Zizan Dan Nora Danish Ber”Papa” “Mama”, Romantika Gitu ~~

Hiburan

Zizan Dan Nora Danish Ber”Papa” “Mama”, Romantika Gitu ~~

Amboi. Tak Abang Nara sangka Zizan dan Nora Danish suatu hari nanti akan memanggil diri masing-masing dengan nama gelaran “papa” dan “mama”. Terus timbul persoalan sama ada mereka berdua sedang shooting drama/filem bersama-sama atau memang ada hubungan istimewa sesama sendiri. Apa pun, memang romantik habis!!!

nora danish papa zizan

Advertisement

Apa pun di Maharaja Lawak Mega 2012 semalam, hanya Jozan sahaja yang mampu membuatkan perut Abang Nara tergeletek dengan lawak mereka. Yang lain semua agak hambar. Pasti Zizan mendapat semangat lebih untuk membuat persembahan selepas di”papa”kan oleh Nora Danish.

nora danish papa zizan

Bercinta? Berlakon bersama? Latihan skrip? Mana-mana pun tak kisah asalkan mereka berdua bahagia dan tak mengganggu orang lain. Kalau Abang Nara dipanggil “papa” oleh Nora Danish mahu ketar kepala lutut terus. Hehehe ~~ Info asal Forum Cari.

P.S: Iklan Toyota GT86 yang diharamkan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

88 Comments

  1. Anonymous

    November 19, 2012 at 8:52 am

    korang ni..biarla dia..
    korang pun time kapel rsanya xde yg ckp saya awak je..
    yg lebih dr tu pn ada…jgn sebab dia public figure korang sesuka hentam je.
    artis pun manusia gak..
    menyampah aku dengan negative thinker…
    aku dulu pn abang sayang jugak…
    semak je korang ni…

  2. kelip-kelip

    November 19, 2012 at 12:12 am

    bia la dowg..tu pon nk jd isu…bkn dowg gngu periuk nasik korg pon…=,=

  3. resepimudah

    November 18, 2012 at 10:22 pm

    heheh mcm2 la diorag ni…btul ke diorg kapel?

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

    November 18, 2012 at 6:24 pm

    sape2 artis yg nk menang ape2 anugerah terbaik sila kan bertudong ye….hanye artis bertudong n tutop aurat je yg di utama kn dulu n leh dapat award yg lain kena tunggu lagi 4 or 5 taon yg akan datang sori lah yeeeee ! terima khaseh thank uuuuu….

  5. kepuk-kepuk

    November 18, 2012 at 11:58 am

    Ehiii…senyum sndrk plk aku bila dgr ayat papa-mama diaorg nih. .eheeeee…teringat kisah dulu-dulu..berMummy-Daddy…itu 5 thun yg lpas..tpi tak sngka pula jadi trend psgan bcinta plk dh alaf skrg ni. eheeeeee..

Loading...