Written by AbangNara | January 4th, 2013

Sudah jatuh ditimpa tangga. Malang sungguh nasib si Zarina Anjoulie Lavocah ini. Presiden Seniman, Zed Zaidi hari ini berkata kepada Sinar Harian yang Zarina Anjoulie tidak akan dibenarkan berlakon sekiranya didapati bersalah oleh mahkamah dalam perbicaraannya kelak.

zarina zed zaidi

Buat masa ini, Zarina Anjoulie telah pun digantung keahliannya daripada Seniman sehingga keputusan mahkamah dikeluarkan berkaitan kes dadahnya. Malah menurut Zed Zaidi, sekiranya ada pihak produksi yang mengambil Zarina Anjoulie walaupun didapati bersalah di dalam perbicaraaan, produksi tersebut boleh diambil tindakan.

Dalam kes Zarina, buat sementara ini kita akan gantung keahliannya kerana mahkamah belum lagi membuat keputusan. Namun, sekiranya mahkamah mendapati dia bersalah, Seniman akan terus memecatnya sebagai ahli. Secara automatik, nama artis yang sudah dipecat Seniman akan dibuang daripada senarai FINAS. Ini adalah syarat yang tertakluk dalam Padu Citra yang mewajibkan pelakon menyertai persatuan yang diiktiraf Finas. Jika masih ada produksi yang mengambilnya berlakon, kita boleh ambil tindakan.

zed zaidi

Memang nampak ketegasan Zed Zaidi dalam menangani isu dadah ini. Kepada artis lain yang ada niat untuk berjinak-jinak dengan dadah, lupakan je lah. Kang tak pasal-pasal tak dapat berlakon lagi. Kepada Zed Zaidi, dah habis isu dadah nanti apa kata cuba selesaikan masalah dedah pulak. Hehehe.

P.S: Jersi rasmi pasukan Darul Takzim FC untuk musim 2013.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to Zarina Anjoulie Tidak Akan Dibenarkan Berlakon Sekiranya Didapati Bersalah – Zed Zaidi

  1. kitaro says:

    terbaik zed zaidi. sokong 100%

    0

    0
    • Kirana says:

      Kesian.. Sudah jatuh ditimpa tangga lak. Tu lah jage la attitude tuuuu.. kedai mak dia kat nilai apa name eh?

      0

      0
      • lavocah says:

        Unty ainis ke hape tah xsilap aku….insapla..bkn utk dye je..kite yg bkn artis ni pon..

        0

        0
        • Kak Melah says:

          dedah..dadah…dedah dadah…cerai…..inilah artis2 Malaysia.

          0

          0
        • narin says:

          bagus zed zaidi….narin sokong, yg mcm ni kalo x ada pun tak apa dlm industri nie…buat semak aje…satu lagi zed zaidi tolong mintak stesen tv kt malaysia ni stop beli drama indon…lebihkan drama melayu kita, kalo zed zaidi buat narin sokong zed zaidi sepenggal lagi

          0

          0
        • aku rasa zarina tak bersalah. baru dituduh je. belum sabit kesalahan pun. you go Zarina! go go go!

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          ZZ ni bagus kan? Tegas!
          agaknya kalau c Harun Slim Bachik masih jd presiden gamaknya hancur la Seniman!

          0

          0
      • sembelit says:

        buat petamakalinya, sembelit menyokong zed zaidi
        bagus zed zaidi

        0

        0
        • narin says:

          sembelit nak papaya tak…? kita ada byk papaya kat belakang rumah

          0

          0
        • sembelit says:

          xpe la..sembelit tak nak papaya…
          sembelit berharap, satu hari nnti,sembelit akan dpt jadi buasir

          0

          0
        • oshin says:

          jika didapati bersalah, tolong tangkap si zarina ni, boh dlm penjara, dah hukum sebat tang nenen dia skali..

          0

          0
    • Altantuya kentut depan Rosmah says:

      zarina ni bukannya bagus pun dlm lakonan, mcm kayu buruk hanyut di bawa arus banjir je… tak pernah ada satu drama lakonan dia yg meletop, tak pentinglah dia ni….. next please……!!!!

      0

      0
    • kak timah says:

      buang terus dari industri lagi bagus

      0

      0
    • ayu says:

      good job.

      nak tanya zed,
      bila nak hukum artis yang seksi macam hidup selama2nya kat dunia nih?

      0

      0
      • ting tong says:

        awak nye soalan mcmlah zed zaidi tu Tuhan.. zed zaidi tu sama je seperti kita, hanya manusia biasa.. yg lain itu biarlah urusan mereka dgn Allah dan kita ni jangan lupa utk tambah amalan..

        0

        0
        • Anonymous says:

          ye, biarkan mereka sbb tu urusan mereka dgn Allah. nanti kalu mati, jln sdiri pg kubur naa.. masa hidup x perlukan org. mati nanti jgn kacau org na

          0

          0
      • ayu says:

        Tak payah jumud sangat.

        maksud saya,bukan hukum campak ke neraka, bagi bala ke.

        maksudnya amik TINDAKAN pada artis2 yang telampau mendedahkan aurat (dedah aurat dah satu hal, seksi melampau plak tu…dan BANGGA seksi)

        TINDAKAN.

        Statement mudah camtu pun tak dapat nak tafsir.
        Apalah!

        0

        0
    • Hahaboy says:

      “Jika masih ada produksi yang mengambilnya berlakon, kita boleh ambil tindakan.”
      Memang patut pon ambik tindakan kat produksi yang macam ni. Nak cari artis yg kontroversi je untuk untung.

      0

      0
    • loveONEW says:

      tak kesah pn kalau dia x belakonn
      zzzzZZzzzzZZ
      tak bagi kesan langsungg

      0

      0
    • coki naga says:

      hahaha..Jamal Abdillah xpulak kena mcm ni kannn. Jamal pun isap dadah jugak.double standard betoi.Zarina baik ko duduk je dlm penjara muhasabah diri..wakakaka

      0

      0
      • f says:

        Yeah. Jamal Abdillah si raja dadah tu kemain dipuja2. Siap boleh buat show kat istana budaya.
        Apa hal?

        0

        0
        • Ratu minah jambu merah / biru says:

          jamal tu lain lah ! dia hisap dadah je n bukan simpan dadah dlm rumah atau pon kt dalam seluar dalam paham tak !! jamal hanye la jamal sorang je kt dlm 1malaysia ni ….jamal skarang jamal yg berseh tmpa dadah paham !!! mana leh sama kn jamal ngan si zarina tetek besar tu !!! zarina simpan dadah kt tumah dia tapi jamal tidak ! jamal penyanyi paling paling terbaik di dalam donia yg fana ini..

          0

          0
    • kak timah says:

      zarina ni dah bnyk kali wt hal pon xinsaf insaf lagi . . .dah nazak bru nk insaf kot ……….

      0

      0
    • Anonymous says:

      dah tau dadah tu salah……….nak buat apa dibuat

      0

      0
    • Amy Search says:

      satu lagi artis yang patut kena ban, nabila huda..

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah / biru says:

        nabila pon ambek dadah ke ? minah jambu tau pak Amy bapak yg baik kannnnnn n nabila dengar cakap bapak tauuuuuu ok ….camana bapak u rock ke ape ke bapak tetap bapak ok …lov u nabilaaaaaaaaaaaa

        0

        0
  2. kakak neelofa says:

    aku sokong ZZ ni!!

    bila dh x blh berlakon sama ada dia insaf dan tlg jaga kedai mak dia or dia jd plakon porno plak…..we’ll never know dia ni…..apa bun boleh….

    0

    0
  3. Takumiyaki says:

    Heheh bgOs ZZ ada juga tindakan tegas di buat.. mcm nara ckp pas nie kena settle kan masalah DEDAH plak.. bg artis yg melampau sgt dedah2 tue kena bg pengajaran sikit bahawasanya mereka tinggal di negara yg mejoritinya org ISLAM so please be more alert.

    0

    0
  4. Menyampah says:

    bagus zz…kali ni sy sokong anda….pengajaran wat artis y lain gak…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    zz…jgn pandai ckp jer plk…buatnya nti tidak….

    0

    0
  6. kamariah says:

    sememangnya semua umum tahu sikap zarina ni…
    tp aku rs jgnlah sampi kite yg manusia ini ingin menutup periuk nasi die
    sb klu dia didpti bersalah hukuman pastinya berlaku…
    dan dia dh pun terhukum..jd kite sbgi manusia yg Allah bg akal
    dan fikiran yg waras ini ade baiknya kite beri peluang..
    manusia kite x tahu krn manusia jg boleh berubah sm ade kearah yg bagaiman bknlah kite yg tentukan….krn hr ini kite blh lihat diri kite sndri..esk lusa ape kejahatn yg kita akan lakukan kite x tahu…dan sye pasti byk juga artis seperti zarina tp masih dan ttp diberi peluang…kite sm2 doakan memaafkan org lain itu lbh baik…ini adlgh sekadar pndpt sye shj…peace

    0

    0
    • Mira says:

      Tak boleh berlakon je pun, kak. Bukannya apa sangat hukuman ni, dia masih boleh bekerja dalam bidang lain kan, asal bukan berlakon. Ni pengajaran untuk artis lain juga. Kalau sayang periuk nasi sendiri, jaga lah baik-baik.

      0

      0
      • kamariah says:

        mira..
        biase la dik..inilah kehidupan…kite nmpk jln kehidupan org lain dan kite jg tahu mengaturkannya..tp sukar bg kite yg kite sndri x tau jln yg kite dh pilih
        dan jln itu akan dpt dilihat suatu hr nti..dan inilah yg berlaku pd zarina…
        sye jg percaye sblm zarina ramai lg artis2 lain bkn setakat dadah shj mcm2 lg
        tp adik blh tgk sndri mcm mane mereka masih di ‘kerusi’ mereka berlakon menyanyi model etc..peace

        0

        0
    • JHuddd says:

      Betul lah akak, dorang ni cepat sgt judge seseorang tuh, belum tentu dia bersalah, kita tak tau. Semua orang berhak untuk second chance. Mungkin juga dia jadi mangsa keadaan sebab dia celebriti. Kita doakan saja Zarina supaya terus jadi actress yang baik di masa depan.

      0

      0
  7. saya OK je says:

    alaaa.An Jue ni macam tak guna otak la. hahah. cari penyakit nombor 1.. apa la yang dia nak. kejap bogel. kejap amek dadah. kejap itu kejap ini. rosak dah kot otak dia. hahaha

    0

    0
  8. Someone says:

    Sy setuju ngan ketegasan ni.. Bru lepas ni x ada masalah, tpi mcm mana pulak dengan 2 pelakon komedi negara tu? Selalu keluar masuk lokap, tpi masih aktif berlakon.. Bukan nak ttup periuk nasi diorang.. Just nak tahu status jer, adakah keadilan sama rata?

    0

    0
  9. tasya says:

    kot ye pun dia bersalah xpatutla ko nk banned dia cmtu… ramai lg artis main dadah ko xbanned pun…… knp dia je ko nk amik tindakan? sbb dia xlyn ko ke? cra ko ni kejam la zz oiiii

    0

    0
    • ToSHio says:

      apa pulak kejam? zarina ni artis bermasalah, dia dah melanggar etika kelakuan keahlian penggiat seni di bawah SENIMAN.. kalau taknak orang ambil tindakan atau banned, tolong jaga perangai kau tu sikit..!! kata ikon masyarakat tapi byk yg negatif dari yg positif yg ko tunjuk kpd masyarakat… cik ‘tasya’, contoh mudah jika awak sbg boss dlm syarikat.. kalau seorg pekerja awak ni dah berkali bikin masalah spt mencuri, mabuk, dadah, buat perangai tak bermoral hingga boleh menjejaskan syarikat awak.. adakah awak masih nak biarkan dia lagi tanpa dia sendiri tiada inisiatif langsung nak berubah? mcm jugak si zarina ni, aku rasa bukan pertama kali tp dah byk kali dia bikin masalah dlm industri namun SENIMAN masih lagi bagi peluang dan berdiam diri dan biar je serta bagi kebebasan pd zarina utk berubah dan perbaiki dirinya.. tapi sudahnya taknak berubah, kini dah masuk lokap… so, adakah zalim jika SENIMAN nak bagi pengajaran kpd artis bermasalah mcm ni???

      0

      0
      • Apam Tembam says:

        Artis jenis macam ni mempunyai bakat terpendam…… BAKAT MENG-KANGKANG-kan kaki mereka !!!

        Ramai lagi artis yang buat kerja-kerja “amal” macam ni…tampal makeup tebal kat muka…pakai baju jimat kain….carik bojan tua kaya….berlakon 1-2 drama/filem tu saja nak cover activity “acrobat” atas katil…. Dari Hollywood to Bollywood to MELAYUwood….. same old story…same old tactic.

        0

        0
    • Kak Senah tetek beso says:

      setuju dgn Toshio.. kalau tak start dari skrg pantau artis yg berkelakuan buruk, bila lagi kan…? baguslah dah ada tindakan, semoga menjadi pengajaran bg yg belum terkantoi… ingat anda sebagai artis juga ada batas2nya, jgn nak buat itu ini sesuka hati je tau..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Zarina menzalimi diri sendiri

      0

      0
  10. Kwn Zarina Anjolie says:

    ensem gak ZZ ni..

    0

    0
  11. hingus hijau says:

    inilah balasan duniawi…
    meh aku nk share citer yg korang kena tau pasal dia…
    dia ni santapan golongan vip bergelar datuk-datuk kaya kt malaysia ni..

    cerita 1 – dulu dia ada scandal dgn seorang datuk,datuk tu dah pun meninggal,
    datuk tu kasi dia keta bmw, lps datuk tu meninggal,keluarga datuk tu mintak semula keta tu,
    tapi dia jualkan keta tu dgn harga 30k, dah la mkn harta org, jual diri plak tu..time datuk tu masih hidup, mmg mewah hidup dia ni…n laporan polis dh dibuat keatas zarina ni…

    Cerita 2 – zarina ni pun pelacur utk seorang lagi datuk yg dulu ada jawatan exco politik2 kotor ni lah tapi datuk tu dah kena buang sbb terlibat dgn politik wang bbrpa tahun lps, sekali jmpa & tuttttttt dpt 2-3k,bayangkanlah kalau 9-10 kali jmpa…senang sgt hidup dia….

    kali ni aku rasa mesti ada “pelanggan” dia iaitu salah sorang datuk yg frame dia

    but now nahhhhh amek kau cashhhhhhhhhh…dah tak laku,dah takde produk dlm industri seni, blah saja lah,jgn dok ngaku artis top….sedihhhhhh!!!

    tak percaya cerita aku ni?? pegi lah tanya si zarina tu sendiri & kalau tak percaya lagi tunggu di padang masyar nanti,semua manusia dpt tgk…

    0

    0
    • Miji says:

      Oh. yang cerita satu tu I penah baca juga, oh itu dia ek? Tak sangka.

      0

      0
    • Kak Shira says:

      Ya Allah.. jikalau apa yg dikongsikan ini benar, takutnya akak baca.. semoga Allah jauhkanlah perkara2 negatif sebegini terhdp diri dan keluarga kita, semoga Allah tetapkan iman kita semua…. Nauzubillah…. semoga Zarina insaf dan bertaubat sebelum terlambat…..

      0

      0
  12. nenek lanjut usia says:

    cik tasya statement ko mcm zz ni x lyn ko jee?? bkn main ko melenting… bkn dia kejamm. tindakan zz ni releven la.. atleast lps neh para2 artis takut nk libatkn diri dgn dadah.. lgpun si anjoli lucah ni dah byk sgt kes. mmg patut pun dia kna gntung!

    0

    0
    • tasya says:

      xleh ke bg dia peluang nk baiki hidup nya? adakah banned tu jalan terbaik utk org yg hanyut cm dia?

      0

      0
      • Kiki says:

        Berapa banyak peluang agaknya dia nak?
        Biarlah dia belajar sesuatu dari pengalaman kali ni.
        Some people need to learn it hard way.
        Lagi satu, sebenarnya banned ke tak banned takde beza sangat, dia bukannya banyak berlakon pun kan?
        Seniman cuma banned dari berlakon, aku rasa dia masih boleh kerja lain, even belakang tabir pun boleh, asal jangan berlakon kot. More to reputasi sebagai pelakon lah.

        Mana tau lepas ni dia boleh mulakan hidup baru kan ?

        0

        0
        • Anonymous says:

          pasni dia buleh jual pisang goreng ke, karipap kentang ke, ais cendol ke.. byk mnde buleh wat

          0

          0
      • noname says:

        cik tasya…dia ni just di banned dr industri seni SAHAJA..bkn tutup terus pun piuk nasik dia. kali minah ni usaha..boleh je keje tmpat lain…cm promoter kat sogo ke..sales asst ke..keje dlm bank o syrkt beso pun bley. (kalo cukup syarat la)..=) x pun keje je ngn mak dia. ha..lg senang. xyah nk interview bagai kn..byk cara nak perbaiki idup dia..dia je nak ke xnk..kena trima hakikat la tasya..bkn rezeki minah ni dlm industri seni cmni..silap dia jgk. terover bajet. ok..sekian..

        0

        0
      • Bonjol says:

        woii tasya.. ko ni memanjang asyik nak bg peluang pd si zarina je, sape ko ni? mesti family/kawan baik zarina kot… setiap apa yg berlaku ada hikmahnya, mungkin dgn cara sebegini boleh bagi si zarina insaf dan menjadi manusia..

        0

        0
        • Joyah cun says:

          aku setuju dgn ‘bonjol terbonjol2’.. bak kata pepatah lama yg agak sinis “anjing kalau dah biasa akan tahik, tak dapat makan hidu pun dah cukup”.. renung2kanlah ya cik tasya……

          0

          0
        • Bonjol says:

          kak joyah.. the nick is ‘Bonjol’ je.. bukan ‘bonjol terbonjol2’.. terlebih sudah

          0

          0
        • tasya says:

          aku bkn sapa2 dng zarina tu….. sebagai manusia dia harus d.beri peluang…kalo la benda cmni terjadi kat ank ke,saudara kita ke …. ingtla dunia ni ibarat roda…

          0

          0
        • tupai comel says:

          cik tasya.. peluang? jd artis bkn satu2 nya jln untk cri mkn.. byk lg.. lg pon.. klu dbiarkn.. mby insaf dadah.. tp dedah xinsaf g..

          0

          0
        • Kak Melah lipstick biru says:

          cik tasya, apa kata kau jelah yg jd sukarelawan gi tarbiah si zarina dan didik dia jadi manusia baik dan sebaik2nya.. boleh??? setakat kau dok terjerit2 kat sini tak guna…. dipersilakan….

          0

          0
        • mayo says:

          aku setuju ngan tasya tu..kita ni sapa la nak meletak kan hukuman kat zarina.biar Allah balas perbuatan si zarina tapi bukan kita so xperlu nak caci maki kutuk zarina tu. and bonjol,aku xnampak plak si tasya ni terjerit2 kat cni..rilex yer semua..xperlu nak menghina org sangat.untung nasib korang pon xtau lg.

          0

          0
      • Mimiko says:

        Berapa banyak peluang agaknya yang dia nak?
        Biarlah ini jadi pengajaran untuk dia dan orang lain juga.
        Sometimes, we need to learn it the hardest way.
        Ini kes dadah jenayah tau, bukan setakat kes sosial pergi clubbing.

        Mungkin ini masa untuk dia renung diri dan berubah.
        Saya rasa dia dah dapat peluang yang cukup banyak.
        Kalau dia sayang diri dia, keluarga dia, kareer dia, stay strong and be better.

        0

        0
  13. Bukan Peminat says:

    Aku sokong tapi apa jadi kat artis2 lain yang amik dadah sebelum2 ni.. bukan zarina sorang je..

    0

    0
  14. C says:

    bukan ke dh sll minah ni buat kontroversi sblm ni..nape bru skrg nk wt tindakan.sblm ni pic bogel, men dadah jugak…nape tak dari awl je block je minah ni..menyampah plak tgk dia ni…mmg ptt kalo fam x jamin.buat malu je.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    dear Zed Zaidi, do you think its a good move? by giving restraining order will make her life better? think about damage that will arise when you make this move? supposedly you with all the power given by the government, should impose alternative ways to help her not by rejecting her in the society. Obviously she needs help. even ex prisoners were given second chance.

    0

    0
  16. HoNey MaDu says:

    artis yg sering bikin masalah dan tak pernah nak berubah perbaiki diri mmg patut di beri pengajaran supaya jadi pengajaran kpd artis2 lain.

    0

    0
  17. Mak Jemah sok-sek sok-sek says:

    zarina sblm ni pun dah byk kali buat onar

    0

    0
  18. toing says:

    buat pertama kali nyer aku sokong nara..lepas dadah..uruskan kan hal dedah plak yer ZZ

    0

    0
  19. Anonymous says:

    cam muka pondan jer minah ni..hehe3

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Dear Zed Zaidi,
    i believe your job is to give shelter/protection/advise/options to any artists who needed help. i understand where you getting at but such decision will not help her at all since we know her history. to me a good leader should care about his/her co-worker NOT being judgemental/punish for their stupid mistakes. hopefully you will come out with rasional action so both parties can generate positive lights from this incident.

    0

    0
    • QV says:

      To what extent you help a person when he/she at the first place couldn’t be bothered to help him/herself. Ever heard of “umpama mencurah air ke daun keladi”? Better channel the resources to help others who are more deserving of whatever assistance that you might want to notion here. For god’s sake, she is already 26! I can tell you that at the age of 26 there are ppl who work their arse off to support their families and oftentimes, some of them cannot make ends meet. I’d rather use the taxpayers’ money to support those who want to help themselves rather than this bimbo. Umur dah 26 tapi tak abis-abis belajar kat kolej lagi. Unfortunately the taxpayers’ money is already channeled to fund her “makan tanggung” in jail. To her family, I hope they stay strong and I totally support them for what they did. I believe for whatever reasons they choose to leave her in jail, it is out of love. If her own family can’t “correct” her, let the authority handle it.

      Zarina, it is time to wake up – bak kata Budiey. Hidup nie mesti ada matlamat, jangan ingat nak berseronok saja. Kesian kat mak yang kandungkan u, lahirkan u dan besarkan u. Masa your mom kendong u masa kecik-kecik dulu, I percaya dia nak segalanya yang terbaik untuk u. It never crosses her mind that you will end up like this. Tell me, what is so great about drugs and alcohol, apart from damaging yourself and breaking the hearts of those who truly care about you?

      0

      0
      • Anonymous says:

        helping others who needs help should not hv level degree of extent. Help doesnt pick size or age u are. If your statement is right then why most of people in jail r adults? They need help dont they? So government build up place to educate them. In her case, d court has not decide yet n why on earth zz already throw so many assumption for her future? Who is zz to make such statement? A presiden with spm qualification? How do you know she or he couldnt be bothered? Pls dont connect me as her big fan. It just sad to hear from so called presiden trying to make it event more worse.kaji balik perkataan PERSATUAN.apa word dalam persatuan? SATU kan?? bukan patut persatuan MENYATUKAN ahli ker? He should direct his members into that track. Let the court decide her path.persatuan bukan badan bekanun. Better channel resorce to others more deserving?? What r u talking about here? Tolong tak semestinya pakai duit. Kenapa tak bising dengan orang kat dalam jail? Diorang bukan ke ditanggung oleh tax payer mcm kita?? Dia 26 so therefore dia dh boleh pikir sendiri..betul ke umur menentukan dia tu bijak dlm handling her life better? Tgk kes bunuh diri..selalunya umur berapa? Nak sekat rezeki orang kenapa? Kita nie pun belum tentu hidup berkat. Zz kata mencemar nama persatuan, nak tanya bahagian mana yg tak tercemar lagi? Bukan dia jer yg buat perangai..ramai..can he afford to loose them too? Pecat gantung nie to me wajar if ada penyelewengan duit dlm persstuan. Masalahnyer budak nie sentuh duit persatuan ke pun? Hukum cara lain.rezeki tu biarlah hak dia.dia pun bukan active pun.

        0

        0
    • Big Boobs on the couch says:

      good comment from QV… and to Anon.. zarina is an adult, she is no more a baby.. she is the one who should act like an adult, also use her brain wisely and stop to behave like a bitch… nahhhh… who’s to blame????? pls answer me..!!!

      0

      0
  21. Anonymous says:

    let the court decide her case, what sort of punishment and all. we only can hear, see and learn.

    0

    0
  22. ANJUBO LUCAH KOREK JUBO SNDR CIUM says:

    MUKA DAH KURG , PRGAI LAK CM YAHUDI !!!!!!!!!!! X LYK KNE BANNED DR TV TP ELOK BANNED KAN JE DRI KERAKYATAN MALAYSIA.. HAHA XD PUIHH BTINA ANJING KURAP

    0

    0
  23. gisele says:

    Doakan zarina insaf dan kembali ke pangkal jalan. amin

    0

    0
  24. nenek kebayan says:

    burit sudah reput, busuk, belengas

    0

    0
  25. r u says:

    dia ni mmg kurg ajar.ari 2 melodi intrview duduk pn x sopan.ckp pn mcm dia 2 bgus sgt.muka pn x lwa.perasan ja lbih.ari 2 gtau brtunang dh ptus.pas2 gtau tunang lg.pas2 tertangkap plak ngn pkwe dia..mcm2 la dia n..ko duduk dlm penjara 2 lg bgus!..mmg dia x wat apa2 slah kt aku.tpi pmpuan cmni mmg aku menyampah sgt

    0

    0
  26. zarino says:

    biji kelentit .. puiiiii

    0

    0
  27. takeiteasy says:

    Honestly
    aku mmg x suka dgn si zarina ni coz perangai dia mmg haru biru sgt2
    tp dlm hal ni aku rasa x patot nak pecat dia dr ahli seniman coz ramai lg artis yg ada masalah dadah tapi still bergerak aktif lagi so x adil la utk zarina
    klu nak ambk tindakn tgs biar utk semua org yg ambk dadah bru btl
    mgkn ZZ nk industri seni kta xmau ada pencemaran dadah n sbginya so biar tindakn dilaksanakn kt semua
    lps ni mgkn si zarina akn insan so ka jgn hukum dia lg klu x insaf jugak tu antra dia n Allah
    ini just komen aku
    to zarina hrp anda akn insaf
    jgn hancurkn msa dpn anda

    0

    0
  28. gigi emas says:

    Zed Zaidi is stupid malay………..hanya nak menjatuhkan orang je…….mundur bangsa melayu kerana ada manusia bansat yg bernama Zed Zaidi

    0

    0
    • lolaloli says:

      kau ni gigi emas, mulut mcm x de insuran..kau tu baik sgt ke? at least ZZ tu berusaha utk buat something..yg kau nak support si zarina lalucah tu knp?? kau ke yg tanggung dosa dia??

