Written by Bella | July 30th, 2019

Walaupun mempunyai lima orang pengasuh, pelakon Zizie Ezette masih lagi menjalankan kewajipannya sebagai seorang ibu dan menafikan dakwaan segelintir netizen yang mengatakan dia tidak rapat dengan anak-anaknya.

Zizie tetap meluangkan masa bersama anak-anaknya dan memberikan sepenuh perhatian serta kasih sayang kepada mereka.

Alhamdulillah, anak-anak paling rapat dengan saya walaupun ada yang berpendapat bila mereka ada pengasuh, mereka akan lebih rapat dengan pengasuh dan ada juga yang berpendapat, mereka akan ingat pengasuh ibu mereka. Silap sama sekali andaian mereka itu pada saya.

Mungkin bukan kerja saya yang mencuci pakaian anak-anak, merapikan tempat tidur mereka dan tugas membersihkan rumah bukan juga tugas saya.

Sebagai ibu saya mempunyai tanggungjawab lebih besar dalam mendidik dan melihat perkembangan anak-anak di depan mata saya. Bukan seperti ada yang fikir, hanya beranak tapi lain-lain maid yang buat, jauh sama sekali.

Zizie mendirikan rumah tangga dengan Bung Moktar pada tahun 2009. Mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Aadam Zac Izette,Aaleph Zake Izzate dan Aalisa Belle Izzete . Pasangan ini turut mempunyai dua lagi anak angkat iaitu Nayla Nurjenna, dan Aaric Zayn Izette.

Sumber Berita : mStar Online

12 responses to Zizie Ezette Nafi Dakwaan Anak Lebih Rapat Dengan Pengasuh

  1. Anonymous says:

    Jdi

    2

    0
    • gampang says:

      makan duit haram, tak berkat.

      6

      0
    • Ustaz Texas Chicken says:

      “Sebagai ibu saya mempunyai tanggungjawab lebih besar dalam mendidik dan melihat perkembangan anak-anak di depan mata saya supaya mereka tak buat the same mistake apabile makan duit rasuah dan kena tangkap.

      2

      0
  2. Anonymous says:

    bong mohtar mana wei..da masok lokap belom

    2

    0
  3. Anonymousjugak says:

    Okla at least dlm banyak2 kakak2 datin dia yg selalu up dgn anak2….anak pun tak comot2 bersih aja comel2 dari anak sendiri hingga ke anak angkat semua rapi.

    2

    0
    • Anonymous says:

      satu maid jaga 1 anak kot, giler ko kalau comot x rapi apa function die upah maid tu jaga setiap anak2 die.

      5

      0
  4. Anonymous says:

    Ok. Gambar last sekali tu kelakar. Tahan anak dengan kaki je. Bukan senang nak ambil gambar ngan anak2 ni. Hahaha. Tapi yg bagusnya anak2 angkat x nmpk terabai walau dah ade anak sendiri.

    3

    0
  5. fullamakkkkk.. says:

    5 maid ooo..respect la. seorang maid gaji 1000.00 5 maid dah 5000.00
    wow..tu belum accessories lain lagi kan. maid sajer rm5000. kaya tak kaya bung ni.

    1

    0
  6. korok says:

    laki x tlg jaga anak ke…tgk xda bergambar sama pun…pakai tudung pun makin nmpk jambul…

    0

    0
  7. umairah says:

    anak kecik2 lagi mesti letih jaga. go sis

    0

    0
  8. ahmad says:

    berjadi bung..ramai anak

    0

    0

Leave a Comment

Optional