Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Yuna Sertai Wilhelmina Models, Agensi Peragaan Terkenal Dunia

yuna model terkenal dunia

Bukan mudah untuk mencipta nama di peringkat antarabangsa, tetapi penyanyi Yuna membuktikan ianya tidak mustahil.

Yuna Wilhelmina Models

Advertisement

Penyanyi berbakat besar ini sekali lagi mencatatkan momen membanggakan apabila dilamar agensi peragaan terkenal dunia, Wilhelmina Models.

Yuna berkongsi berita gembira tersebut menerusi akaun Instagramnya dimana dia begitu teruja menjadi antara selebriti dipilih untuk bernaung di bawah agensi terkenal itu.

Yuna Wilhelmina Models

Wilhelmina Models adalah agensi peragaan dan pengurusan bakat di New York, Amerika Syarikat. Antara selebriti popular lain yang turut bernaung di bawah Wilhelmina Models ialah Shawn Mendes, Nicki Minaj dan Kendall Jenner.

Yuna Wilhelmina ModelsTahniah kami ucapkan kepada Yuna kerana berjaya diterima di pasaran antarabangsa, satu pencapaian yang cukup membanggakan buat anak Malaysia. Semuanya hasil usaha kerasnya tanpa mengenal erti putus asa. Semoga menjadi inspirasi buat orang lain di luar sana untuk berjaya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Haterlupak

    September 19, 2019 at 10:38 pm

    Sbb yuna ada bakat besar.. Myanyi tu yg omputih nmpak.. Klau lopak apa ada.. Mnynyi x blakon puihh hntu budak ni hncurkn industri.. Just krna dia bduit kot tu yg senang nk g fashion week.. Mlysia jer yg bangap nkkn lupak

  2. unknown

    September 19, 2019 at 5:28 pm

    sometimes ak rs comment2 korg untuk lofa too much.. sbb tu dia sentiasa murah rezeki.. ak rasa laaa

    • Anonymous

      September 19, 2019 at 7:46 pm

      ayat2 penjilat ingat tuhan lah pulak.. mcm xpenah tgk komen penjilat lopak.. sbb tuh lopak gigih canang konon rezeki murah padahal umah duk merempan kumpul mcm umah kongsi bangla… tiap thn canang story impian nk nmpk gah smpi penjilat lupa dia tuh keturunan bau keling.. tang ckp gajah pun bole terbang euuwwww…

    • Anyn

      September 19, 2019 at 8:07 pm

      Hellooo
      Istidraj dikata murah rezeki?
      FUkking funny as5hole

  3. Anonymous

    September 19, 2019 at 5:23 pm

    patut laa lopak canang story teringin jet sendirik… nk overshadow konon laku… thn lepas jual story nk ade rumah kebajikan eeerghhh kelaut… attention seeker…
    rupanyer dah tau dulu berita pasal yuna ni dpt jd model antarabangsa… ape jadi produk bagi tinggi yg lopak canang2 tuh… bole start mkn sebotol seminggu utk tinggi else failed fashion laaa ayam serama ni pakai jaket besar kt NY… burukkk benorr andartu ni..

  4. anonymous

    September 19, 2019 at 4:47 pm

    aku rasa lopa tak jeles kut sebab dia sedaq dia ayam serama,scha misti jeles dok pi obersi pong pang pong pang dgn laki gayah dia tu,tak dak sapa pun agent kat sana noticed…poor girl

  5. anonymous

    September 19, 2019 at 4:40 pm

    hg pi bukak lah sarban ataih kpala tu lemaih haih,bukak lah tudung tu lagi meletupp hg kat sana klau tak bungkuih lagu tu tunjuk skin tetek semua teruih pi holly lah hang

Loading...
To Top