July 16th, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Zarina Anjoulie dilantik jadi duta minyak wangi. Aceh, macam pantun dua kerat la pulak. Rupa-rupanya dalam diam, Zarina dilantik menjadi duta minyak wangi jenama Ched Solid Perfume sejak 2 bulan yang lalu. Dan Zarina menganggap dirinya popular kerana kalau tak popular takkanlah dilantik menjadi duta sesebuah produk.

zarina

Kata Zarina kepada portal Murai:-

Saya gembira kerana diberi kepercayaan oleh mereka untuk menjadi duta kepada produk ini.Saya tidak tahu sebab sebenar mereka memilih saya tetapi setahu saya peranan duta adalah untuk menjalankan sebahagian daripada aktiviti pemasaran serta promosi yang mereka jalankan. Jadi, untuk mempengaruhi orang lain atau pelanggan, seseorang duta yang dipilih atau dilantik itu haruslah popular serta diketahui ramai. Saya rasa…saya popular. Kalau saya ini tidak popular, tidak mungkin mereka akan pilih saya sebagai duta mereka.

Betul jugak kata-kata si Zarina nie. Abang Nara pun rasa Zarina nie sebenarnya agak popular. Mungkin kepopularitian Zarina tercipta menerusi kontroversi-kontroversi yang melanda dirinya, namun itu tetap serba sedikit membantu menaikkan nama Zarina. Semoga selepas ini Zarina akan lebih banyak mendapat tawaran sebegini.


139 responses to “Zarina Anjoulie Dilantik Jadi Duta Minyak Wangi, Anggap Dirinya Popular”

  1. org kampung duk obesi says:

    klakar giler bila google Ched Perfume webpage. very the broken english!
    mmg patut ler dia amek si Zarina Lalucah ni jadi duta…sbb dia pun broken jugak…both mental and physical.

  2. merakrimba says:

    suka tengok anjolie Lalucah opps lavocah macam ni…sweett sgt,,

  3. Anonymous says:

    Tak payah lah kutuk2 dia. Tahap kecerdikan dia diragui. Kalau kita kutuk2 dia tahap IQ kita pun sama cam dia

  4. Anonymous says:

    dia nie sesuai jd duta mnyak angin cap KAPAK je………….. org yg pening2 cm dia je yg pakai …. he3.. sory

  5. test... says:

    geli aku tgk die ni…weks..

Loading...