Written by Bella | September 27th, 2019

Kembali dengan kontroversi panas minggu lalu apabila membuka tudung dan menayang payudaranya, nama Zarina Anjoulie sekali lagi hangat diperkatakan.

zarina anjoulie kekasih baru

Zarina menerusi akaun Instagram berkongsi foto kekasih barunya pula. Apa yang menarik perhatian ramai ialah lelaki itu mempunyai ukiran tatu nama Zarina. Mungkin sebagai bukti cinta dan simbolik agar kehangatan asmara yang terjalin antara mereka kekal abadi. Cewah!

zarina anjoulie tayang kekasih baru tatu nama di dada

Menurut beberapa sumber, lelaki berkenaan merupakan seorang duda. Jika dilihat, dia  mempunyai tatu yang tertulis beberapa nama di dadanya. Nama yang sudah dipotong  adalah nama bekas isteri manakala yang lain adalah nama anak-anaknya iaitu Mason dan Camilla.

kekasih baru zarina anjouliezarina anjoulieJelas terpancar di wajah Zarina betapa bahagianya dia dilamun cinta. Apa-apa pun, harapanya hubungan mereka berdua ini berkekalan.

Sumber Berita : Forum CARI

23 responses to Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Ukir Tatu Nama Di Dada

  1. Anonymous says:

    Berkekalan??? Hopefully lah.

  2. damai says:

    satu aja, innaillahi wainnahi rojiun

  3. Anonymous says:

    laki tuh melayu ker indon ? kalo indon mungkin bukan beragama Islam… byk tatu aiiihhh

  4. jurgen klopp says:

    kehidupan dunia yang sementara.

  5. strangerthings says:

    liked by haneesyahanee.. facepalmm.. hahah

  6. Anonymous says:

    duda, oklah bkn laki org, tpi why dia jdi duda????
    kau janda, kami dh tahu..

  7. Lala says:

    Confirm LA in kuta boys. Just together for the sake of sex and past time. Perempuan ex doesn’t semis Japanese mat salleh etc. No pure love

  8. Anonymous says:

    kan…exbini dia yg jauh lagi cantik dr hang pon dia tinggalkan ni ntah apa plak ko zarina oii.

  9. Anonymous says:

    haritu tengok ig live zarina ni dia cakap diaorang dah kawin. dia cakap dia kawin biasa2 je akad nikah je sebab die tak nak berhutang macam retis malaysia. sekarang duk kat indon dengan laki tu. tapi tak tahu la betul ke idak.

  10. Aida Musa says:

    Dah buka tudung kata tak strong, aku faham la .. tapi ni siap berpakaian pelik2, cari laki pun yang pelik2 juga. Lepas tu suruh orang doa kan kau. Are u sure all this is out of your control but on others’ prayer?

  11. Anonymous says:

    laki ni islam sebab ex wife die masuk islam. sekarang dah cerai tak tahu la. kalau stalk ig wife die ada nampak die buat #bismillah #alhamdullilah

  12. Anonymous says:

    biasa kita dgr, org yg baik selalunya akan berjodohan dgn org baik juga. tp kalau bodoh, gini la dia.

  13. Anonymous annoying says:

    abis tu kalu dngan zarina nati pun clash… sampai ke tetek la tatu ko.. cacah nama gf lain plak

  14. damai says:

    is she still relevant to the industry, dah x relevant so x payah lah keluarkan cerita dia, nanti dia ingat dia masih ada peminat

  15. lin says:

    biar la dia..kebaikan dia korang tak cite plak..dia siap sedekah duit kat followers dia yg bawa grab and studens..jahat2 dia..ada baik nya..dia mulut n perangai mmg puaka..tapi hati dia cepat kesian org , nak2 yg susah..sebab dia pernah susah kot..kita tak tahu struggle dia ..dgn broken family masa kecil ke? single mother lagi..biarlah tuhan je judge dia..puaka2 dia ramai plak yg follow.

  16. Anonymous says:

    Ayuh.. berpindah ke Cari Forum. com . my…,sane lebih terkini dan meriah. Blog ni dah sepi dan sendu… semak iklan!

  17. Anonymous says:

    Basi… jom ke Cari Forum.. zzz

  18. Anonymous says:

    X kekal lah. confirm. Berguling di katil macam suami isteri. i doubt it. Enjoy la selagi boleh. Kita x tahu bila ajal maut kita pun.

  19. Anonymous says:

    Baguslah kan dia, pahala n dosa seiring. Tak payah buta2 sokong boleh tak Lin? Bila org yang mengaku Islam tapi dah hilang malu buat dosa. Berbangga melakukan dosa, Lin masih nak sokong ke? Manusia kalau nak masuk syurga, buat baik. Hidup bongkak, bangga buat dosa, mencabar Allah. Tak malu ke?

  20. sape ye dia ni. tak kenal sangat.. banyak eh tattu laki tuh.. jemput singgah blog saya juga.

  21. nana says:

    tu sbb dosa dgn allah mcm tak ttp aurat, tak solat dan tak puasa tu boleh minta ampun dgn allah. tp kalau mulut puaka, maki hamun org still kena minta maaf manusia. JADI ZARINA YG KAU AGUNG2 KAN NI 2X5 JE DGN MANUSIA YG KUTUK DIA. cuma yg kutuk2 dia ada rase MALU NK BUKA AIB SENDIRI.

  22. Anonymous says:

    Kutuk perbuatan kerana risau peminat dia jadikan role model. Sokong yg baik tapi jgn buta hati sebab dia ni pun manusia biasa. Ada perangai huduh dia yang x patut dicontohi. Yg aku risau, ramai menghalalkan yg haram. Dia steady je, x minta pun org agungkan dia. Masalahnya peminat pengikut tegar dia ni, boleh nilai yg baik buruk ke?

  23. korok says:

    seram tgk dia ni…anak dia mana wei senyap je skunk…elok update video atas katil dgn lelaki ni…kompem ke dh nikah…klo la ajal ko x sempat cm bdk tik tok tu tau la ko…bukak mata dh gelap gelita…nk soh org doakan…diri sndr x berubah…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini