Written by AbangNara | March 24th, 2012

Bukan senang untuk melihat pasangan suami isteri ini menghiasi muka depan mana-mana majalah. Tahniah kepada team editorial majalah Aniqah yang berjaya mendapatkan mereka berdua. Tajuk “simpati nasib wanita” yang dibincangkan pun tampak menarik.

aniqah

Dan sebelum ini Media Hiburan ada membawakan satu video yang bertanya sama ada Zaquan ada memarahi Ayu yang dikatakan tetap tampil seksi walaupun sudah menjadi isteri orang.

Apa pun jangan lupa dapatkan majalah Aniqah untuk perkembangan terkini pasangan suami isteri ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

241 responses to Zaquan Dan Ayu Raudhah Hiasi Muka Depan Aniqah, Simpati Nasib Wanita

  1. yeke says:

    mingguan wanita dah 2 kali ambik couple ni jd muka depan huhu

    0

    0
  2. yaya says:

    kan manis bertudung. tutup aurat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye ye… komen2 mcm ni la yg kita maukan di bn, komen stail ustazah bn…

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Oi,anonymous.. aku tegur kau tadi, kau belum jawab… kat entry Irma..

        0

        0
      • Anonymous says:

        dah laaaaaa.. aku bz bz.. ape soalannye?/

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Sembang kat entry Irma..

        0

        0
      • aku kesah? says:

        oiii anon..rni ko xnk gadoh nag ak yg comel 2 ke?hahhahah…gdoh2 nti diam2 bt temujanji kat luar..hahah

        0

        0
      • Anonymous says:

        dia xde pun hari ni, aku dh x tgk dh entry lama.. ko klu ye pun nak kenen2kan aku, carik la bijak sketttt… ni kang aku ckp omputih sket die maki aku, woii x memartabatkan bahasa melayu langsung! ko mampu nak layan??

        0

        0
      • Anonymous says:

        poyo la engkau…

        0

        0
      • Ak yg Comel says:

        sape yg sebut2 name ak td ni..tersedak ak tgh mkn…xmo gaduh2 la.apa pun si Anon nak cakap ak xkisah.. dia kan EDUCATED katenyer..nk speaking aje,xsetanding dgn kite spm pun failed..xpela,kite pun xde mase sgt nk bace blog ni so suke hati la si Anon nk tulis ape.kite nk fokus pd bisnes stimbot kite..bye..muahh (lambai tangan ala ratu)

        by,ANTI-ANONYMOUS

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Yang berniaga steamboat kat Uptown Danau Kota tu kau ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        wahh meniaga stimbot, sedapnyeee kat mana, nnt aku dtg sapot.. xbaik anti2 org lain, dosa tauuu…

        0

        0
  3. makcikbedah says:

    boleh pulak camtu

    0

    0
    • peah says:

      ewww, aku boikot ayu raudhah nmpak plastik sngt! drpd beli majalah cover dia baik aku beli mingguan wanita n harmoni ada gmbr rita, lagi bagos barulah exited aku nak baca..( tentang hati perempuan yg laki bini ni sakiti!) geram!

      0

      0
    • aku kesah? says:

      anon….dibah mau?xpon mel…hahaha

      0

      0
  4. jijah says:

    simpati dgn nasib wanita konon. dekat rita takdak pon kau simpati.

    0

    0
    • rita rudaini said says:

      har har har..lawak dowh nengok muka deme dua nih…sorang muka cam gangster kampung..sorang lg muka cam pmpuan sihir…

      insaf2 lah puan ayu..camna nk ank…hukum tuhan duk plekeh..ank tu dtgnya pn dr tuhan..acer deme jgn seksi sgt..sume org duk kutuk deme dua.sorang tu dayus.sorang tu da rupe queen control…ape2 ler deme…

      psstt…rumah tangga org jgn duk kaco..sbb tk lama lg ada org pulak nk kaco rumah tangga ko…jgn smpai terbalik tangga umah kau suda~

      peace yaw~

      0

      0
  5. supernova says:

    xkesah isteri seksi..dayus namanya.
    nape dia jwab soalan mcm budak2.euu.xcomel pun.geli.

    0

    0
  6. zicts says:

    erk??

    0

    0
    • Nyah Cantek says:

      ingat org tak boleh fikir kew ? mmg dasar wanita plastic , plastic !! seplastic kakak dier , adek bradek gila glam ..

      0

      0
  7. makcikbedah says:

    macam tu pulak….

    0

    0
  8. RIMAS says:

    uuiiiissshh..nampak nah muka jahat si ayu tgk mata renung tajam camtu… isk isk iskkkk!!

    0

    0
  9. saya says:

    meluat ceq tgk aihh……

    0

    0
  10. sha says:

    patot simpati pada nasib RITA RUDAINI

    0

    0
  11. kambinghitam says:

    1st ..

    0

    0
  12. hani says:

    mcm 2 plak….xkesah

    0

    0
  13. Dewasa says:

    Ayu raudhah sila la jeb soalan yg diajukan tu dgn cara yg matang.. Xyah duk buat mcm budak2 sgt nnt org naik meluat.sekian.

    0

    0
  14. madura says:

    kalau rita baca tajuk nie sure golek2 atas lantai..

    0

    0
  15. errr…perlu ke pompuan ni dgn bangga diri sendiri and bgtaw satu malaya tentang keseksian dia? wanita islam kowt awak tu….saya kesiankan awak yang ckp x berfikir dulu…kesian si suami yg cetek ilmu agama & x kisah dgn hukum hakam agama….saya doakan kalian masih berkesempatan untuk berubah….insyaallah…

    0

    0
  16. kakmelah says:

    apsal selekeh je ayu ni..

    0

    0
  17. babeh says:

    lelaki yang dayus adalah lelaki yang TAK KISAH ISTERI SEKSI!!memang babeh punya statament kan??

    0

    0
    • awatif says:

      ape plaknye..mmg btl pun.. suami ketua keluarga,, bimbing isteri.. tp tkt nk tgr nasihat bini… dayus la tu…

      sape dislike komen ni msti dia pun dayus jgk

      0

      0
  18. Anonymous says:

    zaquan ngan ayu ni kena masuk kelas pendidikan moral, dulu amik pendidikan islam buat ape? baik masuk pendidikan moral bagi bermoral sket!

    0

    0
  19. Selipar jepun says:

    Aq kesian ngan nasib ko ayu rodoh

    0

    0
  20. Anonymous says:

    cam gedik je akuh nengok cara dia jawab… lantak kau la nk sexy ke ape weh. haha

    0

    0
  21. mia says:

    jwab soalan cam x der iman ishh…ish….

    0

    0
  22. Menyampah says:

    zaquan tak kisah? apabenda.. hal rumah tangga orang busybody nk masuk campur. sibuk nak kaitkan rumah tangga org dgn hukum agama. bini sendiri pun tak reti nak betulkan -.-” pastu sibuk nk mengata bini org lain langgar arahan suami lah apa lah……….. gasak kau lah menyampah je aku tengok dua2! Ka0 hEnGaT kA0 BaGosZ kEwWWWw? -.-‘

    0

    0
  23. rose says:

    Ayu mmg selekeh la.. X pandai brgye..law jln2 selalu nmpk rambut dye serabai sgt..pas2 ske tyang ketiak.. 2 jer dye tau.. Dlu pas kwin perangkn semue rambut mcm warna kuning.. Ckp mak bpk zaquan x ksh tp aq rse x smpi brpe mgu tgk dye htmkn blik rmbut dye.. Alasan nti sbb nk berlakon..ker sbb wsau mak mentue x ske awak 2..huh

    0

    0
  24. Anonymous says:

    kenyataan ‘simpati nasib wanita’ ayu raudah adalah HIPOKRIT….

    0

    0
  25. rose says:

    Hrp 1 ari terbkk hti 2 insan ini agar berubh dlm akal pkiran dn jgk hati.. Matang kn la diri.. Elakla meruntuhkn masjid 0rg lain..amin..

    0

    0
  26. kakak neelofa says:

    of all magazine ANIQAH? ni byr utk jd cover ke hape Nie? stended ayu raudhah mangga boleh lah……Choi!!!!!!

    0

    0
  27. ani says:

    kenyataan ‘simpati nasib wanita’ laki bini ni hipokrit….

    0

    0
  28. berapa umur anda says:

    wey ko ni ayu nape la gedik sgt..konon comel?konon ayu?tak langsung! geli ade laa

    0

    0
  29. nora binti danish says:

    aku bru tgok video dia komen laki dia x kisah dia sexy

    kesimpulan : dua2 bodoh ahahaa..cakap mcm x da agama.. x malu gile.. ahaha

    0

    0
  30. Ryan Arjuna says:

    rita jauh lg cantik :)))

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Rita lagi cantek…takyah pakai mekap tebal2…si ayuks ni bajet mekap tebal..cuba tak mekap cam minah indon je rupanya..kakak dia lagi pandai bergaya (meskipun gayanya tak kene ngan umo kadang2 tapi bergaya la jugak)..

    0

    0
  32. ohni says:

    Kadang-kadang aku meluat pulak tengok artis seksi-seksi sebut nama Allah. Ye, memang lah tak salah, tapi aku rasa macam..alahaii, kalau dah pakai macam tu, baik kau jangan sebut. Macam janggal pulak.. sebut kalimah suci smbil tarik-tarik baju yang hampir mendedahkan asset..(artis lain)

    Aku sebenarnya tak tahu pulak la perangai si ayu gedik macam ni. First time tgk.Suami kau tak kisah? Dah tu kau tak kisah pulak suami kau kena jawab dengan Allah nanti? Even suami kau tak kisah, mana mak bapak kau? mana malu kau as wanita islam? Aduhaii, statement kau ni ayu, macam budak kecik..nanti start la budak-budak muda mula ikut statement ayu ni.”Suami I tak kisah. You pulak nak melebih!”. Tak fikir ke semua tu!! Kalau gitu, masa nikah tu kenapa tak ikut je gaya omputeh? kenapa kena ada nikah, kenapa kena ada doa bagai?

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku rs mcm nak setuju je ngan ko,tetibe aku rs mcm x je, klu die yg seksi tu salah die, xde kene mengene ngan mak bapak ngan laki, klu dh berbakul2 pun org nasihat dia xnak dgr, semua terletak kat dia, xpayah la nak kata laki die dayus ke ape, dah laki die pilih org macam die, so mmg die mmg x kisah laaa.. tp aku setuju part artis klu seksi sebut kalimah2 Allah, siorg suppose kene belajar jwb soalan dgn bijak bukan menunjukkan kebuduhan.

      0

      0
      • ohni says:

        Memang la seksi tu mmg salah dia. tapi kan tu kan tanggungjawab parents, suami. Membimbing. Tapi dalam video terang-terangan dia cakap suami dia kata “TAK KISAH”. So makin menjadi lah kalau dah suami sendiri kata tak kisah. Kalau ikut kan, bila dah kawin, suami patut bimbing isteri.

        Bayangkan kau ketua kapal, then anak kapal taknak ikut cakap kau..Kau biakan pulak dia berenang pergi tempat lain, So apa tujuan kau naik kapal tu bersama kalau kau biarkan yang lain hanyut. Perumpamaan aku la. Aku tak kisah dia ni nak jadi apa. Cuma sedih si suami tak tunjuk jalan yang betul.

        0

        0
      • Xfinity says:

        Lelaki bujang kena tanggung dosa sendiri apabila sudah baligh manakala dosa gadis bujang ditanggung oleh bapanya.Lelaki berkahwin kena tanggung dosa sendiri, dosa isteri, dosa anak perempuan yang belum berkahwin dan dosa anak lelaki yang belum baligh..
        Di akhirat kelak, seorang lelaki akan dipertanggungjawabkan terhadap 4 wanita :
        1. ibunya ,
        2. isterinya ,
        3.anak perempuannya , dan
        4. saudara perempuannya.

        Manakala seorang wanita pula, tanggungjawab terhadapnya ditanggung oleh 4 org lelaki ini :
        1. suaminya,
        2. ayahnya,
        3. anak lelakinya dan
        4. saudara lelakinya .

        Seorang wanita boleh memasuki pintu Syurga melalui mana-mana pintu Syurga yg disukainya cukup dengan 4 syarat sahaja :
        1. sembahyang 5 waktu
        2. puasa di bulan Ramadhan
        3. taat suaminya dan
        4. menjaga kehormatannya .

