Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zed Zaidi Tak Puas Hati Aaron Aziz Menang ABPBH2011

Zed Zaidi menerusi akaun Twitternya telah melahirkan rasa tidak puas hati di atas kejayaan Aaron Aziz merangkul gelaran Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011 semalam. Luahan tersebut ternyata mampu menimbulkan kontroversi yang sangat hebat kerana Zed Zaidi mengaitkannya dengan kerosakan industri seni Malaysia.

zed zaidi bengang

Advertisement

Bagi Abang Nara, tak salah pun kalau Aaron Aziz menang. Memang dia dah popular. Lagipun sememangnya keputusan dibuat mengikut undian daripada pembaca Berita Harian sendiri. Dan sememangnya tahun 2011 kepopularitian Aaron Aziz tidak boleh disangkal lagi oleh mana-mana pihak.

zed zaidi bengang

Daripada kata-kata Zed Zaidi di atas, kemenangan Aaron Aziz ada kaitan dengan cubaan untuk menjatuhkan industri seni. Dan maklumat mengenai perkara tersebut hanya diketahui oleh mereka yang terlibat di dalam persatuan. Untuk makluman, Zed Zaidi ialah Timbalan Presiden persatuan Seniman. Jadi apa kata anda mengenai kenyataan penuh kontroversi daripada Zed Zaidi ini?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

668 Comments

  1. Sassy Balak

    May 6, 2012 at 10:03 pm

    Bila mana nasionalisme menguasai pemikiran, inilah jadinya.

  2. Peminat Seni

    May 5, 2012 at 5:51 pm

    Ala, sedangkan Hollywood pun banyak mengiktiraf artis luar dari France, Spain, China. Ni baru kecil, tu pun nak kecoh. Apa daa.

  3. Anonymous

    April 30, 2012 at 11:39 pm

    si bodoh zz ni frust ‘sembilu kasih’ die tk laku.

  4. Deen @ jawatan kosong kerajaan

    April 28, 2012 at 9:10 am

    abang zed, mungkin abang kene duduk semeja dengan bro aaron , bincang baik2 … jangan open macam ini :-(

  5. peminat setia aaron

    April 26, 2012 at 11:23 am

    kau x yah sibuk la pasal die… x de masalah pon ngan kau… dah rezeki die.. diri sendiri pun x tercalon…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama