Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Bakal Bertunang

Umum mengetahui pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza sedang dilamun cinta dan terbuka mempamerkan kemesraan bersama. Boleh dikatakan, merek antara pasangan selebriti paling romantis sekarang.

Advertisement

Terbaru, Zahirah seakan memberikan bayangan bakal bertunang dengan Aiman tidak lama lagi. Malah, keluarga aktor itu sudah pun bertemu dengan ibu bapa Zahirah.

Bagi saya kalau keluarga kami merestui hubungan ini, kalau semuanya berjalan lancar, kami akan membincangkan untuk ke fasa seterusnya iaitu bertunang. Buat masa ini, belum ada perbincangan secara terperinci mengenai itu, tapi dia ada datang bawa keluarga di berjumpa dan berkenalan dengan ibu bapa saya.

Mungkin dia akan datang sekali lagi masa bulan puasa, apapun saya nak habiskan shoot ini semua. InsyaAllah selepas itu kita tengok macam mana.

Kalau sudah ada niat yang baik untuk lebih serius dalam perhubungan, insyaAllah segalanya akan dipermudahkan. Sama-sama kita nantikan khbaar gembira daripada pasangan ini.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Makcik Cabai

    April 12, 2019 at 3:16 pm

    Acik ni takde la minat sangat dengan Zahira ni.. tapi acik nampak secocok la hangpa 2 orang… tak sabar acik nak tengok wedding hangpa… benda yang baik.. acik tolong doakan jo la…

  2. Anonymous

    April 12, 2019 at 2:13 pm

    Congratulations on the good news…..may both of you receive much blessings
    till jannah….cepat cepat kahwin after tunang

  3. huhu

    April 12, 2019 at 1:22 pm

    suka gak diaorng ni tapi bapak zahirah ni mcm timing tinggi sket..huhu

  4. senah

    April 12, 2019 at 12:06 pm

    aku bukan suka sangat retis2 malaysia ni kalau ada couple. try hard nak cover. tapi somehow aku suka tengok dorang couple. takde nak sorok2. dah lah dua2 sama cantik sama padan. harap jodoh berkekalan hendaknya. aminnn

  5. AK2.O

    April 12, 2019 at 11:12 am

    Yeayy..Tahniah..Semoga majlis pertunangan berjalan lancar sehingga ke majlis pernikahan..aaminn…

Loading...
To Top