December 31st, 2019

Biarlah dikecam dan dihimpit pelbagai kontroversi, Da’i Farhan dan isterinya, Noorainul Naqim Mohd Radzi atau Dr Erin tetap melayari bahtera rumah tangga dengan bahagianya. Pasangan ini nampaknya semakin terbuka berkongsi kisah mereka suami isteri termasuklah saat romantik bersama.

rakan baik bekas isteri saman da'i farhan

Baru-baru ini, Farhan meluahkan rasa gembira kerana isterinya berkebolehan dalam menggayakan dan menggunting rambutnya. Menyarankan Erin untuk membuka salon khas untuk wanita Muslimah.

da'i farhan

Cadangan Farhan itu mendapat respon positif daripada isterinya yang sudah bersedia untuk menurunkan ilmu dandanan rambut kepada sesiapa sahaja yang berminat.

da'i farhan

Terdahulu, ramai yang tidak berpuas hati dengan tindakan Farhan yang berkahwin semasa sedang mengerjakan umrah, sedangkan isterinya terdahulu sedang sarat hamil anak kedua mereka. Gara-gara kontroversi tersebut, ia sedikit sebanyak memberikan tanggapan negatif terhadap golongan pendakwah sehingga ada yang melabelkan mereka penunggang agama dan macam-macam lagi.


22 responses to “Zaujah Ku Barber Ku – Da’i Farhan Minta Isteri Berbakti Turunkan Ilmu Hair Stylist”

 1. tecit says:

  eh aku benci la menatang zaujah zauj ni. pegi mati la ko punye topeng alim tu. semak la

 2. Anonymous says:

  Klu allah da kata tu bkn jodoh kamu. Makna nya bkn la. Tak kesah la kalo da kawin berpuluh tahun pown

 3. enot says:

  dokterrr bukak “hairSTYLISH” pulak ka. sapa nak jaga kelinikkkkk

 4. Batu Bata says:

  Tengah happy, baru lagi… boleh la. Tunggu la nanti Tuhan balas, baru tau. Tiada kebahagiaan yg dibina atas penderitaan orang lain. Karma tu wujud. Just wait and see…

 5. Lala says:

  Ok la kan pakar barber dari pakar scam kedoktoran ?

Loading...