        0

        0
      • Anonymous says:

        mcm ni la, senang cerita aku rs xpayah nak masuk isu mak bapak die, mak bapak die sikit pun x salah, maybe mak bapak die dh bimbing tp dia yg pilih jln ni, psl laki die tu, xpayah la nak pertikaikan, perangai sendiri pun x tentu hala, nak bimbing isteri??, so xpayah la nak ckp psl laki die tu, klu x, xde la hasut kembar sendiri hancurkan rumahtangga org lain.. so dr situ bleh nampak kann.. klu u all duk cerita2 kat sini laki die dayus la ape la, dia bukan heran pun, tau x laki jenis mcm ni mmg bangga klu bini die seksi? yg bangga tayang bini seksi kat org, so buat penat jee nk basihat2 bagaii..

        0

        0
      • suami romantik soft-spoken says:

        biarla org bagi nasihat. taip xbg nasihat boleh berjela, baikla taip bagi nasihat. mak bapak tu mungkin dah bimbing. tp lelaki tetap dayus tak kira dia bangga atau tidak, xkira la isteri atau sesiapa saja yg di bawah tanggungjawabnya dalam bab aurat ni

        0

        0
      • ohni says:

        ehem.. maksud aku kat sini, kalau dia x ksh suami dia tanggung apa yang dia buat, takkan dia x kisah parents dia akan dipertanggungjawabkan jugak. Mungkin parents dia tak bagi statement “tak kisah” macam laki dia, tapi jaga la air muka parents sendiri. hadoiii!

        0

        0
  33. aku kesah? says:

    eeee..geli nya aku tengok..da mcm bitch pun ada..jgn dok gedik2 blh?geli kott..asal ko x ckp kami hari2 doa mtk dpt baby?ni statement mcm bitch!!bodoh gila dpt bini mcm ni..mmg muka pemusnah rumah tangga orang..geli la aku dia ni..berlakon watak nak suci je..kat luar mcm siallll…dasar laki bini hipokrit mcm ni la..semoga satu hari nanti Allah tunjuk la siapa ko sebenar.

    0

    0
    • ditto says:

      nk doa mcm mana kalau sembahyang pun xbuat kot

      0

      0
      • azu says:

        mcmne nk sembahyang klu rambut pn berkarat

        0

        0
      • Anonymous says:

        sembahyang kutuk org pastu sembahyang pastu kutuk org..begitula pusing2 sampai matiiii… elok ke??

        0

        0
      • nak cakap ingat jgn sampai lari akidah says:

        hati baik camana pun kalo xder tanda solat di dahi di akhirat sana xslamat kau. kalau kena cuci kat neraka dulu pun, org yg dikeluarkan dan dimasukkan ke syurga hanyalah yg tidak meninggalkan solat. Allahua’lam. sebab tu org tua2 slalu pesan, jgn tinggal solat.

        p/s: tanda sujud shj bahagian yg tidak disentuh api neraka

        0

        0
    • girl says:

      nape lh abg nara ni kluarkn cite pasal diaorg ni,kan byak yg dpt dosa sbb kutuk diaorg ni..dr 100 org yg komen, aku rase 4 org je yg dislike..
      malu le nak jadi artis cam kau ni ayu tp x ayu2..kelakar pun de, lakonan pun org x minat, aku nmpk je muka awak ni pun trs tkar lain, x hingin..

      0

      0
  34. […] Bukan senang untuk melihat pasangan suami isteri ini menghiasi muka depan mana-mana majalah. Tahniah kepada team editorial majalah Aniqah yang berjaya mendapatkan mereka berdua. Tajuk “simpati nasib wanita” yang dibincangkan pun tampak menarik. Dan sebelum ini Media Hiburan ada membawakan … Continue reading → […]

    0

    0
  35. bla la mung rodoh says:

    np ek tbe2 je aku rase meluat yg amat dgn si ayu rodoh sekali ngn kembar bajek best ni.dulu suke je tgk dorg tp skrg puihhhhhhhhhh!!!!!

    0

    0
    • ak pung sameee..... says:

      Aah,dulu ak ske r gak die ni skrg jijik + geli dow tgk tegedik2 dlm vid tu,ingt umo da bnyk xde la pangai cmtu…..siyes,muntah ijao……..ko hengat ko chantek ngn mekap 6 7 inci tu?tlong la ayu rodoh bce luahan jujur n ikhlas dr hati ak ni

      0

      0
  36. cakap x supe bikin says:

    simpati nasib wanita????
    aku slh bace ke pe ni??

    0

    0
  37. wonderwoman says:

    suami yang dayus je yg x kisah tgk isteri dia sexy.. x kisah ye isteri awk tu jadi tontonan rmai org? hmm iyo lah. si isteri pulak x perlu la terlalu bangga kerana si suami membenarkan awk berpakaian sebegitu…masyarakat pndai nilai anda berdua ni org yg mcm mana…pelik tul aku….ada ke si suami x kisah isteri dedah aurat…si isteri lak buat rilek je cerita kat org…..apa2 pun aku mmg x berapa suka diorang ni, lebih2 lagi si zaquan!

    0

    0
    • suami romantik soft-spoken says:

      walau isteri sudah menutup aurat, lelaki tetap dayus bila dia tdak marah tentang aurat ibu dan adik beradik perempuannya. selalu lelaki sibukkan aurat isteri jer tapi aurat ibu dan adik beradik perempuan xkisah. kesimpulannya, bukan kerana Allah pun suruh isteri tutup aurat tp kerana ego dan nak menunjuk dia pandai jaga isteri. isteri insyaAllah selamat tp suami tu…

      0

      0
  38. tasha says:

    meluat aku…pempuan ni ke yg mak mertua dia agung agungkan…gedik…nampak cover cam dah tua…

    0

    0
  39. aku paling benci ayu ngan kembar bingung says:

    Ayu bongok..hodoh..hipokrit..xlm lg zaquan pun akn tgglkn ko bila ko dh semakin gemukkkkksss..ha..ha

    0

    0
  40. huhu says:

    muka cm bapok…opss sorry
    jgn sentap ye

    0

    0
  41. hana says:

    slalu dgr org ckp ayu raudhah ni bimbo..bile tgk vid n dgr da way die jwb oh no wonder ^^

    0

    0
    • selalu menyeksi sbb kurang keyakinan diri dgn rupa yg xcun seperti wardina says:

      mana ada bimbo, dia huduh. harap mekap jer jadi xhuduh tp tetap xboleh nak cun seperti rita sebelum mekap

      0

      0
  42. aku harap, sampai la hidayah kat diorang.

    (malas nak bahan dan menyeranah.)

    0

    0
  43. :) says:

    Ni yang dikatakan, indah khabar dari rupa. Berlakon di tv mcm perempuan sesuci embun page, tapi personality kat luar hampeh.

    0

    0
  44. malas says:

    Oh my god! What type of woman is she? And the way she answers is like elementary school children! The make up? Yerks!!!

    0

    0
  45. shiro says:

    aku rasa patot ban ja video ni..buat org muntah hijau!!

    0

    0
  46. layang-layang terputus talinya says:

    muke ayu dlm video tuh mcm nk mintak penampor..
    tegedik2 beckp..x bekenan tgk…

    0

    0
  47. iman says:

    dalam alam rumah tangga yang sejelas-jelasnya kita tak tahu siapa yang betul salah sapa yang melakukan menguris mengecewakan dalam bab rita-suami tak tau sapa bercakap benar dan ipar dia sekalipun sebenarnya tak ada hak untuk campur biarlah depa selesaikan kalo rasa dah benci sangat pada yang nama suami talak jer laa boleh aku kebas bini hang pulak wohahahahhaha….

    0

    0
  48. manusia biasa says:

    “dia (zaquan) tak marah pun. dia kata ok jer”
    tunggu kena marah baru nak pakai leklok?
    nak tunggu bala, baru nak berubah?
    tak mungkin ko taktau…
    tapi lantak ko lah.
    penat tengok ko menggedik.

    0

    0
  49. nk tanye says:

    Eh hana.. nk tanye bimbo tu ape..??

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bimbo merujuk kepada wanita cantik dan menarik tetapi rendah tahap kebijaksanaan atau pendidikannya.

      0

      0
  50. mat jambul says:

    gambau kat atas tu macam jelingan ahli sihir je. tatott~

    0

    0
  51. tak ayu says:

    malangnya, dengan cara ayu respon tu bukan akan menambahkan peminat ataupun doa tapi sebaliknya. tapi saya doakan juga semuga ayu menjadi se ayu watak2 berjaya ayu lakonkan, semuga ayu sendiri terkesan dengan lakonan ayu dan akan mengekal kelembutan kesopanan watak2 muslimah.

    0

    0
  52. cik kenit says:

    suami tak kisah tapi Allah kisah

    0

    0
  53. wanita says:

    simpati ? humm.. yg ko huruharakan rumahtangga rita too ade ko simpati ? aduhaii.. ta sesuai na tajuknye lah !

    0

    0
  54. Didiklah isterimu walau isterimu rs [email protected]
    didiklah isterimu brtudung mnutupi dada dan bpakaian sopan wlu dlm keadaan isterimu rs trpaksa..
    didiklah isterimu mndirikan solat wlu dlm keadaan kamu seorg suami yg memaksa..
    didiklah isterimu berbaik sesama manusia wlu isterimu dlm keadaan rs tepaksa…
    didiklah isterimu mntaatimu slagi kamu seorg suami yg masih taat thdp Allah wlu isterimu brasa trpaksa…
    Biarlah sgalanya bemula dgn TERPAKSA…jika ingin mendidik isterimu hnya MENUNGGU KERELAAN DAN KEIKHLASAN isterimu sendiri,smp bila2 pun seorg isteri itu tidak akn berubah..
    Dengan KETERPAKSAAN yang dilakukan berulang kali,Allah akan membuka hatimu menjadi IKHLAS…
    kdng-kala kita tak prlu mnunggu KERELAAN..KETERPAKSAAN itu juga prlu krna hidayah ALLAH bkn untk dtunggu dgn RELA…malah prlu dcari…
    sbenarny hidayah ALLAH byk kali datang dlm hidup kita..
    tp kita tidak sedar…@ yg sdar akn hdirnya hidayah tp mnangguh dan mnuggu….

    p/s:
    utk isteri2 yg x sdr diri!!!…jgn krn dosa auratmu,dosa prbuatanmu,dosa prtuturanmu akn mgheret suamimu ke dlm api neraka…

    0

    0
    • Biar muka tak hensem tapi jgn jd gay mcm segelintir wartawan hiburan says:

      Bagusnyer statement yg kau post ni… tapi tu lah, komen @ statement sebegini hanya akan kelihatan pada entry Ayu Raudhah, Memey, Fasha Sandha, Tasha Shila, Zarina Annjolie, Neelofa dan yang sama waktu dengannya sahaja. Aku cabar kau, kalau lepas ni keluar entry fasal Erra Fazira, Lisa Surihani, Fazura, Nora Danish… aku nak kau post jugak nasihat2 sebegini… Ada bran?? Kalau setakat nak jadi ustazah munafik kat sini, double standard, komen pun bias… boleh blah.. Benci la aku dengan orang macam kau ni..
      Aku tak benci NASIHAT kau, aku benci sikap kau dan orang2 yg macam kau!!
      Sebab apa aku benci? Sebab nickname kau menggambarkan diri kau yang sebenar, tapi bercakap macam orang baik…

      HAKKK TUIHHHH….!!!

      0

      0
      • biar le ayu ke laut tu bg statement cm 2..kau per sal nk tduh owg munafik ke pe ker..sblum ni ar kan biler kuar entry sal erra,lisa, n yg lain2 ar blambak gak owg x stuju..ko tgk ar video kat atas 2,bkk mata ko luas2,xpon ko da rabun sgt pkai la kanta,komen2 kat cni majoriti mnyampah!! x smestiny yg nak bg statement bagus2 tue smua ustazah la mangkok oii!!!statement kau kat atas ni pon da nmpk ko pon senget je aku rs..hah ni jgn kau nak ckp aku ustaz ke alim ulama ke..dah jelas la dia ckp bnd yg x patut mmg arr kena..kira bagus ar si ayu laut tu bias2 je..kau tgk komen yg lain straightforward lg ayat x enak langsung nak bc!!kang aku skp kau bodo mara..tp bodo kau 2 smpn la xyh la nk tunjuk sgt

        0

        0
      • Biar muka tak hensem tapi jgn jd gay mcm segelintir wartawan hiburan says!
        hang yg munafik.org bg nsht umum je pon kalot gila nak gado ngan org.bukan dia komen sal hang pon..wat kelam kabut je,bab gado kencang bagai!tak semestinya yg nak bg nasihat semua perlu baik2 je.laki jahat pon nak gak bini baik2.so ape mslh hang nak backup sgt si ayu raudhah ni.lantak la komen org nak cakap apa pon…wat kalot buleh kat hang!!!!!!!!!!!!

        HAKKKKK TUIHHHHHHH KAT HANG BALIK….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • RILEX LA GUYS!!!!
        JGN LAA GADOH SAL AKU!!
        AKU TAU LA AKU GLAMOUR SGT!!
        JGN LA DENGKI!!
        ALA SEKSI TUNJUK KETIAK JEW POWN,
        AKU NAK TUNJUK KETIAK AKU PUTIH!
        KORANG PUNYE KETIAK HITAM ADER HATI NAK GADOH-GADOH!!
        WAHAHAHAHAHAHAHA

        0

        0
      • INI HIBURAN YANG LAGHO! KORANG CAKAP TAK SERUPA BIKAN!

        0

        0
    • Anonymous says:

      boringgggnyeeeee ceramahhhhhhhhhh

      0

      0
  55. Anonymous says:

    sangat berbeza dengan lakonan dalam ‘Kau Laksana Bulan’.

    0

    0
  56. Honey says:

    Sangat berbeza dengan lakonan dalam ‘Kau Laksana Bulan’.:(

    0

    0
  57. hannah says:

    pasal isu anak ni rasenye tuhan tak bg lg die ank sbb die buat aniaya ank2 rita kot…wallahualam…

    0

    0
    • sangka says:

      buat apa nak sangka buruk? bukan urusan kita

      0

      0
    • Anonymous says:

      mana ko tau? ko tuhan? abis org lain yg x dpt2 anak lagi tu, ape plak dosa dia? jgn mengata org, ko tu pun tau lagi mcm mana..

      0

      0
  58. Aurora says:

    Boleh tak abg nara msg zaquan, bagi nasihat sket supaye die cakap kat wife die pasal comment on sexy attire ni..takut nanti dayus plak suami yg membiarkan isteri die camtu

    0

    0
  59. christina says:

    oh my Godness . . Menakutkan tgk mata rodoh . . Mungkin brkata ‘jgn ggu laki aq’ . . Tgk muka si lakinya cm tikus ja takut bini . . Huhuhu , BENCI makhluk 2 org ni . . Cehhh , simpati nasib wanita kunun . . Bkin malu diri sndri sja korang tu . . Klau aq jmpa 2 ni , aq kasi pelempang guna mjalah tu . . Puiii , siall

    0

    0
  60. nona manis says:

    nak tau la, APE MOTIP beliau ckp,
    “kalau xcuti pon, kalau xdpt, xdpt gak, kalau cuti pon, nak dpt, dapat gak”
    dye nak gtw 1 dunia yang dia tiap2 hari main ke ape?
    org len pon ade laki kot…
    tapi xdela over cam beliau

    0

    0
    • esah says:

      makcik pn berfikiran begitu apakah perlu bg komen sebegitu.jwb xde rezeki n sedang berusaha kn elok…..

      0

      0
  61. triple j says:

    majalah tu bodoh ke bodoh? tak buat research ke? panggil kedua2 makhluk ni, cerita psl nasib wanita pulak? kalau hitler masih hidup lagi pun mesti dipanggil interview bicara psl hak2 kemanusiaan.

    0

    0
    • mungkin mereka dipanggil majalah tu dengan harapan dapat ditarbiyah mereka. habis tu takkan lah nak dibiarkan mereka masuk majalah mangga sampai mereka terhanyut terus. saya bersangka baik saja. awak dah baca majalah tu, dan tengok kandungannya apa?

      0

      0
  62. Hans says:

    kerana majalah islamik…..sanggup tutup aurat…..kalau x haram…..TERBUKA….fikir2kan…..(berlakon semata-mata….)

    0

    0
    • Kelentit Lembu idamanku says:

      kau pun masuk ruangan gosip neraka ne…..fikir2kan la…

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku x faham dgn komen ko ni, so elok la die bertudung walau kat majalah agama pun.. apa masalahnye? ko nak marah die plak pakai tudung utk majalah ni? nak suruh die pakai hot pants tunjuk diri yg sebenar walau kt majalah islamik ke hape??

      0

      0
  63. ciktips says:

    atenya maleh nak komen .. tp menggigil2 tgn teman ni nak menaip jugak.. maleh nk mengata.. tp x sabor nk terkata2.. Aniqah ni majalah Islamik..knapa letak orang yg background nya kurang bermoral? Kan banyak lagi artis sdh berhijrah mcm Diana Amir? Satu lagi..tajuk simpati tu macam perli seseorang ..contohnya bila dah membuat aniaya kat seseorang.. pas2 dengan tersenyumnya kita kata simpati.. aish! ape ler deme ni.. nt jgn pulak bila tiba giliran kamu.. pd ms itu kamu kata org buat kamu yer.. walhal itulah bahagian utk kamu setelah berbuat “jasa” kepada rumahtangga orang lain..

    0

    0
  64. sera says:

    besarnye gigi ayu

    0

    0
  65. ibrahim ahmad says:

    babun ni SIMPATI? wakakakak joke of the poke lah

    0

    0
  66. angel says:

    Gedik gile jwb soklan wartawan..cm xpnh dpt mic!!!

    0

    0
  67. chinta hati says:

    kesiannye pompuan ni..

    simpati nasib wanita lain?? cam cilake jer tajuk..

    mcm arini dalam nona..ade muka jantan kembaq dua ekoq nih..meluatnye lah aku tgk sekelamin nih..haihhh laaaa…

    0

    0
  68. Ayin says:

    Gigi b’ceranggah… klu Ayu Raudah tutup mulut br nmpk elok skit.. ble b’cakap hmmmmm…. mmg la laki ko xpnh tegur pkai bju seksi psl ko seksi la dia nk kt ko…laki bini bebal!!!

    0

    0
  69. suke ayu tapi.... says:

    hai mcm2 la.. berlakon best tp bg jawapan cm bdk2 skolah je kak.. sedih sye. sye minat kak ayu.. tolong la bg jaw cam org2 dewasa sket.. x taw la eden nk kto.

    0

    0
  70. dadu says:

    Nasib kak rita tak simpati ke? Apa hal cakap mcm orang mabuk je? Tak boleh cakap betul2 ke? Apa maksud seksi Ayu? Bila dah tak ada sehelai benang ke?

    0

    0
  71. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh ! semenjak si dua ekor ni bawak lari laki nye rita minah jambu naik menyampah ngan dorang laki bini ni huh bwek !!!!!!!

    0

    0
  72. hehehe says:

    paling bodoh punya alasan…hubby aku kt kat aku kalo nak seksi2 nie dlm umah jer tuk abg…jgn tunjuk kat luar jatuh saham…bodoh lar suami bg bini dia tayang free2 sana sini dah lar tangan mengelebeh…kalo nak kata si ayu nie cantik tak sangat serabai jer jumpa kat luar…org kat luar nie lbh ramai yg lawa2 tp seksi dpn suami jer…tp muka si ayu nie dah makin lama makin mcm rcw dah adik beradik kan kesitu jugak la mukanya…part gigi paling tak lawa…paling bodohnye jawapan…nona nie ingt nak tgk psl kembar tp kuar iklan muka korang tak pyh lar tgk…semak tgk muka korang nih

    0

    0
    • Anonymous says:

      sorry to say, slalu laki mcm hubby u tu, dpn u je ckp mcm tu, kat luar duk tgk perempuan seksi lain.. erkkkk

      0

      0
      • joe labu says:

        anon wei.mane ko tau laki dia cmtue.ko bomoh siam ker hahahhahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        mana ko tau laki die x macam tu? ko bomoh indon ke?

        0

        0
      • sorry anon culture shocked says:

        joe labu xcakap pon laki dia tu macamana…

        0

        0
      • joe labu says:

        lorr anon oii.kn aku tnye camne ko tau laki dia cmtue.hehehe.klu btol pun laki dia kt luar pndg pompuan seksi,tue dosa laki dia ngn Alllah jer.tp skurgnye laki dia dh tunai tggungjwb bimbing istri dia spy jgn dedah aurat dari dipndang bkn mahram lain kat luar tue.tlepas 1 beban dosa yg perlu dtggung.cer cite sikit anon.menanti jwpn anon hehehhehe

        0

        0
  73. ME.. says:

    tak tau cerita sebenar jgnlah kutuk si ayu tu…..ingat rita baik sangatke?orang yg tau kisah sebenar konflik rita dan suami akan faham…rita deserves it!!!!!!

    0

    0
    • aisyah says:

      la.. law btol pn rita tu jahat… x phy la nk laga2 org.. jgn msk cmpur sal rmh tangga org lain. kan tuu pun da jelas n nyata?? lebih baik kite mendamaikan org….

      0

      0
  74. gilekentang says:

    topik psal perempuan? layak ke si ayu rodok tu ckap psal topik tu ?

    0

    0
  75. adilkah says:

    majalah Islamik, tapi ambil artis mcm ni. tak terkata dah.. kalau ye pun nak ambil artis, ambillah artis yg bagi contoh baik. bak kata UAI, nak mintak nasihat, carilah yg pakar., mereka ni pakar ke?

    0

    0
  76. suka2 says:

    mmg tergedik2 komenya…matang la sket ayu oiii…mnymph!

    0

    0
  77. meeradriana says:

    eee…tajuk tu x sesuai utk ayu rodah lah..hishhh..
    kalau simpati xkan dia dgn husband dia bsetongkol dgn laki rita..

    0

    0
  78. emel says:

    oh ayu roboh.. saham kau sememangnya da jatuh skng ni.. dgn video kau ni..dgn otomatik saham kau akan terus jatuh menjunam..gedebushh!! tahniah la ye..

    0

    0
    • aloq staq says:

      bkn setakat roboh ja…
      dah lah gemok.badan org anak 2 lagi cun tau.hehehehehehe :P

      0

      0
  79. emel says:

    oh ayu roboh.. saham kau da sememangnya jatuh skng ni.. dgn video kau ni..dgn otomatik saham kau akan terus jatuh menjunam..gedebushh!! tahniah la ye..

    0

    0
  80. sea says:

    aku rasa majalah ni perli ayu rodoh dengan somi dia la. kahkahkah. ampun ayu+asben. peace!

    0

    0
  81. TAK TNGOK LAGI NIH UNTUK BULAN NIH……BETUL KER..?

    0

    0
  82. haha says:

    eeuuuwww…gediks!menyampah

    0

    0
  83. cik ta says:

    booooo..booooo..booo..pasangan hipokrit…
    posing muka dlm majalah mcm nk minta pelempang je..

    0

    0
  84. pasangan ahli sihir says:

    SIMPATI NASIB WANITA???

    nko buntingkan gadis M dan tinggal dia camtu jerk nko bleh propa kat media nko ni simpati nasib wanitaaaaaaa???bini nko cam ahli sihir tahap jahatnya..pasangan ni sesuai masuk dlm majalah mangga jer.majalah murahan utk mereka2 yg murahan mcm diorg ni.

    PENERBIT ANIQAH~laen kali agk2lah nak amik aartis muka dpn tu.pi amik ahli sihir buat perrr.jatuh reputasi majalah aniqah !

    0

    0
  85. akuxkesahrodohtpAnonYangmengada2attentionseekers says:

    Anonymous, kau sungguh membencikan…n ko igt ko bijak sgt n condemn smua org..ko mmg attention seeker…

    0

    0
    • aku pun meluat dgn anonymous says:

      aku rase dia ade masalah mental la.riak ..takbur..dia rase pendapat dan komen dia je betul.suke kondem org.suke merendah2 kan org lain.pantang dgr nasihat dn teguran.melayu tp perasan terlebih mat saleh.dia tu laki ke perempuan sbnrnye?
      klu dia laki mgkin dia lembut atau gay.klu dia pompuan aku rase dia bohssia ekekekekeke

      0

      0
      • akuxkesahrodohtpAnonYangmengada2attentionseekers says:

        jap lg dia condemn kita plak tuh…tgu jer…apa bleh bt..org 2 mmg sntiasa btulll…dia hebat…spm 100A…anak vvip…skola kat luar negara..dia hebat dn terulung la katakan…huhu…

        0

        0
      • Anonymous says:

        takutnya korg dgn hentaman aku kan,, ahaha.. tima kasih sbb puji aku.. aku tau aku hebat.. dpd korg meluat dgn aku, baik korg sambung belajar jadi org berguna, lagii bagus.. lalaalala

        0

        0
      • akuxkesahrodohtpAnonYangmengada2attentionseekers says:

        eskius meeee…..I takut ngn hentaman u…eh FYI anonymous, kmi bkn takut hentaman ko..kami menyampah..please bljr tinggi2 dlu n blajar nilai ckp org..HAKTUIH…

        0

        0
      • aku 1juta lg mluat anonymous says:

        nape nara x blok je anonymous bengap ne ogr kasi pndpt msg2 semua dia nk condem..otak singkat..

        0

        0
      • joe labu says:

        anon wrote –>

        “takutnya korg dgn hentaman aku kan,, ahaha.. tima kasih sbb puji aku.. aku tau aku hebat.. dpd korg meluat dgn aku, baik korg sambung belajar jadi org berguna, lagii bagus.. lalaalala”

        mak oiii.blagak gilerrr angkat diri sndiri sbg hebat.hehehehhehe.mcm firaun jer takbur rase diri sndiri hebat.sok luse msti anon nie ngaku jadi tuhan wakakakakaka

        0

        0
      • akuxkesahrodohtpAnonYangmengada2attentionseekers says:

        sungguh membencikan : memberikan kesungguhan untuk membenci… im here not to show off my Bahasa Malaysia competencies and performance yea..and BTW cikgu BM aku masih hidup n sihat walafiat…kurang ajar btl mulut ko ckp dia dh meninggal…

        p/s: x sangka pla nak komen cni mesti ikut garis panduan tatabahasa…patut nara tukar je blog neh jd blog “JOM BELAJAR BAHASA SAMBIL MENGUTUK ARTIS”

        0

        0
  86. RITA says:

    salam. sebenrnya kan, ktew dpt beza kan jaw2 artis yg educated n tak… tgk neelofa cre dye wk dri pon n bg jaw kat watwan pon da bleh nmpk dia educated. cbe tgk jaw2 artis cm miera liyana, fasha, n ayu sendiri memang cm haram. dato st pon x educated tp at least dia x bodo sombong n sntiasa blaja. sbab tu dia bleh pg jauh.

    0

    0
  87. mcm x sesuai jek depa jadi cover utk cerite “simpati nasib wanita” nie..
    bukan depa ker yang dok pedajal rita… simpati mende mcm tu…
    pooodah…

    0

    0
  88. raudhah says:

    semudah tu ayu rodoh menghebahkan pada umum yg laki dia DAYUS. tak pasal2 jatuh maruah sang suami.

    0

    0
  89. Anonymous says:

    pompuan ni kalau ada laki dia punya la gedik..dgn suara gediknya..MENYAMPAH

    0

    0
  90. Anonymous says:

    jawapan dia melambangkan yg dia tu tak secerdik mana pun…

    0

    0
  91. bkn siapa2 says:

    tajuk tak seiring ngan perangai….

    0

    0
  92. Anonymous says:

    dlm cover majalah dok wat muslimah la tu…kat luar eeemmm…sendiri mau tau la..
    ayu nampak tua la..tak kena dengan umoq la..
    umur muda lagi..tapi muka tua..apa citer…

    0

    0
  93. azza says:

    SALAM NARA, HANG KALAU TAK BIAS BOLEH TAK? TAU LAH PUAK RITA TAPI JGN LA NAMPAK SANGAT KE “BATU API” AN HANG….

    0

    0
  94. Minah says:

    dasar pompuan gigi berterabur ada hati nak ckp ttg SIMPATI NASIB WANITA..poodahhh..menyampah aku dgn pompuan perasan cantik nehhh!!!! cermin diri ko dulu AYU RAUDHAH!!! pk skit nasib si RITA tu kene tindas dgn korang laki bini…xde otak lansung!!!!

    **cheq geram nehhh!!!

    0

    0
  95. dora de explorace says:

    to azza…hang ni mak ayu ka? adk bradik ayu? nenek ayu? pulun sgt aihhhh……meluat tgk ayu dlm nona semlm….

    0

    0
    • aloq staq says:

      ayu dlm nona ka semlm…hhiisshhh awat depa panggil dia,x suka aaiiihhh..
      mmg dari aku sekolah lagi aku x suka ayu ni.meluat tgk dia dok melepak kat city plaza…perasan cun gila! meluat.dia berlakon bukan hebat tera mana sgt pun.mcm kayu ja aku tgk…
      rita rudaini berlakon lagi best.

      0

      0
  96. Na O Mei says:

    Kome semua perasan dak.???
    Rata2 all Malaysian dah baca mcm2 kisah ttg mereka yg terlibat dlm kes Rita & rata2 mengutuk couple ni.
    Mgkn pihak majalah yg letak heading tu sebenor2nya sengaja nak menambah perisa kehangatan perasaan pembaca2 sekelian, or for cover this couple or …may be for kenakan couple gak…
    Siapa yg tau kan….

    0

    0
    • Embun says:

      Memang bagus la Aniqah letak tajuk camtu. Rasanya tu adalah sindiran yg tepat. Tak kan majalah nak letak secara direct-to-the-point… nanti marah pulak! Ini kalau tak insaf2 jugak, tak taulah… Kita doakan yg baik2 utk Rita & anak2 mudah2an Allah membuka hati suami dia dan berfikir secara waras. Apa2 pun suami Rita kena back to Islam. Dia nakhoda, ilmu agama kena banyak. Kalau emak bapak dia dulu tak bagi didikan agama yg sempurna (hu hu jgn marah…) now is time for him to search himself for the seek of his family yg dia bina sendiri…. Tepati janji utk menjaga Rita dulu (janji sblum kawin). Jangan jadi munafik nanti hidup tak berkat…

      Apa pun bulan ni saya tak beli Aniqah. Skip ke bulan depan saja… :-P

      0

      0
  97. Hamba Allah juga says:

    Subhanallah! Yg xtahan tu suami xksh pakai seksi…huahahahahaaaaa bgs sgt suami mcm tu. rasanya sbb dia kebal sgt utk tggung azab esok2 atas dosa2 isteri yg ditanngungnya.

