April 12th, 2019

Umum mengetahui pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza sedang dilamun cinta dan terbuka mempamerkan kemesraan bersama. Boleh dikatakan, merek antara pasangan selebriti paling romantis sekarang.

Terbaru, Zahirah seakan memberikan bayangan bakal bertunang dengan Aiman tidak lama lagi. Malah, keluarga aktor itu sudah pun bertemu dengan ibu bapa Zahirah.

Bagi saya kalau keluarga kami merestui hubungan ini, kalau semuanya berjalan lancar, kami akan membincangkan untuk ke fasa seterusnya iaitu bertunang. Buat masa ini, belum ada perbincangan secara terperinci mengenai itu, tapi dia ada datang bawa keluarga di berjumpa dan berkenalan dengan ibu bapa saya.

Mungkin dia akan datang sekali lagi masa bulan puasa, apapun saya nak habiskan shoot ini semua. InsyaAllah selepas itu kita tengok macam mana.

Kalau sudah ada niat yang baik untuk lebih serius dalam perhubungan, insyaAllah segalanya akan dipermudahkan. Sama-sama kita nantikan khbaar gembira daripada pasangan ini.

Sumber Berita : mStar Online


16 responses to “Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Bakal Bertunang”

  1. hanna daniel says:

    like seriously aku tak pernah jatuh suka tengok aiman ke zahirah ni..apalagi drama2 melayu..tp curi2 cinta ni seriouslah….aku jd jatuh cinta ngan diorang ni. sweet gilaaa.btw aiman hensemmm gila n zahirah cunnn gorgeous !

  2. Minah_loy says:

    harap dipanjangkan jodoh kamu berdua..bila dah kawin jgn jadi mcm Scha & Awal…laki berfesyen terlebih dari bini…mcm bapok aku tgk..

  3. kbye~ says:

    perlu ke pegang2,peluk2 n over sngt tunjuk kmesraan hbungan mcm tu baru nampak sbgai “pasangan selebriti paling romantis”? just wondering,kbye~

  4. Anonymous says:

    tolong la nikah terus… tunang still berdosa kot nk peluk2 pegang2.. tolooong la nikah terus… tolong laa..

  5. Mak lampir says:

    Elokla tu cepat2 kawin kurg buat dosa pegang,peluk,cium sana sini..dah kawin baru seme terbongkar n makin lama makin busuk..haha

Loading...