May 16th, 2012

Semakin lama semakin lantang suara Zed Zaidi mempertikaikan kewujudan Aaron Aziz mencari rezeki di bumi Malaysia. Baru-baru ini Aaron Aziz menyatakan kesediaanya untuk menunjukkan permit kerja yang diperolehi. Tanpa berlengah, Zed Zaidi meluahkan perasaannya di Twitter.

zed zaidi

Diharap Aaron Aziz menyahut cabaran Zed Zaidi dan menunjukkan permit kerjanya supaya dapat menutup mulut Zed Zaidi.


452 responses to “Zed Zaidi Cabar Aaron Aziz Tunjuk Permit Kerja”

  1. Ismail says:

    Satu soalan yg saya ingin ajukan disini & mohon pembaca dapat berikan kerjasama iaitu berikan jawapan “sokong” ataupun “tidak”.

    Kalau si Zed Zaidi ni asyik sangat pertikaikan tentang kemasukan Aaron Aziz dalam industri perfileman diMalaysia, apa kata dibuat satu lagi flem seumpama “Ombak Rindu” (mungkin Ombak Rindu Dua) & suruh Zed Zaidi jadi pelakon lelaki utama.

    Boleh laku ke filem lakonan Zed Zaidi?
    Ada kepeminat yang nak pergi tonton filem kelakonan Zed Zaidi?
    Maklum balas para peminat filem tempatan sangat dihargai. Terima Kasih!

  2. nan says:

    itu kehendak komposer dia punya uang dia punya suka siapa yang suka dia pilih……kalau sayer pun komposer saya lebih baik ambil ..pelakon yang hebat hebat ..dari indonesia singapore dan thailand…

  3. Kertu says:

    hahaha mcm2 hal la, makin lama makin jelek plak memandang si Zed zaidi ni, cinta tak berbalas dgn Hetty Sarlene dulu kot buatkan dia jadi camni hahahahahha

  4. Anonymous says:

    zz pls mirror urself…uat malu je la…if u are so good kenape ur name tk ada kt percalonan…u just jealous…mcm ne la bangsa kita nk maju if dengn sesame islam pun nk iri hati.. zz sepatutnye menberi kata2 yg positive…if u talk bout aaron non-malaysia yg berlakon kat malaysia, why now aru nk kecoh kenape tk dari dulu lg..
    Dato M. Nasir pun frm spore,shah iskandar and aliff aziz pun spore…so plz think first before uat kecoh………………..

Loading...