August 31st, 2018

Beberapa hari lepas, Zarina Anjoulie menjadi bahan kecaman Netizen kerana tindakannya memuat naik tulisan menghentam pakar buah pinggang Dr Rafidah Abdullah berhubung produk yang dijualnya.

Terbaru, gambar pelakon yang dikenali dengan drama Anak Pontianak itu telah dimuat naik ke Instagram oleh kawan baiknya, Fathia Latiff.

Dalam gambar itu, Zarina dilihat tidak mengenakan tudung dan berpakaian jarang, dan pinggangnya dipaut oleh penyanyi Ismail Izzani. Kedua-duanya dipercayai mengunjungi sebuah kelab malam.

Fathia menyebut nama akaun Ismail Izzani dan meminta remaja itu menghubungi Zarina, yang merupakan kawan baik Fathia.

Bagaimanapun, Fathia telah memadam gambar tersebut dari akaunnya apabila mula dihujani komen menghentam Zarina yang tidak bertudung dan berpakaian seksi. Malah kini, Fathia juga telah menutup komen di Instagramnya.

Walaupun begitu, untuk seorang selebriti, apa yang dimuat naik di media sosial akan kekal di Internet selamanya. Gambar itu sempat disalin oleh seorang pengguna Twitter yang memuat naik salinan itu dua jam lepas dengan komen, ‘caught you (tangkap awak)’.

Sehingga kini, ia telah diretweet lebih 400 kali.

Sumber: Zahirah


37 responses to “Zarina Anjoulie Buka Tudung, Berpakaian Jarang Di Kelab Malam?”

  1. anonymous says:

    mata stim mail ni batang pelir panjang tu yg nakal tu hri hari melancap skrg tak yah lancap dah patia n anju bleh tolong tadah

  2. Anonymous says:

    Fatiya clearly is not a good friend. Lepas satu2 artis die cuba jatuhkan dgn taktik bangang die tu. Upload lepas kantoi delete lepas tu konon wat statement kesian x hipokrit bagai pastu mintak maaf settle.

  3. Anonymous says:

    Tentu datin sulizah terpaksa buat persiapan kawin 2 kali… retis ni tak kisah bermadu asal anak datuk biar pun pokai yg penting ada suply ubat lalok, rokok dan seangkatan dgnnya

Loading...