Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zaquan Dan Ayu Raudhah Hiasi Muka Depan Aniqah, Simpati Nasib Wanita

Bukan senang untuk melihat pasangan suami isteri ini menghiasi muka depan mana-mana majalah. Tahniah kepada team editorial majalah Aniqah yang berjaya mendapatkan mereka berdua. Tajuk “simpati nasib wanita” yang dibincangkan pun tampak menarik.

aniqah

Advertisement

Dan sebelum ini Media Hiburan ada membawakan satu video yang bertanya sama ada Zaquan ada memarahi Ayu yang dikatakan tetap tampil seksi walaupun sudah menjadi isteri orang.

Apa pun jangan lupa dapatkan majalah Aniqah untuk perkembangan terkini pasangan suami isteri ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

241 Comments

  1. yu

    September 3, 2012 at 9:21 am

    Alhamdulillah…makanya kita tak boleh memandang enteng pada org, kalo harini dia dalam maksiat, boleh jadi hari esok dia org paling dekat dgn Allah.. based on video ni pun ternyata sebenarnye suami dia inginkan dia menutup aurat..”kenapa pki mcm ni” walaupun lepas tu dia tukar fikiran..maybe deep inside di hati dia mendoakan isterinya berubah.. Alhamdulillah..moga Allah sinari cahaya rahmat keatas keluarga dan hubungan suami isteri ini :)

  2. cherish81

    April 24, 2012 at 1:41 pm

    alahai..kesiannya isteri dia cakap mcm ni..rasanya c isteri ni kena fikir dulu la apa yg patut dia cakap…fikir dulu la hukum hakam agama..kan selalu blakon jadi muslimah yg baik dlm drama2..tkkan x amik ikhtibar dr lakonan2 tu…

  3. Pingback: Zaquan Dan Ayu Raudhah Hiasi Muka Depan Aniqah — Harian Metro Online

  4. ayupakaisusukder

    April 13, 2012 at 2:09 am

    haha … geli aku nengok! muntah hijau jap!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top