March 25th, 2015

Nama Zizan Razak tidak perlu diperkenalkan lagi. Rasanya semua orang tahu siapa Zizan. Bermula dari program realiti Raja Lawak, kini Zizan boleh dikategorikan sebagai salah seorang pelakon/pelawak/pengacara/penyanyi yang paling top di Malaysia. Siapa sangka seorang budak kampung kini sudah pun menjadi hero di dalam filem Cicakman 3 yang sedang ditayangkan di pawagam.

zizan cicakman3

Abang Nara dah pun menonton filem Cicakman 3 ini. Ikhlas Abang Nara katakan, kalau tak ada Zizan, memang tak menjadi filem ini. Zizan kelakar tahap gaban. Memang sesuai sangat watak Cicakman dengan Zizan. Lakonan Zizan pun semakin mantap. Bila Zizan sedih, kita pun terasa sedihnya.

zizan cicakman3

Selain Lisa Surihani, Abang Nara juga telah berkesempatan menemuramah Zizan Razak untuk Celcom ESCAPE. Memang kelakar betul Zizan. Sepanjang temuramah santai tersebut, memang tergelak je Abang Nara dibuatnya. Namun ada satu ketika apabila Zizan bercerita tentang kontroversi yang melanda dirinya kebelakangan ini, terasa sebak Abang Nara mendengarnya. Nampak berkaca-kaca mata Zizan. Pasti Zizan sedih.


Ha video kat atas tue hanyalah video snippet sahaja. Itu pun dah kelakar kan? Korang kena tengok video penuhnya di laman web Celcom ESCAPE. Memang berbaloi-baloi lebih-lebih lagi sekarang ini ada contest ESCAPE’s Cicakman 3. Hanya perlu beli mana-mana video yang berkaitan dengan Cicakman 3 di sini dan anda berpeluang memenangi 2 keping tiket menonton filem hebat ini.

zizan cicakman3

Selamat menonton dan jangan lupa layari ESCAPE by Celcom di sini —-> http://imue.tv/18S3UUe untuk melihat lebih banyak klip-klip ekslusif Cicakman 3.


Comments are closed.

Loading...