Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Bakal Bertunang

Umum mengetahui pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza sedang dilamun cinta dan terbuka mempamerkan kemesraan bersama. Boleh dikatakan, merek antara pasangan selebriti paling romantis sekarang.

Advertisement

Terbaru, Zahirah seakan memberikan bayangan bakal bertunang dengan Aiman tidak lama lagi. Malah, keluarga aktor itu sudah pun bertemu dengan ibu bapa Zahirah.

Bagi saya kalau keluarga kami merestui hubungan ini, kalau semuanya berjalan lancar, kami akan membincangkan untuk ke fasa seterusnya iaitu bertunang. Buat masa ini, belum ada perbincangan secara terperinci mengenai itu, tapi dia ada datang bawa keluarga di berjumpa dan berkenalan dengan ibu bapa saya.

Mungkin dia akan datang sekali lagi masa bulan puasa, apapun saya nak habiskan shoot ini semua. InsyaAllah selepas itu kita tengok macam mana.

Kalau sudah ada niat yang baik untuk lebih serius dalam perhubungan, insyaAllah segalanya akan dipermudahkan. Sama-sama kita nantikan khbaar gembira daripada pasangan ini.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. hanna daniel

    May 3, 2019 at 1:50 am

    like seriously aku tak pernah jatuh suka tengok aiman ke zahirah ni..apalagi drama2 melayu..tp curi2 cinta ni seriouslah….aku jd jatuh cinta ngan diorang ni. sweet gilaaa.btw aiman hensemmm gila n zahirah cunnn gorgeous !

  2. Minah_loy

    April 15, 2019 at 7:47 am

    harap dipanjangkan jodoh kamu berdua..bila dah kawin jgn jadi mcm Scha & Awal…laki berfesyen terlebih dari bini…mcm bapok aku tgk..

  3. kbye~

    April 13, 2019 at 10:22 am

    perlu ke pegang2,peluk2 n over sngt tunjuk kmesraan hbungan mcm tu baru nampak sbgai “pasangan selebriti paling romantis”? just wondering,kbye~

  4. Anonymous

    April 12, 2019 at 5:11 pm

    tolong la nikah terus… tunang still berdosa kot nk peluk2 pegang2.. tolooong la nikah terus… tolong laa..

  5. Mak lampir

    April 12, 2019 at 3:33 pm

    Elokla tu cepat2 kawin kurg buat dosa pegang,peluk,cium sana sini..dah kawin baru seme terbongkar n makin lama makin busuk..haha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama