Written by Bella | April 12th, 2019

Umum mengetahui pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza sedang dilamun cinta dan terbuka mempamerkan kemesraan bersama. Boleh dikatakan, merek antara pasangan selebriti paling romantis sekarang.

Terbaru, Zahirah seakan memberikan bayangan bakal bertunang dengan Aiman tidak lama lagi. Malah, keluarga aktor itu sudah pun bertemu dengan ibu bapa Zahirah.

Bagi saya kalau keluarga kami merestui hubungan ini, kalau semuanya berjalan lancar, kami akan membincangkan untuk ke fasa seterusnya iaitu bertunang. Buat masa ini, belum ada perbincangan secara terperinci mengenai itu, tapi dia ada datang bawa keluarga di berjumpa dan berkenalan dengan ibu bapa saya.

Mungkin dia akan datang sekali lagi masa bulan puasa, apapun saya nak habiskan shoot ini semua. InsyaAllah selepas itu kita tengok macam mana.

Kalau sudah ada niat yang baik untuk lebih serius dalam perhubungan, insyaAllah segalanya akan dipermudahkan. Sama-sama kita nantikan khbaar gembira daripada pasangan ini.

Sumber Berita : mStar Online

16 responses to Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Bakal Bertunang

  1. peace yo says:

    kalau mmg mrk berjodoh alhamduillah, takut pula Fathia makin meroyan

    5

    2
  2. sis says:

    Aku suka diorang ni sebab diorang takpernah berlakon together tapi somehow they ended up being together and bila aku tgk post diorang together, aku automatically senyum.. AFSKHGL COMELNYAAAAA

    5

    4
  3. Anonymous says:

    ELOKLAH CPT2..SEMAKIN LAMA, SEMAKIN RAPAT PAKCIK MAKCIK ANAK KAMU BERDUA..TGOK GMBR DAH TAHU..

    6

    1
  4. Comei Lote says:

    Cool n congratulations

    2

    1
  5. sasya sasa says:

    diorg kahwin lepas raya

    3

    1
  6. AK2.O says:

    Yeayy..Tahniah..Semoga majlis pertunangan berjalan lancar sehingga ke majlis pernikahan..aaminn…

    4

    0
  7. senah says:

    aku bukan suka sangat retis2 malaysia ni kalau ada couple. try hard nak cover. tapi somehow aku suka tengok dorang couple. takde nak sorok2. dah lah dua2 sama cantik sama padan. harap jodoh berkekalan hendaknya. aminnn

    14

    1
  8. huhu says:

    suka gak diaorng ni tapi bapak zahirah ni mcm timing tinggi sket..huhu

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Congratulations on the good news…..may both of you receive much blessings
    till jannah….cepat cepat kahwin after tunang

    2

    0
  10. Makcik Cabai says:

    Acik ni takde la minat sangat dengan Zahira ni.. tapi acik nampak secocok la hangpa 2 orang… tak sabar acik nak tengok wedding hangpa… benda yang baik.. acik tolong doakan jo la…

    3

    0
  11. Mak lampir says:

    Elokla tu cepat2 kawin kurg buat dosa pegang,peluk,cium sana sini..dah kawin baru seme terbongkar n makin lama makin busuk..haha

    3

    1
  12. Anonymous says:

    tolong la nikah terus… tunang still berdosa kot nk peluk2 pegang2.. tolooong la nikah terus… tolong laa..

    8

    0
  13. kbye~ says:

    perlu ke pegang2,peluk2 n over sngt tunjuk kmesraan hbungan mcm tu baru nampak sbgai “pasangan selebriti paling romantis”? just wondering,kbye~

    2

    0
  14. Minah_loy says:

    harap dipanjangkan jodoh kamu berdua..bila dah kawin jgn jadi mcm Scha & Awal…laki berfesyen terlebih dari bini…mcm bapok aku tgk..

    1

    0
  15. hanna daniel says:

    like seriously aku tak pernah jatuh suka tengok aiman ke zahirah ni..apalagi drama2 melayu..tp curi2 cinta ni seriouslah….aku jd jatuh cinta ngan diorang ni. sweet gilaaa.btw aiman hensemmm gila n zahirah cunnn gorgeous !

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini