Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ziana Zain Beri Peringatan Pada Netizen Yang Tempelak Dan Label Dirinya “Isteri Derhaka”

Sejak orang ramai mengetahui penyanyi Ziana Zain yang membuat laporan polis terhadap suaminya atas tuduhan mencederakan anak mereka, ada sesetengah netizen mengkritik dan mengecam tindakan Ziana. Mereka melemparkan kata-kata kasar seperti isteri derhaka dan mencetuskan pelbagai spekulasi.

Advertisement

Menerusti akaun Instagramnya semalam, Ziana ada memuat naik satu kenyataan yang ditujukan kepada netizen yang mempertikaikan tindakannya itu. Menurut Ziana, netizen jangan pernah menilai perjalanan hidup beliau jika mereka tidak pernah melaluinya.

Perkongsian itu mendapat pelbagai reaksi dan rata-rata peminat Ziana tampil memberikan sokongan kepada beliau. Mereka mendoakan agar kes tersebut berjalan lancar dan segalanya dapat diselesaikan dengan baik.

Seperti yang Ziana katakan, berilah beliau ruang untuk beliau menghadapi kemelut yang sedang berlaku. Kita tidak tahu apa sebenarnya yang berlaku dan daripada mencetuskan spekulasi, apa kata doakan yang terbaik sahaja buat Ziana dan suaminya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. peppermint

    March 8, 2018 at 3:30 pm

    errr… takkan ZZ tak tau dr awal laki dia ni panas baran?
    lagipon dia yg tergila2 kt Armin tu kan?
    dedulu kalo bebudak kene sebat bagai, xde hal.. zaman sekarang ni, jangan carik pasal..agaknya tak dapat belasah mak, tu yg belasah anak.. isteri mana tak jatuh nusyuz kalo keluar rumah dgn pkaian sendat mandat camtu? aku tak backing sesape. tapi kalo korang yg komen ni org Islam, sure tahu hukum hakam kan?

    • nana

      March 9, 2018 at 3:48 pm

      netizen nowadays..
      kes bapak pukul anak : “ala, nak didik je tu, dulu aku kena rotan lagi teruk..”
      Kes anak mati didera bapak : “bapak kejam! mak bodoh ke tak buat report?”

  2. Anonymous

    March 8, 2018 at 12:58 pm

    bila si bini dah x tahan. baru darjah 3….ko belasah budak tu mcm dia berdosa zina ke haper???

  3. Zira

    March 8, 2018 at 12:43 pm

    Dasar Derhaka.. Isteri NUSYUZ..

    • Anonymous

      March 8, 2018 at 12:52 pm

      meh sini aku lempang ko pulak bengong…..

    • Anonymous

      March 8, 2018 at 1:01 pm

      eh bitch…jgn ko nk promote keganasan. sikit2 guna agama…please lah.

  4. Razali

    March 8, 2018 at 11:48 am

    Assalam-Bab Agama(Cerai-Berai)Jangan dibuat main-main.Ini bukan masalah kaum adam/hawa..yang penting apa yang Allah kata bukan orang (insan yang lemah) ini kata.Ingat DUIT..Dakwah,Usaha,Iklas dan Tawakal,,,

  5. makziana

    March 8, 2018 at 11:18 am

    kalau aku jadi ziana aku sesah armin tu cukup cukup…………..ouiiiiiiiiiiiiiiii ziana cerai jerlah….silap hari bualn laki hang pukui hang pulak………………………….

    • Razali

      March 8, 2018 at 11:51 am

      AsSalam-Puan/Kah…Kena dengau 2 belah pihak.Sabauu le sikit.Beri ruang dan peluang.Dan sesakali kita letakan diri kita ditempat mereka…

    • Zira

      March 8, 2018 at 12:45 pm

      Ceh Konon Nk sesah armin, meh aku pijak muka ko dulu hidup2… cuba laki ko bt mcm tu.. isteri nusyuz, patut la ramai kaum hawa ddk dlm neraka..

    • Elle

      March 8, 2018 at 3:29 pm

      Ko ni tuhan ke? Mana ko tau sapa yang duduk dalam neraka? Suka hati je nak nerakakan orang.

    • [email protected]

      March 8, 2018 at 4:28 pm

      eh cibai…………………………dalam islam tak ada ajar pukui anak lagu tu………………….armin tu pun tak betui…………………………………..sikit ari jadik iqram dinzly lah……………dulu masa kat MAS…..ouiiiiiiiiiiiiiiii dia punyalah sombong macam babi hutan masuk masjid………………kutuk lelaki lembut.last last hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tidoq lah dalam lokap…………kat akhirat akan ditanya naper siksa anak anak…………

    • Bersabarlah

      March 8, 2018 at 9:23 pm

      kalau tangan dah naik pukul anak, sah2 ler bini pun die hempuk skali. cuma ibu ni die sanggup bertahan sakit tu, tp ibu mana sanggup bertahan anak kena dera?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top