Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zamani Akur Netizen Tidak Puas Hati Dirinya Mara Ke Final GV5

Walaupun ketua juri Datuk Ramli MS sudah memberikan alasan kukuh mengapa Zamani boleh mara ke peringkat akhir GV5, masih ramai yang tidak berpuas hati dan sehingga hari ini terus mengatakan penyanyi itu tidak layak berdasarkan persembahannya yang kurang memberangsangkan minggu lalu.

Advertisement

Zamani bagaimanapun akur dan redha dengan apa yang terjadi. Buat Zamani, semua pihak mempunyai hak mereka sendiri untuk meluahkan pendapat mahupun rasa tidak puas hati.

Pada saya, penyertaan ini rezeki dari Allah, saya percaya dengan perkara itu dan kita kena hormati keputusan juri. Apa yang pasti, saya tak pernah buat apa-apa perkara yang tidak betul seperti berjumpa dengan juri, saya bukan jenis kipas juri, malah saya tak buat apa-apa pun.

Hak mereka untuk bersuara. Sudah tentunya ada yang tak puas hati, kalau saya berada di situasi mereka yang menonton pun saya tak puas hati tetapi saya harap kritikan itu dilakukan menerusi saluran yang betul.

Percaya kepada ketentuan rezeki, Zamani berkata beliau akan cuba memberikan yang terbaik pada final GV5 nanti. Apa-apa pun, kami harap beliau tabah dan jangan terlalu tertekan dengan percakapan orang, buktikan anda sememangnya layak. Good luck!

Sumber Berita : Astro Gempak

Kredit Foto : Remy Daud Photography

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 Comments

  1. duobio

    November 14, 2018 at 10:56 am

    BIADAPNYA ORANG-ORANG MALAYSIA!

  2. Katy Periuk

    November 14, 2018 at 9:29 am

    Nak masuk singing competition ni, tak buat urine test to check for drugs ka?

    • Anonymous

      November 17, 2018 at 8:36 am

      Sedap mengata kan. Kalau la tu sedara mara kita rs mcm mana eh

  3. mak cute

    November 14, 2018 at 8:44 am

    bagi aku amelina tu patut kuar…suara hauk…pastu menggedik bila nabil usik…ko bajet2 ko muda lagi ke…

  4. Anonymous

    November 14, 2018 at 8:15 am

    maya punya konsisten x jugak dpt no 1.. kesian gak tgok effort dia…

  5. kakikucinghitam

    November 14, 2018 at 7:05 am

    tapi mmg meremang die nyayi lagu aku di mata mu tu…. rasa sedih wooo

Loading...
To Top