Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zizie Ezette – Bung Mokhtar Ada Manisnya Tersendiri

zizie ezette

Kata orang tua-tua, kalau dah sayang semuanya nampak cantik belaka. Yang tak hensem pun jadi super hensem. Yang tak cun pun nampak lawa gila-gila. Semuanya sebab hati sudah suka. Begitu hebatnya kuasa percintaan. Kalau tak percaya tanyalah kepada Zizie Ezette yang mengakui Bung Mokhtar nie ada manisnya tersendiri walaupun tak kacak:-

Advertisement

[note]Selain berpendirian tegas, dia tahu apa yang dia inginkan, bijak, berani serta penuh dengan idea. Saya bangga dengan kualiti yang dimilikinya itu dan walaupun dia tidak kacak tetapi saya lihat dia punya manisnya yang tersendiri [/note]

Satu kesimpulan yang kami boleh ambil dari kisah cinta Zizie Ezette dan Bung Mokhtar ialah jangan terlalu membenci seseorang tue. Untuk pengetahuan anda, Zizie nie dah kenal lama ngan Bung. Tapi Zizie buat derk jer. Kalau Bung call dia tak layan. Kadang-kadang Zizie bagi alasan sibuk sebab malas nak layan call Bung. Memang jual mahal tahap tertinggi la. Tapi tup-tup satu hari dah jadi isteri Bung. Misteri kan?

Kami kagum dengan Zizie sebab dia mengaku yang dia tak pernah mintak sesen pun dari Bung Mokhtar. Lagipun dia kan ada duit sendiri hasil dari lakonan. Wat apa nak mintak kat Bung kan? Apa pun kami doakan kebahagiaan anda berdua. Dah selamat kawin dah pun. Tunggu time jer Zizie pulak nak mengandung.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top