Yuna Perlukan Pertolongan Anda Semua!!!

Hiburan

Yuna Perlukan Pertolongan Anda Semua!!!

Abang Nara memang seorang peminat Yuna. Sebelum Yuna femes dulu pun Abang Nara sudah mula menulis mengenai Yuna. Kini Yuna sudah super duper femes. Namun sebagai seorang manusia biasa, Yuna masih memerlukan pertolongan kita semua untuk menjayakan The Sparkle Project.

yuna the sparkle project

Advertisement

Dan Yuna siap buat video untuk memohon idea-idea anda yang kreatif untuk menjayakan video klip yang bakal diambil sepenuhnya menggunakan Samsung Galaxy Note.

Setiap minggu mempunyai tema yang berbeza. Tema untuk minggu ini ialah ‘Beauty and Dreams’. Abang Nara dah ushar website The Sparkle Project dan banyak sungguh idea-idea kreatif yang telah dikongsikan. Idea-idea anda yang terpilih sama ada menerusi tulisan,gambar atau video akan dimuatkan di dalam video klip Yuna nanti. Awesome kan?

yuna the sparkle project

Advertisement

Abang Nara suka dengan idea tulisan yang telah diupload oleh salah seorang peminat Yuna. Kreatif sangat!!!

yuna the sparkle project

Dan Abang Nara tahu pembaca BeautifulNara semua sangat kreatif, romantik, jiwang karat dan berbakat. Jadi apa kata bantu Yuna dengan idea-idea mantap anda agar The Sparkle video klip nanti akan menjadi lebih awesome.

yuna the sparkle project

Hantarkan idea anda sekarang jugak ke The Sparkle Project Website.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

113 Comments

  1. ashara

    May 5, 2012 at 3:29 pm

    sebab yuna, korang bertelagah sesama korang,

    yang menegur yuna tak kira cara baik @ kasar disalahertikan cara peneguran, dan dikatakan membenci yuna, sedangkan kalau kamu fikir tentang hukum, mereka dah jalankan tanggungjawab mereka,

    dan mereka yang setuju yuna pakai turban tak menutup dadanya, menggangumi cara dia berpakaian, seolah2 menidakkan apa yang dilarang dalam agama kita. kalau yuna baru pakai tudung, mungkin boleh diterima, tetapi dari elok2 dia menutup dadanya, sehingga keadaanya sekarang ini, apa jawapan anda?

    saya fikir yuna sudah besar matang, dia tahu apa yang boleh atau tidak, sebagai orang islam, kita sebenarnya tahu halal haram, tahu apa yang dilarang dan dibenarkan, tapi kita cuba tolak ketepi semua itu, semata-mata mahu dilihat menarik..

    yang mahu menegur, guna cara yang lembut, yang mahu memuji yuna dgn cara dia skrg, sila fikir, galakan anda, hanya menambah dosa, faham betul2 apa yang dilarang, dan tuntutan agama kita.

    selebihnya terserah pada yuna, :D

    maafkan saya kalau ada yang tersinggung, kerana itu bukan niat saya, hanya menulis tentang apa yang saya tahu :)

  2. censorship Bore

    May 5, 2012 at 8:56 am

    BN buka saja lah site baru khas untuk puji memuji aje- abis cerita!!

  3. jon

    May 5, 2012 at 6:57 am

    …trollers gonna troll..
    …haters gonna hate..

    tapi trollers/haters kt sini sangat ramai n sgt negative lah…nara u should do something, takot bloggers lain pandang serong kt u…i know iklan u byk sbb traffic u tinggi, but i think some filtering might be useful…its getting worse…seriously

  4. akup

    May 5, 2012 at 1:39 am

    ape ke bengongnye dieni,dulu elok2 bertudung sekarang bergedik pakai serkup ala-ala org uganda/zimbakwe
    ko ingat cun ke? nameje student u,tp tudung mcm orang xda akai
    dahla sore mcm katak sumbang…muka dahla xlawa,pkai serkup uganda lgila bertambah kehodohannya

    • oi, respect sikit. aku orang zimbabwe. aku juga manusia. komen ko ni macam takde unsur human right dan berbunyi racist. ko patut disula. tak patut dianggap sebagai manusia. malu sikit.

    • Aaron Aziz versi tak berapa tough tak berapa hensem kira ala kadar je la macam Osman Kering

      May 6, 2012 at 6:44 pm

      yang thumb aku bukannya manusia. keldai dari planet marikh kot.

  5. Aku kesah

    May 4, 2012 at 5:54 pm

    u orang semua klau mengutuk bkn main lgi ye..klau nk mengutuk pn patut2 la..kadang bahasa y x manis pn leh kluar..klau kita x suka kt yuna sekali pn klau nk kutuk pn berpada2 la..klau kita kna kutuk kaw2 cam yuna ni..ap kita rasa..sakit hati kan..biar la dia nk pki serban ke..tudung saji ke..tudung periuk ke..janji dia bahagia..kita y x suka ni diam2 jer la..aku pn x minat yuna..tpi bila baca komen y teruk2 tu kesian pn ad kt yuna..klau u orang ad kata suara dia cam katak tpi klau d bandingkan dgn org y mengata suara dia cam katak aku rasa suara yuna lgi ok kot..so fikir2 kan la dan renung2 kan la..

Loading...