Zaiton Ceritaku – Sebuah Filem Berdasarkan Kisah Hidup Zaiton Sameon

Hiburan

Zaiton Ceritaku – Sebuah Filem Berdasarkan Kisah Hidup Zaiton Sameon

Rasanya semua orang kenal insan bernama Zaiton Sameon. Popular dengan lagu Menaruh Harapan, kisah hidup Zaiton Sameon telah diceritakan di dalam filem yang diberi tajuk Zaiton Ceritaku ini. Filem ini sudah mula ditayangkan di pawagam bermula hari ini.

zaiton ceritaku

Advertisement

Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah benar cerita Zaiton Sameon menjadi “gila” pada satu ketika dulu. Kesemuanya akan terjawab di dalam filem ini. Abang Nara masih tak sempat tengok tetapi daripada apa yang didengar, filem ini sangat menyentuh perasaan.

Kalau berkesempatan, marilah kita beramai-ramai ke pawagam untuk menonton sebuah filem kehidupan penyanyi popular ini. Pasti banyak kisah hidupnya yang kita tidak ketahui diceritakan menerusi filem ini. Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.facebook.com/ZaitonCeritaku.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. norhayati abd wahab

    November 2, 2012 at 8:34 pm

    xsuka xsuka xsuka nelopaaa!!!!!!!!!!!!

  2. era fazira nak bercakap pulak

    November 2, 2012 at 8:06 pm

    x suke nelopaa!!

  3. edot

    November 2, 2012 at 12:31 pm

    bukan apa..aku macam rasa kehidupan dan keseksian dan kelantokan neelopak tu jelmaan kak eton zaman dulu2..meme lah banyak lagi hok seksi…saja jah sebut neelopak.

  4. edot

    November 1, 2012 at 10:46 pm

    harap2 neelofa tak terima nasib macam kak eton..berikan lah petunjuk kepada artis islam yang lain jugak..

    • murai

      November 2, 2012 at 9:25 am

      neelofa lah pulak….aku rasa neelofa tak ada lah glamour mana, tinggal korang je tak suka dia…ramai lagi artis yg riak kalau nak sebut, tapi malas lah, jaga tepi kain sendiri.

    • baizura kahar

      November 2, 2012 at 10:36 am

      memey la neelopa tu x fofular…masalahnye skg neelopa tu gedik,hipokrit,n mcm lg la…pon seksi jugak…hmmmm…sme artis sme jela…seksi…!lbh2 lagi RCW!

  5. arjuna kasih

    November 1, 2012 at 9:14 pm

    Pengisian bagus tp sinematografi mcm drama je. nk buat cite zaman zaiton mana bleh ade kete honda v-tec tahun 2010 dan kereta2 bukan zaman zaiton kat background.

    • noh

      November 1, 2012 at 10:26 pm

      yg ade kete honda vtec tu mse skrg punye scene la.. after accident.. after die dah realize silap die..

Loading...