Written by Bella | October 15th, 2018

Selepas putus cinta dengan pelakon Zahirah Macwilson,  pelakon kacak berbadan sasa, Zul Ariffin terpalit dengan kontroversi panas apabila fotonya memadu asmara dengan seorang gadis di Phuket, Thailand mula tersebar.

Mengakui mengenali gadis tersebut yang bernama Tanya Glembotska ketika sama-sama menjalani latihan seni mempertahankan diri Muay Thai, Zul bagaimanapun sebelum ini tidak pernah berbicara mengenai status hubungan mereka.

Menerusi Hip Berita Harian, Zul seakan memberikan bayangan sedang rapat serta intim dengan Tanya. Bagaimanapun, hubungan mereka belum lagi sampai ke fasa bercinta.

Buat masa ini, hubungan kami hanyalah sebagai kawan dan bukannya pasangan bercinta. Dia seorang model dan juga jurulatih seni mempertahankan diri. Setakat ini, rasanya saya lebih selesa begini, iaitu sekadar berkawan dan tidak perlu terikat dengan rasa cinta. Walaupun dia bukan dalam kalangan orang industri, namun dia memahami cara kerja saya.

Terdahulu, gosip percintaan dan kontroversi antara Tanya dan Zul mula menjadi bualan hangat netizen selepas gadis itu memuat naik foto intim beliau sedang memeluk seorang lelaki yang mirip seperti  Zul di akaun Instagramnya dan turut ‘tatoo’ nama Zul di tangannya.

Sumber Berita & Foto : Berita Harian

68 responses to Zul Ariffin Akui Intim Dengan Gadis Ukraine Yang Pernah Terpalit Kontroversi Bersamanya?

  1. Anonymous says:

    Tak perlulah Zul dgn org sana, lgi2 dia hebat dlm seni mempertahankan diri apatah lagi seks. Sbb semuanya “tahan”. Nnti ko lunyai dn x tahan. Lebih baik cari gadis yg lembut je walaupun hati keras di mana ciri tersebut byk ada di sini.

    Sama2 play ssh tau.

    3

    4
    • Anonymous says:

      Biarlah zul dgn dia. senang dia nak patah kan je bila zul curang. hahaha

      27

      0
      • Sultan Melaka says:

        Playboy tua ni tak habis-habis. Kawin je lah…jemu tengok muka ko poyo.

        27

        0
        • Anonymous says:

          something wrong zul ni. batang kecik atau tak pandai beromen. ataupun ada masaalah attitude. dah berkedut kot…hero muka mcm driver lori balak dah.

          12

          0
        • Anonymous says:

          romeo tua…bila berlakon kontrol macho mulut senget2. sumpah geli.

          27

          0
        • Mike says:

          Kalau macam ni punya rupanya x payah lah bro. Buat netizen gelak je. Mynmar di Pasar Borong Selayang lagi cantik..lagi gebu2 mulus kut hanat.

          16

          0
        • Anonymous says:

          mana “kecik|” , kalau kecik dh lari minah omputeh tu.

          1

          2
        • Anonymous says:

          Tua tua pon ramai yg minat,kalo ko tua gerenti x de sape pandang,kena ludah adalah muka ko mesti cam jamban taik ni

          3

          4
        • melati says:

          ramai yg minat zul tu mesti stokis2 vida low class kemaruk celah kangkang…wakakaka

          5

          0
        • Hidup Melayu & UMNO!!! says:

          makcik2 bawang yang minat zul mesti rasa x diperlukan. zul tak suka kerang hitam dan lebam. hahaha..kerang pink jadi pilihan. kesian korang…

          1

          0
      • Hidup UMNO says:

        ambik mat salleh senang….nak main gesel2 je….ambik melayu kalu, nak kena buat kenduri, sembelih kambing/lembu/ sapi, bawak pergi dinner, shopping, jumpa bakal ipar duai….buang masa. Padahal banyak dah terbarai dibawah malam merdeka di PD.