      0

      0
    • slay says:

      gigi emas kau ni israel la sial..!!!aku sokong zed zaidi…kau ni xde otak ke

      0

      0
    • bu says:

      kau ni pukimak la gigi emas

      0

      0
  29. slay says:

    saya sokong zed zaidi :) kalau boleh rotan kan skali je si zarina tek besar ni..xde otak…!!!

    0

    0
  30. zarazoro says:

    tahniah zarina…semua jenis drug ko da try, dri kokain smpai ke pil..lastly fius otak da jadi sewel smpai mengaku x bersalah

    0

    0
  31. Lelaki macho says:

    Aku suka zarina berlakon… Klu zed zaidi xnak dia berlakon lagi… Akan ku ikat jamin dia n lamar dia n jadikan dia perempuan yg baik2… N curahkan syg dan duit emas kepada zarina… Luv n miss u

    0

    0
    • Anonymous says:

      jgn cakap je, better kau buat… eloklah tu, sesuai sgt dgn kau…

      0

      0
    • Stylista says:

      nak jadikan dia prmpuan yg baik2.. tapi adakah ‘lelaki macho’ ni baik?? errkkkk….

      0

      0
      • Lelaki macho says:

        Aku baiklh aku nak selamatkan zarina dr dunia maksiat… Knpa,kau cemburu ker laki macho mcm aku xselamatkan kau?? Ataupun xde laki pun nak kan kau??? Opssss… Stylista sgt lh tue

        0

        0
  32. Siti says:

    Zarina Anjoulie sepatut kena penjara seumur hidup. Buat malu je. Serves your right!

    0

    0
  33. Mimi says:

    Berapa banyak peluang agaknya yang dia nak?
    Biarlah ini jadi pengajaran untuk dia dan orang lain juga.
    Sometimes, we need to learn it the hardest way.
    Ini kes dadah jenayah tau, bukan setakat kes sosial pergi clubbing.

    Mungkin ini masa untuk dia renung diri dan berubah.
    Saya rasa dia dah dapat peluang yang cukup banyak.
    Kalau dia sayang diri dia, keluarga dia, kareer dia, stay strong and be better.

    0

    0
  34. biolerweiii says:

    hingus hijau

    hukum mmbuka aib orang brdosa besar taw saudara… kita sndiri klu boleh nk tutup aib kita sendiri.. dosa kita sendiri.. ni apatah lagi aib orang even [email protected] benar apa yg saudara ceritakan.

    sekian.

    0

    0
  35. Ana Dahlia Ke? says:

    Ana nak tanya le. ZZ ni selain belakon dia ada bisnes ke? mcm sibuk sgt dgn seniman, kerjaya nya macam mana. Ke seniman ni kasik gaji bulanan?

    0

    0
  36. Anonymous says:

    owh bagusla, lagipun kes ni akan menjadi pengajaran dan iktibar untuk semua artis di Malaysia supaya lebih berhati – hati, menunjukkan teladan yang baik kpd masyarakat memandangkan mereka selalu menjadi tumpuan org ramai. walaupun tindakan ZZ tu cmtu, tp kita kena pk kearah positif lebih berbanding negatif.ZZ telah banyak menjalankan tugas dgn btl yg mungkin tak pernah di lakukan dan difkirkan sebelum ini.tak semua sanggup menggalas tugas ini kalau tidak btl2 mampu nak laksanakn tanggungjawab yg diamanahkan. mungkin selepas ini , zarina boleh memohon maaf, mgurangkan hukuman tersebut.

    0

    0
  37. abu says:

    mohon berhenti berdoa untuk zarina. dia sampah.

    0

    0
  38. Hisap tetek Zarina jommm says:

    Walaupun Zed Zaidi dah ban dia dari berlakun, Zarina ni masih terkenal juga dengan teteknya. Kalau aku bayarkan wang jaminan Zarina, Nak Nyonyot/ramas/uli/gentel tetek boleh?

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geli nye minah jambu baca kau punye komennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kau ni buaya darat ke buaya tembaga ???? asek2 cakap tetek tetek dh kemarok tetek ke ??????? sumbat ngan tetek antu tetek baru tau eh ! biasa diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

      0

      0
      • neelofa burit bau budu says:

        alah ko dengki tetek kau tak best mcm zarina kan..muke pun suam2 kuku kaki anjing gitu ye tak…?? jeles la 2…haha

        0

        0
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          dia ni jenis makan OBAT macam si zarina tk leh di layan sangat makna nye BOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAYANNNNNNNNNNNNNNN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH !!!

