Written by serenity | August 31st, 2018

Beberapa hari lepas, Zarina Anjoulie menjadi bahan kecaman Netizen kerana tindakannya memuat naik tulisan menghentam pakar buah pinggang Dr Rafidah Abdullah berhubung produk yang dijualnya.

Terbaru, gambar pelakon yang dikenali dengan drama Anak Pontianak itu telah dimuat naik ke Instagram oleh kawan baiknya, Fathia Latiff.

Dalam gambar itu, Zarina dilihat tidak mengenakan tudung dan berpakaian jarang, dan pinggangnya dipaut oleh penyanyi Ismail Izzani. Kedua-duanya dipercayai mengunjungi sebuah kelab malam.

Fathia menyebut nama akaun Ismail Izzani dan meminta remaja itu menghubungi Zarina, yang merupakan kawan baik Fathia.

Bagaimanapun, Fathia telah memadam gambar tersebut dari akaunnya apabila mula dihujani komen menghentam Zarina yang tidak bertudung dan berpakaian seksi. Malah kini, Fathia juga telah menutup komen di Instagramnya.

Walaupun begitu, untuk seorang selebriti, apa yang dimuat naik di media sosial akan kekal di Internet selamanya. Gambar itu sempat disalin oleh seorang pengguna Twitter yang memuat naik salinan itu dua jam lepas dengan komen, ‘caught you (tangkap awak)’.

Sehingga kini, ia telah diretweet lebih 400 kali.

Sumber: Zahirah

37 responses to Zarina Anjoulie Buka Tudung, Berpakaian Jarang Di Kelab Malam?

  1. Anonymous says:

    Dorang nie bangkai artis la…xde job..sebab tu buat havoc je..korang xyah up story bangkai nie

    29

    0
    • bbycumil says:

      fathia bakal ikut jejak langkah bff dia ni..pastu bg alasan sy mahu jd diri sendiri..dua org ni 2×5 je..both bimbo

      14

      0
      • WickEd says:

        Fathia ni jahat juga..dia tau dia dah jatuh dia heret sekali orang lain..aib dia tersebar dia buka aib orang lain jugak..takan dia tak tak tau gambar camni akan mencetus sesuatu yang tak baik..not a good friend..sad Fathia..

        32

        0
        • Anonymous says:

          Fathia, Zarina dan Neelofa…semuanya masih bertelanjang.

          11

          2
        • bunyut says:

          ramai artis yang bertudung tapi telanjang kat pantai pakai bikini sume…. hahahhaha lopak lopak tu …. diorng ni mana boleh stay macam berlitup je… camne sugar papa nak selera uolsssssss

          3

          0
      • Anonymous says:

        Dorang ni sejak bila bff? Tak silap aku tak penah pun keluar skali sblm ni. Start kes Zarina ni puji Fatiya sbb berani tunjuk sokongan dkt Tun M tu br dorang rapat. Kan? Nmpk sgt kwn2 fatiya lain dh give up dgn dia. Fatiya oi, x rasa kesian ke dkt parents kamu? Adik2 dia semua nampak cerdik. fatiya ni je yg bangang bimbo. bogel nak tunjuk, merokok nak tunjuk, gi club pun nak tunjuk. aku syak otak dia dh rosak.

        19

        0
        • noname says:

          Dia ni aku tgk makin berubah lepas2 dia brake up dengan Aiman. Betul x? Ke perasaan aku je. Moga Fathia jumpa hidayahnya dan jadi muslimah leibh sempurna. Aamiinn…

          11

          0
    • sajat says:

      Mael, aku tahu kau takde SPM. Tp bodoh sangat ikut hantu duaorang ni kenapa? mmg taste MILF ke?? cukup besar konek kau tu??

      0

      0
    • Anonymous says:

      Orang macam ni nak jadikan idola? Alahai adik2 sekarang. Doktor2, pakar2 perubatan yang memang berilmu kena maki hamun. Artist bimbo xde ilmu remaja sanjung. Patutla mahathir cakap rakyat malaysia sekarang ramai yang bodoh. ….

      4

      0
  2. Mad mad says:

    Sampah…..

    6

    0
  3. Anonymous says:

    dua dua pakai tudung tapi telanjang

    5

    0
  4. GG says:

    Kecaman netizen tu bermakna ada perhatian..artis otak udang ginilh gayanya publisiti murahan..x heranlh

    2

    0
  5. Ana says:

    Ish …bangngang to the new level .

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Jangan lupa tengok filem munafik~ no pirate

    4

    1
  7. Anonymous says:

    Bila kau salah pilih kawan. Sedar2 lah sudah jadi mak org tu.

    4

    0
    • Pok De says:

      2-2 salah pilih kawan. Tapi, itu bagi kita yg menilai. Bagi diorang, itulah kawan dia yg paling tepat sebab kepala otak n pe’el sama2 bangang. Kita boleh ‘baca’ sikap seseorang tu, dengan melihat siapakah kawannya.

      4

      0
  8. Minah membawang says:

    Jgn slhkn die..die ni sbnrnye telah dirasuk anak pontianak..sb tula kalo jd retis tlg pilih skrip n watak yg bgs sb tkt watak tu btukar menjadi saka lalu melekat secara abadi dlm diri korg..cth plg jelas die nila..badi anak pontianak tu telah melekat dlm diri die..cume dlu die blakon jd anak pontianak,skg die da upgrade jd mak pontianak n bkawan plak dgn anak hantu

    7

    0
  9. Miss j says:

    Mael ni dah cukup umur ke masuk club? Mak bapak dia x kawal ke?

    3

    0
  10. Marie says:

    Hari tu complaint pasal Dr Rafidah, nasib ibu tunggal bagai. Hmmmmmm. Bagaimana nk memperjuangkan nasib ibu tunggal kalau mcm ni?

    4

    0
  11. ikan says:

    fatiya ur a bad friend. cukupla ko sorang kena kecam, nak jugak kawan kena kecam skali.

    12

    0
    • Mimi says:

      Very true. Menerima each other’s crap is different. Ini menjatuhkan maruah. If youre a good friend you will protect her not revealing her atas nama being transparent.

      3

      0
  12. Anonymous says:

    Kesian…. biar pun berselindung dlm.pudrah untuk minta simpati dr dulu lagi x percaya mereka ini… bdk lelaki tu berapa umur masuk kelab malam… sdh.lah x sekolah dkt dgn maksiat lagi kesian mak bapanya… yg perempuan2 sdh biasa bergesel spray jak terus dpt duit… nak ajar bdk lelaki tu lahkan

    2

    0
  13. Jambu batu says:

    Mcm saje je fatia upload gmbar tu ke instagram.. X kan la dia x dpt agak gambar tu akan jadi kntroversi.. Dia nk heret mail skali utk jatuh.. Hahaha.. Btw, mail pun da tutup ruangan komen dkt insta.. Siap la ko mail.. Ingt ke budak baik.. Rupa2nya..haih…

    5

    1
    • Anonymous says:

      Haha kan aku rase saje je tu minah attention seeker ni sbb dah sendu nak org bercakap n bg perhatian kt die.

      3

      0
    • Anonymous says:

      Mael ni masa isu haqiem rusly tak bekap member langsung. Rupa2nya attitute lagi out 20 kali dari Haqiem. Luar biasa sangattt

      2

      0
  14. Anonymous says:

    Alaa taktik biase artis utk dapat perhatian, konon2 upload gmbr yg tau bakal mengundang kontroversi pastu tag org dgn caption yg mengundang pastu off komen pastu delete. Then mula lah deny pastu cakap xnk hipokrit lah apelah padahal sangap perhatian sbb xde job. Tp ade plak duit lepak club. Fatiya ni btul punye jahat, ni dah heret skali si anak pontianak tu dgn mail skali. Cmni nye org pon bley buat kawan, ape2 je lah.

    7

    0
  15. Pemerhati says:

    Padah berkawandgn bimbo. Kantoi sokmo. Tak reti nak guna dm je ke?

    1

    0
  16. Anonymous says:

    tangan kiri zarina tu pegang apa?

    1

    0
  17. Anonymous says:

    suliza salam komen cpt

    1

    0
  18. Ex Fans Lofa says:

    frust aku tengok perangai si fatiya ni.. mase die dgn aiman dulu aku suka gile ngn die sampaikan mase deaorang break up aku ikut same frust.. skrg perangai fatiya makin teruk. frust aku nengoknye. berubahlah fatiya. muka cantik sayang kalau perangai buruk.

    4

    0
  19. ridiculous says:

    sudah2 la patiah…undur je diri dari dunia hiburan,kau dah xde job,kau dah rosakkan nama sendiri,kau dah x relevan dlm dunia hiburan,perangai haram jadah kau pun makin lama makin terserlah…gi tempat jauh, musabahah diri..esok lusa bila hati kau dah terang & jiwa kau dah x kacau baru la balik ke dunia hiburan (itu pun kalau org masih nak terima kau)

    *agak nya si aiman menarik nafas lega sbb break ngan kau

    3

    0
  20. Anonymous says:

    Rupenya test mail emak2..kesian

    2

    0
  21. Anonymous says:

    Tentu datin sulizah terpaksa buat persiapan kawin 2 kali… retis ni tak kisah bermadu asal anak datuk biar pun pokai yg penting ada suply ubat lalok, rokok dan seangkatan dgnnya

    1

    0
  22. Anonymous says:

    Fatiya clearly is not a good friend. Lepas satu2 artis die cuba jatuhkan dgn taktik bangang die tu. Upload lepas kantoi delete lepas tu konon wat statement kesian x hipokrit bagai pastu mintak maaf settle.

    1

    0
  23. anonymous says:

    mata stim mail ni batang pelir panjang tu yg nakal tu hri hari melancap skrg tak yah lancap dah patia n anju bleh tolong tadah

    1

    0

Leave a Comment

Optional