        4

        6
        • Nina says:

          apa yang ko kesah? umno nak buat apa2 semua songlap duit rakyat.

          k bye.

          2

          3
        • Anonymous says:

          duit rakyat tu, termasuk duit ko jugak kan..wakakakakaka

          2

          2
        • fatimah bee says:

          shoooh…penyamun. nak cakap pasal terbarai konon. negara terbarai gara2 korupsi dan rasuah …bila nak ngaku?

          4

          2
        • Anonymous says:

          ambik mat salleh senang terus henjut tak payah banyak citer. seks tu makanan dier org tiap hari no big deal. pompan omputih dah barai pun no issue la tetap kawin jugak tetap ada family jugak tetap diterima oleh suami & keluarga mertua

          2

          1
      • Cik Kiah says:

        kukuuuu….
        nescya pakai calit je kan kalu kuku mcm pontianak gitu.

        2

        0
      • Anonymous says:

        Pompan & jantan mat salleh semua kencing berak tak cebok pakai toilet paper selet terus keluar toilet. bila henjut boleh sedut free sekali bau hancing bau taik Hehehehehe tapi yg Islam tak yer dah di ajar untuk beristinjak

        4

        0
    • Anonymous says:

      Neelofa mana? Kena reject ke? Hari tu kemain…sendeng2 di bahu. hahahaha….

      5

      0
    • melati says:

      sakai betina mana pulak ni? rambut boleh buat ladang ternak kutu.
      kuku macam hantu kak limah je…wkakakaka…taste ko taste orang papua new guinea betul…

      8

      2
    • Mak Becok says:

      Berapa semalam bang???

      4

      0
    • Anonymous says:

      Oh pompan yg sebilik dgn kau ya zulripin? Patut kwin ajer cpt2 sblum makin gian memanjang…tkyah tunggu lama..
      Pandai kau cari makan kt negeri lain..dh kenyang kat sana..balik malaysia sendawa jer..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku makin nyampah dgn mamat ni..siap tido sebilik dgn minah krane macmlah orang tk tahu..kt malaysia takut kena tangkap basah..tabur air kt luar negara..

      1

      0
  2. anonymous says:

    Macam porn actress from Eastern europe.

    6

    0
  3. Anonymous says:

    xlawa langsung

    3

    0
  4. Alanice says:

    Xpe Zahirah bg Aku ye

    0

    0
  5. minah kelabu says:

    dah mmng dasar”boya darat”… wat to said kan

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    zul ni terdesak kot….x boleh kalau xd pompuan agaknyer,miang boleh tahan…ptt la bapak zahirah reject…mmg dah rase sesuatu sgt!!

    10

    0
  7. narleen says:

    kenapa macam takde taste langsung Zul Ariffin ni? pilih lah yang herlok sikit.

    3

    0
  8. Nine says:

    Dia x de ckp intim pon,aduhhh nara ni,dia cuma bgtau berkawan je….x kan la taste die camtu hoi

    0

    0
  9. Anonymous says:

    takde la lawa mana…melayu lagi anggun ke. ni macam pelakon lucah blue je…

    3

    0
  10. PU Azmin says:

    yang ko pilih pun macam orang utan!!!!

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Saja je,,,buat publisiti murahan dia ni. Bukan nak main habuan pancut air sebulan.

    1

    0
  12. Anonymous says:

    semenjak2 ni, byk citer murahan..maklumlah tiada siapa halang perbuatan.

    0

    0
  13. Cik_Melah says:

    Tak senonoh juga Zul ni ya sebab gosip yang terdahulu ada tunjuk perempuan ni ambil gambar dalam bilik dia ke apa ntah.
    #acahacahsucije

    1

    0
  14. Anonymous says:

    sape2 nak kahwin dgn playboy tua ni, sila check dia bebas dari HIV!!

    memang tak lah Tanya ni model ke, martial art trainer ke.. dia ni escort je duduk kat Phuket layan2 tourist2 mcm si Zul ni ..

