Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zack New Boyz Berdepan Dengan Hukuman Maut

Pemain bass kumpulan New Boyz, Zack atau nama sebenarnya Radin Irwan Dzul Karnain Isagani berdepan dengan hukuman maut atas tuduhan mengedar 1.321 kilogram ganja di sebuah kondominium di Damansara 2 tahun yang lalu. Jika sabit kesalahan, Zack boleh digantung sampai mati.

zack new boyz

Advertisement

Zack yang merupakan bapa kepada 2 orang anak telah ditahan reman sejak tarikh tangkapannya 26 Januari 2010 bakal mengetahui nasib dirinya apabila kes ini akan dibicarakan selama 5 hari bermula 24 September ini. Ketika prosiding, Zack kelihatan tenang dan masih mampu tersenyum apabila dibawa keluar daripada mahkamah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 Comments

  1. aku kenal zack new boyz

    June 16, 2012 at 7:19 pm

    actually zack ni member bis ngan cousin aku..cousin aku dulu mmg penah wt keje2 cmni..tpi tktau la skang dh insaf blum..aku pun tk amik port sgt..aku tk sangka zack ni kwn dia jua last tgk dlm fb ada pic2 zack & family ngan cousin aku..well cousin aku dh la VANGANG juga..tk serik2..wife zack mmg cun n seksi kalah nora danish…setahu aku wife zack & wife cousin aku mmg tahu laki dorang ni wat apa cuma dorang ni malas nk tegur..yer la tgh sedap kaya klu tegur kan hmmmmmmmmm paham2 la..dlm member2 bis cousin aku ni, zack yg paling muda tk silap..tmpt dorang jumpa biasanya club2 yg private..wife2 dorang pun ada..anak2 dorang je tk tau..ntahlah manusia skang..nk rezeki sume cara yg haram..ye la yang haram kan senang kaya.klu tk tkkan la wife zack mampu pakai handbag louis vuiiton, gucci, prada & etc…

  2. Leo

    June 12, 2012 at 11:50 pm

    dulu aku penah bagi kad raya kat zack ni & di reply.. hahha..
    tapi skg tak sangka dia jadi macam ni..
    semoga berubah…

  3. aku

    June 12, 2012 at 10:16 am

    fyi, zack belum disabitkan lagi….belum tahu samada dia bersalah atau tidak…kes masih berjalan…:):) jgn lemparkan tuduhan yang bukan-bukan

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama