikuti video viral, pasti mengetahui anak perempuan Rozita Che Wan yang super comel ialah peminat Zul Ariffin. Dalam satu video yang viral, Aaisyah telah bertanya pada Zul Ariffin, bilakah pelakon popular itu hendak berlakon dengan Aaisyah.

Dalam satu video viral yang lain, Aaisyah dilihat enggan berlakon dengan Zul Ariffin, kerana dia takut Zul Ariffin menciumnya dalam keadaan bermisai. Video itu boleh ditonton di bawah:

Tanpa disangka Aaisyah, Zul Ariffin telah membuat kejutan dengan hadir ke majlis sambutan ulang tahun kelahiran Aaishah yang malam tadi.

Video pertemuan Zul Ariffin dengan Aaisyah boleh ditonton dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Untuk makluman, Aaisyah lahir pada 1 November, tiga tahun lepas.

Namun begitu, disebabkan malu, Aaisyah dilihat terkaku sewaktu ditegur oleh Zul Ariffin.


Walaupun baru berusia tiga tahun, Aaisyah petah berkata-kata dan gelagatnya mencuri perhatian Netizen yang menganggap dia seperti Hannah Delisha versi kanak-kanak. Untunglah Aaisyah, uncle Zul Ariffin yang popular sanggup datang menyambut ulangtahun kelahirannya.

Memang bertuah sungguh, dahlah comel, kecil-kecil sudah bergelar model dan aktres. Selamat maju jaya diucapkan buat Aaisyah.- beautifulnara.com

75 responses to Zul Ariffin Buat Kejutan, Hadiri Sambutan Ulangtahun Kelahiran Aaisyah Dhia Rana

  1. suzie says:

    Sweet nye aisya nii..jeles plk tgk uncle zul repen mengayat aisya…ishhh geram nyerr…

    21

    0
    • Anonymous says:

      Aishah lahir 1november nape sambut mlm tadi..kn ke mlm tadi baru 31oktober..ni mesti dia org sambut sekali Halloween ni ..maaf ye kalau trsalah teka

      0

      94
      • Anonymous says:

        xpayah gatal2 nak teka kalau boleh timbul fitnah.

        55

        0
        • Anonymous says:

          Musim gatal tgn lh ni dok mengomen..kata gossip..

          4

          2
        • kek span says:

          Kalau x mau di teka dan di komen jgn lh ltk dlm ruangan gosip ni..
          Betul jgk sambutlh mlm ni

          2

          9
        • Anonymous says:

          HALLOWEEN 31 OKOBER…ADALAH HARI MENYEMBAH SYAITAN. JANGAN!

          3

          3
        • Anonymous says:

          2

          0
        • Anonymous says:

          Lara sambut Halloween. Aku tetap pilih Aisyah. Nasib baik Che Ta bukan ibu yng percaya kurafat.

          18

          0
        • KuYah says:

          Jangan minum Yakult anak jadi lembap.

          0

          13
        • Anonymous says:

          Ape yg sibuk nk smbut perayaan cmtu.. Itukn smbutan org puteh.. Xde benda lain ke ajar ank tu.. Dh tau bodoh xpandai jaga ank..blajar la pd org pandai..mak bapak ko..

          2

          1
        • WWW says:

          Aku tak percaya lansung pada benda iluminati mengarut ni. Orang yg percaya iluminati ni tak percaya kpd agama. Lagi satu kalau diorang asyik takut kpd “baphomet” tu sebenarnya diorang islamophobia sebab “baphomet” tu gelaran orang kafir untuk Muhammad SAW dan “penyembah baphomet” tu pulak maknanya umat Islam.

          0

          5
        • Anonymous says:

          Baphomet tu gelaran Nabi Muhammad sewaktu Perang Salib. Kristian kan anti sgt dgn Muhammad sebab dia musuh kpd Kristian. Org ramai memuja beliau. Dicipta Baphomet supaya Islam nmpk jahat. Skrg di USA mereka memuja Baphomet sebab mereka xmahu agama Kristian berkembang tapi dlm versi moden.

          3

          0
        • Huh?? says:

          Apa pulak @www nie. Illuminati lah yg memuja Baphomet yg konon2 nya kata ko Nabi Muhammad tu. Ko dah contradict ko punya hujah. Ko ckp diorg takut Baphomet tapi puak illuminati lah memuja Baphomet selama ni.

          4

          0
        • Anonymous says:

          Dude, tgklah dorang pakai camne. Dgn Zul pakai jubah. Itu sambut Halloween ke? Bongok tol nak teka pun. Dan ramai je yg baca ruangan gosip tp tak buat fitnah. Baca untuk isi masa lapang sudah~

          23

          0
      • Cili says:

        aisyah yg mix pun x sambut halloween. yg anak2 ko..muka jawa sibuk dok suruh sembah syaitan.

        18

        2
        • Anonymous says:

          Jgn nk ikutkn sgt perayaan brt smpi lupe ape yg bleh mengugat akidah anak2. Mmg la for fun, tp klu dah smbut tk ke mcm dh ikut kpercayaan dorg.ckp biar pki otak jgn pki lutut..asalkn niat baik? Niat ape? Nk ajar ank pura2 jdi hantu? Setan? Dri sini da jdi trpesong dah…

          7

          0
      • Anonymous says:

        Yang sambut Halloween Rita, Awal dan Scha…

        11

        0
      • Anonymous says:

        Tu nama nya bodoh mangkuk tingkat.

        4

        0
      • Gudangpetai says:

        Aku yg bukan rozita Che Wan pun takkan maafkan kau. Teruskan lah fitnah org yer.

        1

        0
      • zara says:

        kalau dalam islam hari baru bermula lepas maghrib…

        9

        0
        • Anonymous says:

          Mmg lh btul..tapi kn mlm tadi baru 1st Nov…kn..tapi dia buat mlm 31th Oct.tu yg org dok speku..hehehe

          0

          3
      • spooky hijabsterrrrr says:

        haah sambut Halloween pakai jubah, zul arifin dress up jadi pontianak tuwwww

        1

        1
    • Mat Sahdo says:

      Dunia akhir zaman…org melayu islam skang sibuk nk smbut jgk perayaan kafir laknatullah ni…

      8

      0
      • Anonymous says:

        Yg sambut tu masih x paham maksud tersirat disebalik Halloween. Kalau korang tahu..korang pun x hingin. Propaganda.

        2

        0
  2. Anonymous says:

    aisyah ni mmg comel & petah. esp part dia cakap utara. bagus la che ta tak la ajar anak speaking semata..tp loghat2 tu mmg sweeeeet sgt! mcm ni ada insta ka, fb ka ok la. terhibur jgk tgk tgh2 stress. ni dok speking ntah butir apa tak paham….dok jaja anak sana sini…tgk pon boring dowh!

    27

    1
    • anti bodoh says:

      dah ko yg bengap tak paham English.. salahkan anak org cakap tak butir..

      12

      5
    • Haha says:

      Siannye xfaham xfaham eng langsung

      2

      1
    • Anonymous says:

      teruknya English ko. Sebutir tak faham? Berbelas tahun belajar apa kat sekolah? nak salah cikgu la tu? yang sebenarnya ko tu yang takde initiatives to improve.. meh aku translate.. usaha untuk memajukan diri. Kalau tak pandai belajar… ini pegi bandingkan pandai bahasa ke.. pandai mengaji ke… konsepnya kalau tak pandai belajar. Ini dah la tak pandai… dok komplen orang lain pandai. Gomen bagi BRIM buat beli mainan… bukan nak beli buku ke.. daftar tuition ke… Sebab tu, sikit2 boring..btw, boring tu..in Bahasa Melayu… bosan.

      3

      1
  3. t says:

    bang nara, update laa cerita kawen #songsongcouple. bang nara kan pandai bahasa korea tentu boleh dpt news yg lagi sahih dan terkini

    4

    2
  4. nok gebuzzz says:

    comelnyer aaisyah ni..geram btol,rase nak jumpa gigit2 jer..pandai malu pulak tu..so cute!

    8

    0
  5. Anonymous says:

    Dia comel..dia bijak..ni baru gebus2..
    Win lah baru 3 thn..geramnyeee

    4

    1
  6. Anonymous says:

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Nasib baik Aisyah tak sambut Halloween. Lara??

    3

    0
    • Anonymous says:

      Kau terangkn kenapa dia sambut b/day mlm tadi??? 1hb nov.esok kn..tu sb org persoal kebetulan mlm tadi mlm halloween..bkn mlm minggu pun kan

      1

      7
  8. Anonymous says:

    korang jgn kejam sangat boleh tak? budak2 belum baligh lagi kot. nak marah mak pak diaorg aku bleh trim lagi. ni budak2 pon dah kena kecam.

    1

    1
  9. Anonymous says:

    Comel nya. Tak perlu pun minum Yakult petah dia. Depan Zul kejung konon..alololooo. Galak!!

    7

    0
  10. Anonymous says:

    Nasib baik Ecah bukan penyembah setan mcm anak2 Rita…

    2

    2
  11. Anonymous says:

    buat2 malu anak pak zain ni. tak padan bru 3 thn…

    5

    1
  12. Anonymous says:

    Yg aku x paham np ada artis dok biar anak2 raikan pesta hallowen??? Untuk jaga hati katanya…x agk2 la…bkn stakat artis…org bkn artis pun skrg da mula pandai nak berpakaian mcm pesta hallowen…masa org kafir dok sibuk berpesta hallowen org islam pun galak gak berpakaian yg sama…dgn alasan setakat berpakaian aje bkn menyembah…hello…aku betol2 x pahamla…perlu ke semua tu???

    8

    0
  13. Snow says:

    Que haidar n family pon smbut halloween..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Masalahnya sekarang…sambutan maulidur rasul kita nak sambut pun ….dah ada ustaz yg ckp bidaah!!!…camne tu???

      3

      0
  14. Anonymous says:

    Artis membonggok je sambut Halloween.

    4

    0
  15. Anonymous says:

    Meniru cara org kafir takkan xtahu hukumnya. Dlm Alquran pun sebut.. Kesian kesian.. Yg back up Rita Rudataik tu laaagilah kesian!

    5

    1
  16. Anonymous says:

    Artis ada lesen besar utk buat ape saje
    Pelbagsi aladan yg bijaksana setaraf ngan kelulusan mereka untuk mpertahankan diri mereka dari menerima teguran
    Teguran dianggap menceroboh hak asasi kehidupan mereka..
    Pirahhhhh

    1

    0
  17. Peah says:

    Dalam video tu si Ecah cakap nak pergi school, yg bertanya tu cakap takleh sebab ada shooting.

    Cukup bagus punye parenting. Let the child have her childhood la!

    12

    0
    • Haha says:

      Exactly like what I wanted to highlight in the video. Takyah pegi sekolah sebab esok ada shooting? And, budak tu nak pegi sekolah tapi mak dia kata tak boleh sebab ada shooting? Oh my Gucci! Mak tepuk dahi! Apa nak jadi la mak pak zaman sekarang. Sedih.

      6

      1
      • Cermin Diri Sendiri! says:

        Tp x kene bash pun sbb aaisyah cantik
        Kalo yg sebaliknya kang sala sikit megila cam die punya anak, mengata, megutuk komen cam mak bapak diorang x pernah ajar adab. Ada ati nk menegur orag. Budak pun dibhannya
        Bodoh

        5

        0
    • Anonymous says:

      budak tu baru nk masuk 3 taon …pegi school pun suka2 je…bukan dah tahap wajib ..biarla dia…aaisyah pun enjoy..ko plak yg kaji dalam sangat…

      3

      1
  18. Anonymous says:

    Dalam sambutan Halloween tersembunyi agenda Illuminati.

    1

    0
  19. Anonymous says:

    Mak bapak yg gigih sambut Halloween sama anak2 ni bodoh dan jahil. Ko suruh anak2 ko puja hantu. Percaya pd kurafat. Dok menanam racun dlm minda anak2 ..bijak2!!!

    2

    0
  20. alia anuar says:

    bdk 3 tahun pandai nk sukasuke kt artis/zul arifin..ape mak pak die ajar? at this age x sepatut nye pon pandai n suke2 laki.pandai minat demand nk zul/artis.ape laaaa…n then u guys ckp lara lembap n x living a childhood? ni cikta ajar anak bukan2 xnk kata ape pulak.let kids be kids.dont teach them to act like grown ups.its appalling. notprolara notproaaisyah

    8

    7
    • Cermin Diri Sendiri! says:

      Biasala dunia….yg cantik dipuja, tutup je mata kalo sala tp yg sebaliknya sala sehalus pasir pun nampk. X malu megutuk budak kecil yg x tau apa2. Mulut2 yg
      megata semua bukan main x igat dunia macam x pernah diajar oleh mak bapak diorang or mungkin memag mak bapak mulut2 busuk tu semua x pernah ajar ank diorang kot or diorang diajar begitu tu yg jadi camtu. Terasa diri sempurna, didepan masih menanti, hidup cam roda, kalo Allah nak tarik jap je.

      1

      3
    • Anonymous says:

      Tbiasalah too.. Ank akak minat SRK.. hehrhe.. bru 4 tahun.. mcm Aisyah ni laa.. klu duk sblh llki blh jd malu.. kejung.. ?

      0

      0
  21. farah zalikha says:

    Selamat ulang tahun aaisyah semoga panjang umur..murah rezeki dan membesar menjadi anak yg solehah..amiin..

    2

    0
  22. melayu says:

    LOL korang tau ke tidak school budak umur 3 tahun belajar apa? dah kalau sehari ponteng bukan dia terus tak tahu A-Z. anak anak korang pun kalau nenek datang dari kampung, mesti ada punya pontengkan anak sekolah pergi bercuti apa. orang lain buat lain sikit mula la teruk apa bagai. diri sendiri tak tengok pulak

    budak kecik pun ada naluri suka kan benda cantik, handsome, dan malu pada lelaki. it’s normal. kau dulu kecik kecik mcm tak pernah kena ejek dgn jiran sebelah, siap main kawin kawin kat pondok. itu boleh pulak?????? tak paham

    14

    0
    • Anonymous says:

      tu la pasal…baru 3 tahun kot..macam la dah tingkatan 3..sklh pun suka2 je…

      2

      0
    • Melayu Celup says:

      Hehe tu ko la Melayu dan puak2 yg cam si Melayu ni…pontengkan anak sbb ada kenduri kahwin berbagai…anak2 org Cina umur 3-4 tahun dah pandai arithmetic, congak. Takyah nk tunggu masuk Tahun 1 pun. Mcm ko la Melayu…lek lek dulu hisap kok…apa2 hal dapat duit banjir pun jadi.

      Nak tunggu PMR ke baru nak serious pasal sekolah? Tsk tsk tsk. Kalau ko ingat sekolah tu hanya utk belajar semata-mata…cetekla pemikiran. Sekolah bukan setakat utk belajar baca, menulis dll…tu tempat utk budak2 bergaul…belajar socialization…cari minat masing2. Budak besar Ecah ni gi sekolah sebab nk berkawan ngan budak2 sebaya…bukan asyik nk bergaul ngan si tua bangka cam Zul Ariffin ngan mekap artis ke ngan kru2 shooting tu. Tu sebab Ecah nak gi school bukan shooting sbb dia pun ntah2 nak hidup cam kanak2 lain.

      Ko pun Melayu…tak boleh pikiaq ka? Tula kecik2 asyik ponteng memanjang.

      1

      0
  23. Anonymous says:

    apa ni compare budak2 ni… dua2 comei what.. muahs to both.. comei n I like them both….

    2

    0
  24. Cik putih says:

    Mujurlah mok engkau ni kawen pok zain aisya, klu x kompom wajahmu supo ngan dua org abgmu..hihi..ala2 bangla, tp klu x putih pun buleh juga guna qu puteh..dr gelap jadi puteeh..hihi

    2

    0
  25. Melor says:

    Bodoh jgk rupenye netizen ni. Bulan puasa n bulan raya tau pulak ko sambut malam sebelum kan.kecoh sangat pasal halloween sampai fitnah orang!!

    2

    0

Leave a Comment

Optional