Written by Bella | November 6th, 2017

Setelah lama berdiam diri, Zul Ariffin baru-baru ini tampil memberitahu beliau tidak menerima apa-apa penjelasan daripada kekasihnya Zahirah Macwilson tentang kontroversi percintaan Kamal Adli dan Emma Maembong dimana Zahirah dikatakan sebagai orang ketiga punca hubungan pasangan tersebut berantakan.

Tidak lama selepas Zul membuat kenyataan tersebut, Zahirah menerusi Insta Story dilihat memuat naik luahan penuh kekecewaan dan terluka dengan seseorang sedangkan beliau kini sedang melalui saat-saat sukar dalam hidupnya dan memerlukan orang tersayang untuk terus menyokongnya.

Zahirah juga turut memuat naik foto dengan kata-kata berbunyi “Though I saw it coming, its still hurts.” Adakah segala luahan tersebut ditujukan kepada Zul?

Bersabarlah Zahirah, setiap perhubungan pasti akan ada sedikit dugaan dan salah faham.  Seperti yang Zul katakan beliau masih keliru dengan apa yang berlaku. Mungkin anda berdua harus duduk berbincang sama-sama sekali lagi agar masalah ini dapat diselesaikan.

11 responses to Zahirah Macwilson Luah Rasa Kecewa Di Instastory, Ditujukan Kepada Zul Ariffin?

  1. Miss Unibes says:

    Dah lah ZM. Lupakan je Jolpereng a.k.a Jolrepeng tu. Dia kan berlagak cool konon taknak kongsi kisah peribadi cinta bagai. La ni dia tiba2 bersuara. Sepatutnya dia diam je. Tiba2 “apa yg korang bla bla bla”. Bersuara konon kerjaya terjejas & promosi filem terganggu? Celah mana? Dia tau filem tak laku sangat so mcmni lah cara dia. Jadikan masalah kau ngan KA sebagai punca gangguan tersebut. Bodoh biol bengap bingai bongok punya Jolpereng. EM lah punya pasal semua ni. Dah dengar gosip ZM ngan KA tu setel diam2 sudahlah. Ni nak juga luah kat media sosial. Bodoh punya EM. Sama bodoh macam Jolpereng. Harap2 KA berjodoh semula ngan Intan Ladyana. Lol.

    19

    0
    • Anonymous says:

      Memula aku rasa mcm Zul ni cool & macho. Aku br puji si Zul ni bagus sbb tutup je mulut dgn kontroversi si Kemmal tu. Tiba2 dia bukak mulut hentam [email protected] sendiri. Serius ko tak cool bro. Kalau dr awal ko berniat nk tutup mulut, tutup je terus. Angkat kaki je Zahirah oi. Laki spesis camni nak senang je dgn ko. Bila susah dia blah.

      23

      0
  2. Anonymous says:

    Masalh yg dicipta sendiri..x habis2..dh nmpk x bijak

    8

    0
  3. Apeapejelah says:

    Zahirah Bt Zainol, lain kali beringat, benda peribadi settle privately. Tak payah canang satu dunia. Kalau si Emma and Kamal nak bising kat media mcm org bodoh, kau tak payah ikut jadi bodoh jugak. Tak payah nak mencarut2 bagai mcm org hilang laki. Benda kecik sampai jadi mcm ni. Padanlah muka seorang2.

    24

    0
  4. Anonymous says:

    Luahan perasaan yg bersifat peribadi di media sosial hanya memburukkan keadaan. You dpt apa? Perhatian? Lagi kena kutuk ada. Nak bersentap n sendu, pi ckp sendiri kat tuan punya badan. Drama je lebih….

    7

    0
  5. Zahirek says:

    Elok la tuu cepat cepat la putuss..ZM acah-acah kylie jenner jer

    5

    3
  6. Anonymous says:

    sape suh menggarik n jantan lain..zul pasni uturn ke gaya pilai la.. loaded tak menyusahkan

    2

    0
  7. Awan Nano says:

    I sokong zulripin.. Dia sebenarnya btindak matang. Bukan taknak btanggungjawab defend gf tapi dah dia tak tau jalan cerita sebenar dan sejujurnya mcmana nak komen? Gf pun tak terus-terang keadaan sebenar. Pretend semua cool tapi hakikatnya? Lepas tu nama terkait dengan cinta monyet org lain, siapa tak marah? Betul tak bro? I feel u.

    6

    3
  8. kakikucinghitam says:

    itu laahh awok ZM. saya pun heran kenapa awok riuh sgt mggu2 lps tu… patut awak cool je lahhhhh….. diam2 je.. saya pun x gemor gf riuh sgt mcm ni..

    5

    0
  9. Anonymous says:

    Zahirah. aku rasa lah kn. rasa ok. dlm firasat aku, si zul ni main kayu 3 dgn ko. aku rasa dia ada affair lgi dgn ex dia dulu.

    5

    0
  10. Anonymous says:

    rasakan zahirah sapa suruh kau sibuk2 canang satu dunia ingat kau nak glamour cepat.rasakan perempuan tak tahu malu

    2

    1

Leave a Comment

Optional