Zizan Dan Nora Danish Ber”Papa” “Mama”, Romantika Gitu ~~

Hiburan

Zizan Dan Nora Danish Ber”Papa” “Mama”, Romantika Gitu ~~

Amboi. Tak Abang Nara sangka Zizan dan Nora Danish suatu hari nanti akan memanggil diri masing-masing dengan nama gelaran “papa” dan “mama”. Terus timbul persoalan sama ada mereka berdua sedang shooting drama/filem bersama-sama atau memang ada hubungan istimewa sesama sendiri. Apa pun, memang romantik habis!!!

nora danish papa zizan

Advertisement

Apa pun di Maharaja Lawak Mega 2012 semalam, hanya Jozan sahaja yang mampu membuatkan perut Abang Nara tergeletek dengan lawak mereka. Yang lain semua agak hambar. Pasti Zizan mendapat semangat lebih untuk membuat persembahan selepas di”papa”kan oleh Nora Danish.

nora danish papa zizan

Bercinta? Berlakon bersama? Latihan skrip? Mana-mana pun tak kisah asalkan mereka berdua bahagia dan tak mengganggu orang lain. Kalau Abang Nara dipanggil “papa” oleh Nora Danish mahu ketar kepala lutut terus. Hehehe ~~ Info asal Forum Cari.

P.S: Iklan Toyota GT86 yang diharamkan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

88 Comments

  1. norazizan

    November 18, 2012 at 11:51 am

    yang meluat tu semua dengki semata-mata..

    • Anonymous

      November 19, 2012 at 11:15 am

      tak adanya orang nak dengki. tu perasaan ko sendiri lah bodoh. sama cam nora danish..

  2. someone

    November 18, 2012 at 11:47 am

    pe bnde ler korg niyh….biar jele dy0rg nk berpapa mama ker sume…da xkaco idup korg sudaa larh…..ergghhh…sorg2 sengal…yg dok ngutuk zizan muke mat rempit bagai,biar ler……..da tuh kehendak Tuhan……..dye pon xmntak….dye bngge ag de larh de mke cmtuh….korang ade…..???????????????????????????

  3. zan

    November 18, 2012 at 10:43 am

    Terdesak!!! nyerrrr

  4. Juliana Evans

    November 18, 2012 at 10:42 am

    Abg Zizan, sampai hati you main kayu 3 dengan Nora Danish! I hate you, lelaki miang, I hate you! Nora Danish perampas! Sob3x…. Uwaaaa….

    • zizan

      November 18, 2012 at 11:19 am

      jue u dh lupa ker..? “nate miller” u nk letak kt mana…i lg sedih tgk u naik bot dgn nate miller…ntah kenapa i nak sebut nate miller tu “NATANG MILLER”

    • Juliana Evans

      November 18, 2012 at 1:10 pm

      Alaaa abang zizang sayang… I takde pape laa dgn dia… I tumpang bot je, tak lebih dari itu… My heart belongs to you… Ahaks… Please baby… Jangan tinggalkan I for Nora Danish… I panggil you papa ok, panggil you apa pun tak apa… Nate Miller tu hidung tak mancung cam you bebeh..

  5. pengomen

    November 18, 2012 at 5:27 am

    auwwwwwwww…romantiknyerrrr

Loading...