Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zahir Rindu Pada Ibu & Abam, Ali Puteh Kerat Foto Hidayah?

Bertindak memuat naik sebuah foto serta meluahkan rasa rindu pada dua insan tersayang iaitu ibunya, Sabarah Arshad dan abangnya, Allahyarham Abam Bocey, perkongsian pelawak Ali Puteh di laman Instagram kini menjadi perhatian netizen.

Advertisement

Menerusi posting tersebut, disebabkan ibunya masih dirawat di hospital, beliau sehingga kini sudah lima hari tidak bertemu dengan wanita tersebut kerana tidak dibenarkan melawat.

“Rindu saat ni, mak masih di hospital sekarang ni dan masih belum sedar dari tidur. Doakan semoga mak sembuh ye. Tak ade ape yang mampu selain doa untuk mak kembali pulih. 5 hari dah mak di hospital dan kami masih belum dibenarkan melawat mak…hampir 11 bulan dan abang pergi. Tengok gambar ni terasa macam baru semlam kami semua bersama.”

Dedah Ali lagi, terlalu banyak dugaan yang menimpa keluarganya, akan tetapi beliau tetap percaya bahawa Allah SWT menguji hambaNya tanda sayang agar terus istiqomah kepada-Nya.

Terdahulu, disebabkan serangan asma sejak Khamis lalu, Ali memaklumkan bahawa ibunya terpaksa dikejarkan ke bahagian kecemasan Hospital Selayang.

Advertisement

Bagaimanapun, menurut laporan Cari Forum, Ali difahamkan telah mengerat gambar hidayah di posting terbabit.

Ia terbukti apabila foto asal jelas kelihatan wajah Hidayah terpapar di sebelah arwah abangnya.

Biarpun masih tidak tahu motif sebenar mengapa Ali berbuat demikian, rasanya moleklah kita doakan yang baik-baik sahaja agar keharmonian antara kedua belah keluarga ini berjaya dikecapi suatu hari nanti.

Sumber: Cari Forum, Rotikaya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. lia

    December 24, 2020 at 8:57 am

    kesian ko ni nara…melaga2 kan org…maybe die mmg xde niat nk bermusuh…ko pulak keluarkan statemement mcm ni nara…ko tu ade family nara..xbaik tau buat statement mcm ni

  2. meluat

    December 23, 2020 at 9:49 am

    kesiannnye ko ni ali yg berhati itam..tu je ke gmbar dgn abam yg kau hadee…

  3. netizen yang prihatin

    December 23, 2020 at 9:25 am

    rasanya xperlu kot nk melaga laga Ali dengan isteri Abam dgn mention psl crop gmbr mcm ni. hak dia kot. netizen xtahu kalau Nara x dedahkan psl ni rasanye. kalau org luar sana pun dahsyat lagi. letak emoji syaitan la, tahi la kat wajah org dia xsuka. ni terus crop kan lebih berhemah tu. husnuzon la sikit. jangan semua nk bukak. mcm ko tu baik sgt.
    cc: Nara

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama