Written by Bella | October 29th, 2017

Nampaknya perbalahan serta kontroversi antara Zahirah Macwilson dengan Kamal Adli masih lagi belum reda selepas Kamal mengeluarkan kenyataan Zahirah menikam belakangnya sehingga hubungan beliau bersama aktres Emma Maembong terjejas sedangkan mereka sudah berbaik.

Mengetahui kenyataan yang dibuat oleh Kamal, Zahirah memberitahu beliau tidak gentar dan mempunyai bukti yang kukuh mengenai kontroversi yang berlaku. Buat Zahirah, apa yang dikatakan oleh Kamal hanya untuk menyelamatkan diri.

Terdahulu, Kamal memberitahu beliau Emma, Zul Ariffin dan Zahirah sudah bertemu untuk menyelesaikan segala masalah dan mengakui kesilapan beliau tetapi Zahirah didakwa tampil memutar belitkan kenyataan kepada pihak media serta mengeluarkan bukti perbualan WhatsApp mereka berdua di Instagram.

19 responses to Zahirah Macwilson Tidak Gentar Dikatakan Tikam Belakang Oleh Kamal Adli

  1. biarbetik says:

    Rasa lebih baik2 henti sampai disitu dah…mmm dah berlarutan lagi…Industri Msia bukan besar macam hollywood pusing2 jumpa juga…mintak maaf semua move on dah…nasib baik Zul tak masuk campur…aish

    11

    0
    • Miss Unibes says:

      Harapan aku:

      1. ZM takyah balas balik. Semua dah nampak. KA dah terlanjur crush kat ZM lah tu. Dah mcmni jadilah mcmni. EM ni tetiba je mcm percaya sgt kat KA. Tak habis2 nak petik nama ZM. Masalah sebenarnya antara EM ngan KA je. Dalam masa yg sama timbul gosip KA ngan EM. So ‘masuk’ lah segala.
      2. ZM putus ngan Jolpereng a.k.a Jolrepen. Sebab Jolpereng prasan hot sexy bagai. Pegi mampos lah kau ngan Gayah(Gayatri) kau tu. Jolpereng padan sangat ngan Gayah.

      2

      6
  2. Anonymous says:

    Tikam belakang ke tikam depan yg penting tikam..main tikam2 lh ..dh mcm pahlawan nih..zzzzzz

    1

    0
  3. minah jambu say NO to drugs says:

    jangan jai booh gaoh pasal jantan skor ni buang masa aj ….helo zahirah u buat bodo sudah jangan ambek peduli diaorang punye hal..biar kamal ngan embong memputar belitkn perkara biar dorang pandai2 setlekn sendiri ..ini dua ekor kamal ngan emma diaorang eksen bagos aje huh !!

    4

    1
  4. Berhuhu says:

    Tk abis2 petik petik. Tk gentar udah ler. Jom

    1

    0
  5. Saper2 je la says:

    Ok skrg musim nara wat berbelas2 siri novela murahan ttg 3 retis IQ rendah ni plak…hari tu retis mana ke…tgk la novela murahan ni bila nk abis, kot makan masa 2 bulan baru tamat hahaha

    3

    0
  6. benar says:

    ZMW lebih2 ni kenapa? diam2 je dah la. aku rasa ZMW ni yang memburukkan keadaan. kalau dia senyap, benda ni tak berlarutan pun. menggelabah minah bajet lawa ni.

