November 17th, 2012

Amboi. Tak Abang Nara sangka Zizan dan Nora Danish suatu hari nanti akan memanggil diri masing-masing dengan nama gelaran “papa” dan “mama”. Terus timbul persoalan sama ada mereka berdua sedang shooting drama/filem bersama-sama atau memang ada hubungan istimewa sesama sendiri. Apa pun, memang romantik habis!!!

nora danish papa zizan

Apa pun di Maharaja Lawak Mega 2012 semalam, hanya Jozan sahaja yang mampu membuatkan perut Abang Nara tergeletek dengan lawak mereka. Yang lain semua agak hambar. Pasti Zizan mendapat semangat lebih untuk membuat persembahan selepas di”papa”kan oleh Nora Danish.

nora danish papa zizan

Bercinta? Berlakon bersama? Latihan skrip? Mana-mana pun tak kisah asalkan mereka berdua bahagia dan tak mengganggu orang lain. Kalau Abang Nara dipanggil “papa” oleh Nora Danish mahu ketar kepala lutut terus. Hehehe ~~ Info asal Forum Cari.

P.S: Iklan Toyota GT86 yang diharamkan.


88 responses to “Zizan Dan Nora Danish Ber”Papa” “Mama”, Romantika Gitu ~~”

  1. Zizan says:

    I telah berkahwin dengan Nora Danish! Nantikan press conference y’alls…..

  2. antibadak says:

    Pompuan yang badan gemok macam badak, gile main facebook, kuat makan/melahap memang suka dengki kat artis comel, cantik dan kaya.

  3. mak c kina says:

    betul ke x,bg aku xde mslh pn..masing2 single…jgn la ckp ND tu terdesak…jodoh ni kan urusan tuhan…kte xtau kite sape jodoh kte…kte doakan je la yg terbaik…

  4. Pelik says:

    erra ni dri dulu memg suka berteka teki orgnya..tpi y pelik apa y d gossipkan tu semua btl…

Loading...