          0

          0
  39. budak mentah says:

    org cam nie kalau sangap lam lokap pakai jarilah nnt

    0

    0
  40. dea says:

    ni mmg gang mabok kan? mmbr sy gro lydia slalu lepak sama katanye.. 0133103310

    0

    0
  41. cendol jagung says:

    la… awatnya… tak kisah la dia blakon ke x!!!!

    0

    0
  42. Amier says:

    Boleh caya ke …..kenyataan Zed Zaidi ni???
    Berapa punya banyak dah dengar artis yang terlibat perkara yang salah laku tak dibenarkan lagi bergiat dalam hiburan.Akhirnya, diterima semula setelah ..kata kononnya dah insaf .
    aku percaya suatu hari kalau terbukti Zarina AJ ni bersalah dan dihukum .. dan untuk lakon semula, tentu sekali dia kata dia dah insaf dengan keluarkan sedikit huraian keinsafannya ….dia diterima semula.

    0

    0
  43. kiki pemalu says:

    err.. tade ke gambor encik zed zaidi yg lain? balik2 gambar n jugak ~sigh!!~

    0

    0
  44. sioh says:

    Setakat berlakon 1 drama ank pontianak 2 lyak ke dia dipanggil pelakon ? Siot je …

    0

    0
  45. twin go says:

    mudah2an la dia diberi hidayah n jadi wanita solehah sebelum ajal memanggil dia..cantik orangnya..kalau solehah mesti makin ramai yang minat..

    0

    0
  46. Whatever says:

    Saiful apek amik dadah gak seblum ni kan? Adakah dia telah/akan dikenakan tindakan yg serupa dgn zarina?

    0

    0
  47. neelofa says:

    tp kalo dia blakon porn cm ne?

    0

    0
  48. lufya says:

    itulah adik-adik, biar ketiak basah asal jgn hisap dadah..

    0

    0
  49. Ariffino says:

    saya pergi Zad Zaidi salah . kitapatutbermaafan dan itu satu cara pemulihan zarina..
    Zed patut guna kan gambarini sebagai teladan. apa? rumah seniman artiste lain? kalau gitu, gue tak mau jadi ahli !

    http://postimage.org/image/p0gu6b017/

    0

    0
  50. gugugaga says:

    EH ape ke susah nye,ZZ pres seniman mesti la dia kene act. As long as si Zarina ni under seniman mesti la dia kene ikut guideline seniman. Kalu nk berlakon lg nanti boleh just kuar je la dari seniman. Tu pun kalu ade lg produser yg nak time tu. But aku rase of coz la ada yg nak,cmon la ni mesia kut,the Bolehland. Lama2 nanti smua benda senyap,smua dosa lama hapus,org xkesah dah,kalu ada pun sebut2 dlm blog camni je la

    0

    0
  51. Have you ever thought about writing an ebook or guest authoring on other blogs?
    I have a blog based on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information.

    I know my subscribers would value your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

    0

    0
  52. Ratu minah jambu merah / biru says:

    betol tu Zed minah jambu sokong ….jangan kasi dia berlakon lagi kalau dia bersalah biar kan dia rasa huh ! idop Zed Zaidi !

    0

    0
  53. Anonymous says:

    betul ke nara ni bleh delete komen..komen mencarut bagai dia biar ja..hmm..

    0

    0
  54. didigaga says:

    semua orang ada peluang kedua ketiga sampaila dia sedar..
    sebab manusia ni kadang kadang kalu tak ada reminder bleh jd lupa..lupa macam macam la..
    tapi tu la its not easy to get those facts across to PERFECT people..
    mereka kan tak penah buat salah silap gagal ni seumur hidup mereka sampaila mati kan..
    heh..

    0

    0
  55. Valeria says:

    I know this website presents quality based content and other data, is there any other website
    which offers these information in quality?

    0

    0
  56. marlon alex james says:

    Zed zaidi ni cakap jer lebihh….berlakon poyooooo….aaron aziz ko komplen jupe ko komplennn…zed zaidi itu anjink dibunuh saja

    0

    0
  57. Roundtable says:

    Maksud ZZ mungkin akan digantung sementara…sebab ada artis yang pernah terlibat dgn dadah masih aktif dalam bidang seni…Aku rasa kalau depa dah insaf kenalah bagi peluang .Kita sebagai masyarakat tak seharusnya meminggirkan manusia yang pernah melakukan kesilapan…ZZpatut berusaha membawa zarina ke pangkal jalan…

    0

    0
  58. I am really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility issues?
    A couple of my blog visitors have complained about my website not operating correctly in Explorer but
    looks great in Opera. Do you have any recommendations to help
    fix this problem?

    0

    0
  59. euro car says:

    This is why I keep returning to this site. I can not believe I missed so many posts since
    the last time!

    0

    0