    Playboy tua ni nak buat pakai buang je. ade ke pompuan tayang badan mcm ni dia nak buat bini??

    4

    0
  15. nini says:

    AKU RASA DIA TAKNAK PON KWEN NGN PMPUAN MATSALEH TU. MUNGKIN CUMA NAK SERONOK2 BUAT HIBURAN GITEW. PASTU SAJE LA NK TIMBULKAN GOSSIP ACAH2 DPT NGORAT MAT SALEH. EH SKRG NI ADER AKU KISAH. SMUA ORG PN TAK KISAH. LOL

    6

    0
  16. Anonymous says:

    makin murahan gosip si zul ni. nyampah betul dah.

    2

    0
  17. mat motor says:

    takde taste betul zul ni.
    gara2 ketum fest ke ni?

    3

    0
  18. Anonymous says:

    pelakon blue ke atau sejam 500rm ni. nampak mcm busuk je kan ???

    2

    0
  19. Anonymous says:

    taste ko ni zul…hancusss!

    2

    0
  20. Anonymous says:

    tengok kuku pun tau…
    hancing.

    2

    0
  21. peratijangantakperati says:

    boring baca kesah mamat ni

    ada sebb kenapa bapak zahida dlu tak agree anak dia dgn mamat ni..
    mata keranjang…

    nk seksi2 je…

    nak sedap je…

    tak aku geli tgk kuku minah tu…ahahah mcm kuku hantu…
    korek hidung berdarah

    3

    0
  22. Anonymous says:

    kalau di london minah2 ukraine ni semua byk menjual body.
    hahaha

    3

    0
  23. Anonymous says:

    Geli tengok gmbr dia mandi

    0

    0
  24. Lila says:

    mesti nak enjut2 semut ni..rindu tu.

    0

    0
  25. sajatadalahjantan says:

    macam busuk mulut je aku tengok mat salleh ni..

    4

    0
  26. Bodo Saham says:

    Takyah compare dgn Zahirah. Dgn Abby Abadi, Gayathri & Aida Jebat pun tak terbanding.

    0

    0
  27. Bidan says:

    X fhm.la nape korg marah dia nk kenal dgn ukraine ni. Mne tau sesuai nikah lah dia. Doa je yg elok2 kat org . X boleh ke. just becos awek ni x cntik korang kejam la. Elol la zulripin x mmndg rupa. Mungkin dia mementingkan hati.

    0

    1
  28. Anonymous says:

    sesuai la dengan playboy tua macam ko. dapat ukrainan yang muka reject shop.

    1

    0
  29. Ketum Fest Halal Kata Lebai says:

    hahaha…taste mat salleh tapi haprak je muka. serabai mcm kaki ketom.

    0

    0
  30. Fabulous Fan says:

    Kak Gaya macamana? She Kan dah lama tunggu dan setia…dia pon dah lama ready…tak kan lah sampai kak Gaya 60 baru nak serius…?

    0

    0
  31. Bawangbesar says:

    Penah nampak zul ngan elfaeza pelakon jugak berduaan di krabi. Ehem ehem. Miang tul zul ni typical malay. Nak dating cari la tempat jauh sikit. X de duit la tu sampai g krabi je..hahaha. Elfaeza da berubah kearah kebaikan. Kalau laki macam ni bersepah. Sooo cheap

    0

    0
  32. LuHangGuakepe says:

    Hai Zul nampaknya career lu akan terkubur….. Innalillahiwainnailaihirojiun…..Semoga kak Gayah tak kutip lu balik buang masa dgn boya kerepot berurat2 mcm lu…..playboy tua! Minah Rock lagi ramai cun dari pompuan serabai camni taste haprak!

    0

    0
  33. Ming says:

    Friends with benefits.

    0

    0
  34. San Marino says:

    Umur dah lanjut, muka dah kertu..masih berlagak playboy. Kalau bukan nek gaya ambil berlakun tak famous pun dia nih

    0

    0

Leave a Comment

Optional