March 24th, 2012

Bukan senang untuk melihat pasangan suami isteri ini menghiasi muka depan mana-mana majalah. Tahniah kepada team editorial majalah Aniqah yang berjaya mendapatkan mereka berdua. Tajuk “simpati nasib wanita” yang dibincangkan pun tampak menarik.

aniqah

Dan sebelum ini Media Hiburan ada membawakan satu video yang bertanya sama ada Zaquan ada memarahi Ayu yang dikatakan tetap tampil seksi walaupun sudah menjadi isteri orang.

Apa pun jangan lupa dapatkan majalah Aniqah untuk perkembangan terkini pasangan suami isteri ini.


241 responses to “Zaquan Dan Ayu Raudhah Hiasi Muka Depan Aniqah, Simpati Nasib Wanita”

  1. yu says:

    Alhamdulillah…makanya kita tak boleh memandang enteng pada org, kalo harini dia dalam maksiat, boleh jadi hari esok dia org paling dekat dgn Allah.. based on video ni pun ternyata sebenarnye suami dia inginkan dia menutup aurat..”kenapa pki mcm ni” walaupun lepas tu dia tukar fikiran..maybe deep inside di hati dia mendoakan isterinya berubah.. Alhamdulillah..moga Allah sinari cahaya rahmat keatas keluarga dan hubungan suami isteri ini :)

  2. cherish81 says:

    alahai..kesiannya isteri dia cakap mcm ni..rasanya c isteri ni kena fikir dulu la apa yg patut dia cakap…fikir dulu la hukum hakam agama..kan selalu blakon jadi muslimah yg baik dlm drama2..tkkan x amik ikhtibar dr lakonan2 tu…

  3. ayupakaisusukder says:

    haha … geli aku nengok! muntah hijau jap!

Loading...