    6

    5
    • Obviously says:

      Dah dia tak salah.. Tp EM yang sesedap rasa petik nama dia.. Em petik nama zahirah sebab KA tu gtau Emma yang ZM terhegeh Hegeh kan dia.. Hello.. Kalau kau kena mcmtu, kau nak diam lg? KA EM sesuai sgt sebab putar belit cerita padahal lepas Diorg dah jumpa berempat,EM yang still buka mulut

      9

      0
  7. Anonymous says:

    Ni perempuAn sampah ni x habis2 Dgn Cerita. Bosan betul

    3

    1
  8. Anonymous says:

    Aku ingat zahirah ni cerdik rupanya…hrmmmm mak becok

    4

    2
  9. Apeapejelah says:

    Oklah kalau si Zahirah ni nak marah org petik-petik nama dia tapi cara dia defend diri dia mcm menggelabah tak tentu hala. Bukti whatsapp yang konon2 dia kemukan tu tak menunjukkan apa2 selain dari dia mencarut and desak si Kamal jgn kaitkan dia. Kalau ko dah tak bersalah, relax je lah. Bukanlah nak defend si Kamal tu sgt tapi dia dah pun bgtau and explain jgn babitkan ko lagi. Apa2 hal, biarlah dia and si Emma yg tak matured tu settlekan hal depa. Ni ko siap panggil press bagai mcm kes besar je. Apalah minah ni. Cuba jadi mcm bf ko si Zul tu. Buat senyap amd hal sendiri sudah. Yg nak menambah-nambah episod drama kanak2 riang ni apahal???

    4

    0
  10. Pk la says:

    Dah la zahirah oiii.. Rasa nama ko xde la busuk pun. Org pun xpk ko jd org ke3 antr kamal n emma. Kan ko setia hujung nyawa ngn zul.. So stop2 la bg kenyataan.. Org tgh pk pasal bajet ni.. Ttg negara ni.. Lg penting..

    4

    2
  11. Anonymous says:

    Zul aripin klu ikut2 juga hal.ini lingkup…. ZMW ini pun mau juga glamor…..

    3

    0
  12. benci netizen + kemal ungke says:

    sibuk kaki umpat cermin diri woi sibuk nak bg pendapat tentang cinta org lain ape kes! kimak tul korang ni semua

    hope better for zahirah yang cun melecun ni muahh persetankan si bdoh kemal bahlul tu dh la itam perasan hot konon

    0

    0
  13. Yoonji says:

    La…buat relax sudah kalau tak bersalah. Mmglah marah kalau org petik nama kau tak tentu hala. Tapi bagi statement yg tegas sekali cukup. Ni menggelabah tak pasal2 kenapanya? Sampai keluarkan bukti whatsapp yang tak beberapa mantap selain kau duk suruh si Kamal deny segala benda (which dia buat and benda tak akan jadi meleret kalau kau tak gelabah panggil press semua). Biar jelah 2 org kanak-kanak riang tu terus menerus menunjukkan kebodohan mereka. Ikut contoh bf kau tu. Senyap, relax and teruskan kerja.

    3

    0
  14. Apeapejelah says:

    Benda ni takkan jadi besar kalau si Zahirah ni senyap and buat bodoh je. Lagipun kata dah settle privately dgn emma, kamal n zul. Dahle. Si emma n kamal tu mmg tak matured so ko pun jgn lah ikut rentak diaorg. Ni ko pun sibuk2 bg statement kat press, keluarkan wassapp bagai. Kot ye pun si kamal tuduh ko terhegeh2 kat dia, org ramai tak tau klu bnda tu ko tak mention. Ko msg and terangkanlah kat emma personally. Settle. Barulah matured and classy. Tiga2 sama je. Last2 betul ckp kamal. Tiga2 diaorg ni mcm badut sarkas. Perkara yg kecil n remeh temeh leh settle senyap2 jadi isu besar.

    1

    2
  15. Anonymous says:

    Sebenarnya ZM nak bagitau kat semua orang yang dia masih kapel ngan zul ripin . kalau tak buat camtu nanti orang tak tau dia masih kapel ngan zul ripin…kan semua dah tau…zul ripin dah tak dapat nak cover lagi la..

    2

    0
  16. Anonymous says:

    petik nama… mende tu petik bintang aku tahu le….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    zul baik blaaa sebelum ko di mentalkan atau di butokan oleh minah ni…..

    0

    1

Leave a Comment

Optional