Written by AbangNara | September 15th, 2014

November tahun lalu, Zahida Rafik telah membuat pengakuan bakal mengakhiri zaman gadisnya pada tahun 2014 dengan seorang ahli perniagaan yang telah dikenali selama 8 tahun. Walaupun tahun 2014 sudah pun tiba ke bulan September, masih tiada lagi ura-ura mengenai perkahwinan yang dirancang. Adakah Zahida Rafik sudah putus dengan kekasih hati? Atau majlis tersebut bakal diadakan pada hujung tahun ini?

zahida rafikTambah menarik apabila membaca BiPop semalam (tulisan Raja Nurfatimah yang merupakan penulis feveret Abang Nara), Zahida Rafik dikatakan telah membeli sebuah rumah di tengah kota London berdekatan dengan Oxford Street. Harga rumah yang dibeli didakwa mencecah jutaan ringgit kerana kedudukan Oxford Street yang merupakan syurga membeli-belah. Fuh~~ Kagum Abang Nara. Bukan calang-calang orang boleh beli rumah di London. Abang Nara nak beli rumah kat Kuala Lumpur pun menggigil tangan.

zahida rafik

Seperti yang kita ketahui, Zahida Rafik telah lama berkecimpung dalam bidang perniagaan. Jadi tak mustahil untuk Zahida membeli rumah yang diinginkan. Ala lagi pun rumah kan aset. Simpan lama-lama nanti naik lagi harga. Pelaburan jangka masa panjang tue. Menariknya lagi Zahida juga dikatakan telah mempunyai sebuah rumah banglo 3 tingkat di The Valley, Taman Bukit Indah, Ampang. Fuh~~~

zahida rafik

Semoga kejayaan Zahida Rafik ini akan menjadi pembakar semangat buat kita semua. Tahniah diucapkan kepada Zahida sekiranya desas-desus ini benar. Lagi beberapa gambar Zahida Rafik dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


zahida rafik

zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik

zahida rafik
zahida rafik

50 responses to Zahida Rafik Beli Rumah Di London?

  1. siang malam says:

    3 kali 5 jawapan nye 15…

    muka da xnmpak mcm zahida..

    please.. stop la menjadikan muke serupa bapok..

    seram wehh..

    anyway.. tahniah.. dpt beli aset kat london…

  2. malisa says:

    bisness dengan apdal mmg masuk ..atas bawah masyukkk … hebat kaya luar biasa hasil rembatan dari jelata

  3. bujat says:

    buat bisnes apam dia nie..

  4. Uca Unaing says:

    kawan lagi dgn pompuan tak sedar diri rebecca yg tak brp nak glemer dah tu..hak tuiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!