Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Zaman Sekarang No Money No Cinta!”Ayu Puteh Sedar Ramai Nak ‘Try’ Anaknya Wanna Ali, Dakwa Bercinta Dengan Hun Haqeem?

Pemilik syarikat produksi Pencil Pictures & Records, Datuk Ayu Puteh berkata bahawa dia menyerahkan soal jodoh dan pertemuan sepenuhnya kepada anak-anak dalam menentukan masa depan mereka.

Ini berikutan muncul pula gosip-gosip yang mengaitkan anak perempuannya yang juga pelakon, Wanna Ali yang dikatakan sedang menyulam kasih bersama Hun Haqeem susulan daripada keserasian mereka membawakan watak dalam drama Angkara Cinta.

Advertisement

Malah, ada juga peminat yang inginkan kedua pelakon muda ini disatukan sebagai kekasih namun bagi Datuk Ayu, perkara tersebut hanyalah sekadar spekulasi dan dia tidak mahu masuk campur dalam urusan itu.

Jika sebelum ini Wanna turut pernah dikaitkan dengan PU Riz setelah bergandingan dalam filem Ada Apa Dengan Dosa, namun bagi pelakon muda itu hubungan mereka hanyalah sekadar adik beradik, tidak lebih daripada itu.

“Tentang jodoh, kita tak tahu..mungkin artis atau bukan artis, saya sedar artis pun ramai cuba-cuba nak dekati Wanna. Kalau Wanna tu bukan anak produser sekalipun ramai yang gilakan dia.”

 

View this post on Instagram

A post shared by Wanna Ali (@wannaali_)

Dalam pada itu, Datuk Ayu yakin anak perempuannya itu mampu berfikir dengan matang dan memilih yang terbaik meskipun baru berumur 23 tahun. Sebagai seorang ibu hanyalah mahu yang terbaik dan masa depan yang terjamin buat anaknya itu.

“Kalau suami pun susah, takkan Wanna pula nak tanggung? Zaman sekarang no money no cinta! Saya percaya Wanna lebih pintar dan bijak menentukan pilihan hatinya, dia melihat sendiri perjalanan hidup saya sebelum ini. Apa-apa pun semuanya berbalik pada jodoh..Cuma setahu saya Wanna mungkin akan cari orang yang ada masa depan yang cerah..” – Datuk Ayu Puteh

Sumber : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    December 29, 2020 at 3:23 pm

    sound so wrong je mak dia ni

  2. m

    December 29, 2020 at 10:02 am

    Err…Hun dah ada gf yalll

  3. anonymous

    December 28, 2020 at 9:17 am

    bongkak mentaliti si mak ni no money no cinta konon,ini bisnes jual anak ke

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top