Zaiton Ceritaku – Sebuah Filem Berdasarkan Kisah Hidup Zaiton Sameon

Hiburan

Zaiton Ceritaku – Sebuah Filem Berdasarkan Kisah Hidup Zaiton Sameon

Rasanya semua orang kenal insan bernama Zaiton Sameon. Popular dengan lagu Menaruh Harapan, kisah hidup Zaiton Sameon telah diceritakan di dalam filem yang diberi tajuk Zaiton Ceritaku ini. Filem ini sudah mula ditayangkan di pawagam bermula hari ini.

zaiton ceritaku

Advertisement

Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah benar cerita Zaiton Sameon menjadi “gila” pada satu ketika dulu. Kesemuanya akan terjawab di dalam filem ini. Abang Nara masih tak sempat tengok tetapi daripada apa yang didengar, filem ini sangat menyentuh perasaan.

Kalau berkesempatan, marilah kita beramai-ramai ke pawagam untuk menonton sebuah filem kehidupan penyanyi popular ini. Pasti banyak kisah hidupnya yang kita tidak ketahui diceritakan menerusi filem ini. Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.facebook.com/ZaitonCeritaku.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. ruse

    November 1, 2012 at 8:45 pm

    last jumpa zaiton sameon 2 taun lepas..sian die jalan sorng2 mcm org xbtul ngn rambut color purple die. 2la balasan kan derhaka ngn husband die.ksian jgk.dulu die ni nyanyi okestra polis kt depoh johor. suami die polis pas2 da jdi artis bile femes.mintak cerai kt husbnd die.yela gaji polis dulu mane besar xckup nk tangung die. bile da kt kemuncak tibe2 ALLAH turunkan petunjuk kt die. ksian kan.. time aku tunang die dtg nyanyi kt umah scara sukarela. yela org kurang btul kan..tpi suare die tetap power mcm dulu.

  2. noh

    November 1, 2012 at 5:17 pm

    mcm best je cter ni..nk g tgk..
    yg baik djdikn teladan, yg bruk djdikn smpdan

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

      November 1, 2012 at 5:49 pm

      betol tu noh minah jambu stuju ngan rancangan kau nk gi tengok film ni kite mesti kasi sapport film2 mlayu malaysia ok ……jangan jadi macm orang kt atas2 ni tau nye nk kondemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm je tk habis2 huh !!!!!

  3. amynan

    November 1, 2012 at 4:33 pm

    aku ingat lagi masa aku darjah 3 thn 88 ikut mak aku pegi airport ambik mak aku. tengok org berdiri sebelah aku mcm kenal rupanya kak eton ni. gaya nampak mcm sombong je, hidung meninggi, kepala mendongak ke langit tak tegur pun sesapa padahal byk je peminat dia tegur dia time tu. pakai baju merah, skirt pendek merah n netting kaler hitam. masa tu dia mmg tgh famous. agak2 takut kot masa tu kat tempat aku (sarawak) mmg tgh hot citer org penggal kepala..huhuhuh

    • N

      November 1, 2012 at 10:15 pm

      “ikut mak aku pegi airport ambik mak aku”..

      berapa banyak mak daaa…

  4. Zee.H

    November 1, 2012 at 3:27 pm

    Zaiton tak seksi??? Haha…engkau orang tak kenal dia. Masa New Years Eve party, frankly aku dah lupa kat mana, rasa2 kat Nirwana ballroom masa tu, dia pakai baju strapless, mcm coli N singkat paras peha. Nampak lurah.. Aku still ingat baju tu kaler hitam and dia masa tu dengan boyfren dia Wahab. Aku ade sekali dlm group tu, masa tu nama dia tengah naik, mmg dah lama betullah ni.(maybe late 80’s) Aku ingat lagi aku dgn kawan2 duk bercakap, kalau lelaki tengok cara dia berpakaian tu mmg terangsang….walaupun dia tak cantik and kulit dia gelap. Huh…boleh mengalahkan sesetengah artis Hollywood…..

  5. sayanakmalaysia

    November 1, 2012 at 2:43 pm

    ekcely ape yg da jd kat zaiton nie smpai wat citer pasal die ek??Ade sesape leh citer x???? O_O

Loading...