Zack New Boyz Berdepan Dengan Hukuman Maut

Hiburan

Zack New Boyz Berdepan Dengan Hukuman Maut

Pemain bass kumpulan New Boyz, Zack atau nama sebenarnya Radin Irwan Dzul Karnain Isagani berdepan dengan hukuman maut atas tuduhan mengedar 1.321 kilogram ganja di sebuah kondominium di Damansara 2 tahun yang lalu. Jika sabit kesalahan, Zack boleh digantung sampai mati.

zack new boyz

Advertisement

Zack yang merupakan bapa kepada 2 orang anak telah ditahan reman sejak tarikh tangkapannya 26 Januari 2010 bakal mengetahui nasib dirinya apabila kes ini akan dibicarakan selama 5 hari bermula 24 September ini. Ketika prosiding, Zack kelihatan tenang dan masih mampu tersenyum apabila dibawa keluar daripada mahkamah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

63 Comments

  1. apa2 aje......

    June 12, 2012 at 7:22 am

    dah x tau nk bza idup n mati agknya….

  2. akukomenaje

    June 11, 2012 at 11:44 pm

    menurut kawan aku…
    dia nie mmg da hisap ganja sebelum join New bOyz lagi… so ms dye dengan new boyz mmg aku tak minat dya pon…. kalau nk ikot kan ramai aje retis yg hisap dadah nie.tapi tak tertangkap2 pon….salah sorang kump. slam tue pon hisap dadah…. kalau dgr sore dye pergh layan habes….. tak caya terpulang lah bukan suruh korang percaya pon…hahahha

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      June 12, 2012 at 5:52 pm

      kumpulan slam !!!!!!!!! eh sape ar ZAMANI ke ?????? eh cepat lah kasitau ngan minah jambu sape dia? pleaseeeeeeeeeeee…….minah jambu akan sedia menungguuuuuuuuuuuuuu…………

  3. Arjuna Kesepian

    June 11, 2012 at 10:46 pm

    aku bukan nyer nak pihak siapa2, tapi nape golongan artis saja yg pihak polis selalu cekup?nape tidak gang besar yg mengedar dadah tu?mungkin dah kene suap kot.

  4. Mak Jemah Pemalu

    June 11, 2012 at 9:40 pm

    Doakan jela yang terbaik…..

  5. harunkewl

    June 11, 2012 at 8:27 pm

    masa buat tak ingat anak..dah nak kena gantung baru nak ingat anak..dah terlambat dah..

Loading...