Zizie Ezette Nafi Dakwaan Anak Lebih Rapat Dengan Pengasuh

Hiburan

Zizie Ezette Nafi Dakwaan Anak Lebih Rapat Dengan Pengasuh

Walaupun mempunyai lima orang pengasuh, pelakon Zizie Ezette masih lagi menjalankan kewajipannya sebagai seorang ibu dan menafikan dakwaan segelintir netizen yang mengatakan dia tidak rapat dengan anak-anaknya.

Advertisement

Zizie tetap meluangkan masa bersama anak-anaknya dan memberikan sepenuh perhatian serta kasih sayang kepada mereka.

Alhamdulillah, anak-anak paling rapat dengan saya walaupun ada yang berpendapat bila mereka ada pengasuh, mereka akan lebih rapat dengan pengasuh dan ada juga yang berpendapat, mereka akan ingat pengasuh ibu mereka. Silap sama sekali andaian mereka itu pada saya.

Mungkin bukan kerja saya yang mencuci pakaian anak-anak, merapikan tempat tidur mereka dan tugas membersihkan rumah bukan juga tugas saya.

Sebagai ibu saya mempunyai tanggungjawab lebih besar dalam mendidik dan melihat perkembangan anak-anak di depan mata saya. Bukan seperti ada yang fikir, hanya beranak tapi lain-lain maid yang buat, jauh sama sekali.

Zizie mendirikan rumah tangga dengan Bung Moktar pada tahun 2009. Mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Aadam Zac Izette,Aaleph Zake Izzate dan Aalisa Belle Izzete . Pasangan ini turut mempunyai dua lagi anak angkat iaitu Nayla Nurjenna, dan Aaric Zayn Izette.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. fullamakkkkk..

    July 31, 2019 at 9:26 am

    5 maid ooo..respect la. seorang maid gaji 1000.00 5 maid dah 5000.00
    wow..tu belum accessories lain lagi kan. maid sajer rm5000. kaya tak kaya bung ni.

    • Anonymous

      July 31, 2019 at 12:13 pm

      1000rm ok la murah 5000rm pada dia cam 500….kalau duit msia jatuh la aha mau dia pakai 10

  2. Anonymous

    July 31, 2019 at 9:11 am

    Ok. Gambar last sekali tu kelakar. Tahan anak dengan kaki je. Bukan senang nak ambil gambar ngan anak2 ni. Hahaha. Tapi yg bagusnya anak2 angkat x nmpk terabai walau dah ade anak sendiri.

  3. Anonymousjugak

    July 31, 2019 at 3:57 am

    Okla at least dlm banyak2 kakak2 datin dia yg selalu up dgn anak2….anak pun tak comot2 bersih aja comel2 dari anak sendiri hingga ke anak angkat semua rapi.

    • Anonymous

      July 31, 2019 at 10:04 am

      satu maid jaga 1 anak kot, giler ko kalau comot x rapi apa function die upah maid tu jaga setiap anak2 die.

  4. Anonymous

    July 31, 2019 at 1:17 am

    bong mohtar mana wei..da masok lokap belom

  5. Anonymous

    July 31, 2019 at 1:12 am

    Jdi

    • gampang

      July 31, 2019 at 8:43 am

      makan duit haram, tak berkat.

    • Ustaz Texas Chicken

      July 31, 2019 at 9:51 am

      “Sebagai ibu saya mempunyai tanggungjawab lebih besar dalam mendidik dan melihat perkembangan anak-anak di depan mata saya supaya mereka tak buat the same mistake apabile makan duit rasuah dan kena tangkap.

Loading...