January 27th, 2011

Mari kita mulakan entri ini dengan menonton video tarian Zaquan dan Ayu Raudhah semalam di majlis resepsi anjuran FestivalPengantin dan SetelKahwin. Tersangatlah sweet couple ini. Dan semalam buat kali pertama, Abang Nara dapat melihat pasangan pengantin ini face to face. Siap ambil gambar lagi.

Dan sesungguhnya Zaquan memang handsome. Ayu Raudhah pun tersangatlah cantik. Kedua-duanya memang bak pinang dibelah dua. Memang sangat sesuai. Oh ye, majlis resepsi semalam diraikan oleh FestivalPengantin yang di co-owned oleh SetelKahwin dan Dirich Vision. Kalau korang nak kawin boleh pergi website FestivalPengantin untuk maklumat lanjut.

Cuba tengok pelamin malam semalam kat video bawah nie. Super cun kan?

Dan Abang Nara sempat menyendeng untuk mengambil berkat daripada kedua pengantin ini.

abang nara

Lagi gambar sekitar majlis malam resepsi Ayu Raudhah dan Zaquan Adha semalam yang dianjurkan oleh FestivalPengantin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Aplikasi Kahwin Ikut Bajet Aku dari SetelKahwin kini telah hit the RM1 million mark in business transaction and dah bantu sebanyak 228 vendors mendapatkan jobs secara percuma. Kalau anda ada buat business kahwin atau nak cari barang kahwin, sila pergi ke SetelKahwin. Kesemuanya PERCUMA.

abang nara

abang nara

abang nara

abang nara

abang nara

abang nara

abang nara

abang nara


Comments are closed.

Loading...