    0

    0
  98. aloq staq says:

    ayu ni masa zaman sekolah kaki ronda pekan. hari minggu jumaat & sabtu ada lah muka dia kat city plaza.dia x brapa cun sgt.kakak dia yg lagi sorang nama jaja tu lagi cun.rozita che wan pun kalah..habaq kat hampa mai!! hehehehe
    sejak dia jadi artis dan kawin dgn zaquan ni mcm2 cerita lah dengaq kan..awat ni cheq..awat suka dok kacau umahtangga org ni.x baik tau..
    hang tggu lah..hang buat kat org..nanti kena kat batang hidung hang baru tau.
    x pa yg penting rita rudaini ada 2org anak lelaki dari aidil tau.ayu..hang pa ada? anak kura2 hang ada lah! muahahahahahahahahahahahahahaha ;P

    0

    0
  99. Nureza Aida says:

    Umm… simpati nasib wanita yea… Tapi kat Rita tak simpati langsungpun. Awat? FYI, diaorang dua ni ada kuar kat Majalah Mingguan Wanita sama ada tahun lalu atau awal tahun ni. Ayu cantik orangnya tapi melalui cerita-cerita yang keluar dalam media cetak mahupun media elektronik, masyarakat sudah dapat mengagak, wajah cantiknya itu menutup segala kehitaman yang beraja di hati. Kembalilah kepada yang Esa. Bertaubatlah. Usahlah menganiaya orang lain. Orang yang teraniaya itu berkat doanya. Jangan biarkan dirimu hanyut pada sungai yang mengalir ke neraka. Wallahualam

    0

    0
  100. curious sgt…..ape perasaan si ayu ni bl bc setiap komen2 yg byk mghentam dia dr puji????rata2 byk yg benci dia ni.aku ade gak trbaca wartawan mn ntah selalu nmpak dia dgn laki dia trmasuk dgn aidil selalu lepak kedai mkn kt usj…x kr waktu.kekadang waktu maghrib…..kekadang smpai lewat pg….hmmm…x tau btol ke x citer 2.

    0

    0
  101. curious sgt…..ape perasaan si ayu ni bl bc setiap komen2 yg byk mghentam dia dr puji????rata2 byk yg benci dia ni.aku ade gak trbaca wartawan mn ntah selalu nmpak dia dgn laki dia trmasuk dgn aidil selalu lepak kedai mkn kt usj…x kr waktu.kekadang waktu maghrib…..kekadang smpai lewat pg….hmmm…x tau btol ke x citer 2.klu btol mmg ayu seorg yg bt api…..mmg x sangka langsung.sbb yela brlakon bkn main wtk suci x hengatttt.konon jd menantu kesayangan konon……huhhhhhh!!!!!!!! ade btollll kaaaa???????????

    0

    0
  102. Ketiak Gatal says:

    Tengok cover…. perh sucinya. Tp bila tengok video, mak ai!!! Baru balik goyang ke???? Gile gedik… ish, macam hareemmmm betol la..

    0

    0
  103. Sayabukankakaknorman says:

    ngat kan memey dan nomiang jer yang menjelikkan..rupanya pasangan ni lgi nak meloyakan tekak ku ni…mmg tak kena langsung tajuk tu kat mereka…abis tu kenapa tak kecian kat Rita..bca mingguan wanita..baca isi hati Rita lbh menyentuh perasaan…

    0

    0
  104. penyokongritarudani says:

    .pompuan bodoh ni mmg dia dulu dikatakan mempunyai IQ yang sgt rendah,,tu pasal aritu ditarik dari jadi duta produk apa ntah namanya,,,dah lah bodo perasan lak tu,,,cantik uisk???x lama lagi laki dia cari lain la tu,,,rita lagi cantik,,,natural beauty,,,sabar eh rita,,,

    0

    0
  105. ain says:

    gelak cam kuda dah aku dgar..!!!! satu department aku tgok video ko ayu..hamprak rasanyer…suka kata ko “ANNOYING” habis der!!! tp department aku pesan…xpayah la ko nak dajjalkan rumah tangga ipar duei ko…bukan pe…sekrg anak2 ipar duei ada bapa cam xda ayah…takot bbalik plak ada suami tp xda anak…nau’zubillah….ingat ye “ahli keluarga” yg simpati nasib wanita dalam majalah aniqah tuerrrr…. what goes around comes around.! peace yo!!!

    0

    0
  106. mirae says:

    kalo kata kita jgk yg berdosa. tp ini sekadar nasihat dan doa yg baik2 utk ayu dan keluarga. jagalah aurat, kalau suami tak kisah, xambil peduli ade something wrong somewhere to your husband. takkan ustaz yg bg ceramah masa korang pegi kursus kawen tu xcakap kot. ke korang xamek kursus eh? eh confius2.. sbb tu la pasangan (tak kira artis ke tak artis ke) kawin je cerai, sebab tak de rahmat allah. bukan sbb masyarakat yg xsuke korang mendoakan yg tak baik utk korang.. terpulang la. ni hal hidup yg berkat sbg org islam.. kalo post aku ni menang cabutan bertuah, aku harap abg nara blh kasi kat ayu, and artis2 malaysia komen sikit.. bab hukum hakam ni bkn manusia yg judge. tp Allah. ko knl Allah????!!

    0

    0
  107. Anonymous says:

    nyampah tgk dia dlm nona ahad lepas isu kembar tue.. “sayang.. sayang dah mkn…bla..bla..bla…”

    0

    0
  108. rodoh tukar raudhah says:

    Tolonglah ayu ooiii…engko dh xda peminat…jgn nk perasan lg..nyah kau dr dunia artis nii!!!!

    0

    0
  109. minah says:

    apsal zakuan ni da x ensem..

    0

    0
  110. yaya says:

    eeeeyerkkkk…geli aku tgk natang 2 ekor neh…..aku planggan setia mjalah ni…tp mmndangkan gmbr diowg b2…kompem aku x beli…..ckp x serupa bikin…..msih x sedar diri……mmg ptut la jdoh b2…prangai pn sm naik….

    0

    0
  111. ayupakaisusukder says:

    haha … geli aku nengok! muntah hijau jap!

    0

    0
  112. cherish81 says:

    alahai..kesiannya isteri dia cakap mcm ni..rasanya c isteri ni kena fikir dulu la apa yg patut dia cakap…fikir dulu la hukum hakam agama..kan selalu blakon jadi muslimah yg baik dlm drama2..tkkan x amik ikhtibar dr lakonan2 tu…

    0

    0
  113. yu says:

    Alhamdulillah…makanya kita tak boleh memandang enteng pada org, kalo harini dia dalam maksiat, boleh jadi hari esok dia org paling dekat dgn Allah.. based on video ni pun ternyata sebenarnye suami dia inginkan dia menutup aurat..”kenapa pki mcm ni” walaupun lepas tu dia tukar fikiran..maybe deep inside di hati dia mendoakan isterinya berubah.. Alhamdulillah..moga Allah sinari cahaya rahmat keatas keluarga dan hubungan suami isteri ini :)

    0

    0