April 25th, 2013

Ramai yang jatuh cinta dengan kekacakan Zarul Umbrella selepas menonton persembahannya di ABPBH2012. Tidak dinafikan walaupun sudah berusia 40 tahun, Zarul sangat awet muda. Malah ada peminat yang secara bergurau menyatakan Zarul lebih kacak daripada Aaron Aziz.
zarul umbrellaPernah menjual apam balik selepas tidak aktif menyanyi, Zarul Umbrella kini sedang berkhidmat sebagai pramugara di MAS. Walaupun kini namanya telah kembali popular, Zarul menyatakan yang dia akan terus bekerja di langit biru sambil memenuhi undangan nyanyian.

Selepas persembahannya yang memukau di ABPBH2012, Zarul telah kembali sibuk memenuhi undangan nyanyian, photoshoot dan tetamu rancangan televisyen. Untuk makluman, sebelum ini Zarul juga aktif berblogging dan dikenali dengan nama “The Singing Blogger”. Blog Zarul Umbrella boleh dilawati di www.zarulumbrella.com dan di dalamnya ada tips untuk kelihatan awet muda seperti dirinya.
zarul umbrella

Kalau ada awek di luar sana yang ingin mengorat Zarul, lupakanlah sahaja hasrat tersebut. Zarul sudah pun berkahwin dan mempunyai seorang anak. Isterinya turut sama bekerja sebagai seorang pramugari. Kepada Zarul, teruskan usaha anda dan semoga berjaya di dalam dunia seni tanah air.

zarul umbrella

Jika anda peminat Zarul, anda boleh LIKE Facebook ZarulUmbrella, follow Twitter ZarulUmbrella dan follow Instagram ZarulUmbrella.


Comments are closed.

Loading...