Zaman Sekarang, Ramai Ustaz Dan Ustazah Jadian Sibuk Mengata Hal Orang – Fasha Sandha

Hiburan

Zaman Sekarang, Ramai Ustaz Dan Ustazah Jadian Sibuk Mengata Hal Orang – Fasha Sandha

Bukan mudah sebenarnya hendak bergelar selebriti pada masa kini, dengan wujudnya medium media sosial ia menjadi tempat untuk orang ramai mencari kesalahan mereka.

Advertisement

Menerusi satu muat naik terbaru di akaun Instagramnya, pelakon Fasha Sandha meluahkan isi hati dimana beliau berpendapat penerimaan masyarakat terhadap selebriti pada waktu dahulu lebih baik berbanding sekarang.

Kata Fasha, netizen kini lebih lantang memberikan pelbagai komen negatif terhadap artis dan tidak menghargai langsung bakat yang mereka ada.

Salah kalau beranggapan bahawa artis itu milik masyarakat. Menurut Fasha, beliau tidak ambil pusing dengan kecaman yang diterima, apa yang penting adalah niat sebenar didalam hati ketika melakukan sesuatu.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

45 Comments

  1. ghadisk

    January 18, 2019 at 4:01 pm

    “sya tau halal haram. sya pilih wt yg haram” kate pasha sendat..huhuhu..

  2. menyampah

    January 18, 2019 at 11:49 am

    berlagak.dah mati ustazah jugak yg mandikan kita

  3. ikan

    January 17, 2019 at 7:57 pm

    yelah pasha oi. lantak ko la pasni nak jadi apa. makin menyampah pulak aku spesis tak boleh ditegur ni. taknak kena tegur toksah dok merenyam pastu amik gambar post socmed. buat camtu mmg mendapat lah.

  4. Anonymous

    January 17, 2019 at 6:19 pm

    Hopefully si aidil akan bertabah lah beristerika si fasha nie. Bukan ape ego bebenor. No wonder ex mertua tak restu ko kahwin gan jejai dlu. Dh merampas masih berlagak suci. Dh buat salah upload salahkan netizen. Btw body ko xde lah hot mne pon. Trick camera je lebih. Puihh.

  5. Anonymous

    January 17, 2019 at 4:46 pm

    zaman natasha tu apa? dulu nama dia natasha ke?

Loading...