Yuna Perlukan Pertolongan Anda Semua!!!

Hiburan

Yuna Perlukan Pertolongan Anda Semua!!!

Abang Nara memang seorang peminat Yuna. Sebelum Yuna femes dulu pun Abang Nara sudah mula menulis mengenai Yuna. Kini Yuna sudah super duper femes. Namun sebagai seorang manusia biasa, Yuna masih memerlukan pertolongan kita semua untuk menjayakan The Sparkle Project.

yuna the sparkle project

Advertisement

Dan Yuna siap buat video untuk memohon idea-idea anda yang kreatif untuk menjayakan video klip yang bakal diambil sepenuhnya menggunakan Samsung Galaxy Note.

Setiap minggu mempunyai tema yang berbeza. Tema untuk minggu ini ialah ‘Beauty and Dreams’. Abang Nara dah ushar website The Sparkle Project dan banyak sungguh idea-idea kreatif yang telah dikongsikan. Idea-idea anda yang terpilih sama ada menerusi tulisan,gambar atau video akan dimuatkan di dalam video klip Yuna nanti. Awesome kan?

yuna the sparkle project

Abang Nara suka dengan idea tulisan yang telah diupload oleh salah seorang peminat Yuna. Kreatif sangat!!!

yuna the sparkle project

Dan Abang Nara tahu pembaca BeautifulNara semua sangat kreatif, romantik, jiwang karat dan berbakat. Jadi apa kata bantu Yuna dengan idea-idea mantap anda agar The Sparkle video klip nanti akan menjadi lebih awesome.

yuna the sparkle project

Hantarkan idea anda sekarang jugak ke The Sparkle Project Website.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

113 Comments

  1. Pingback: Yuna Perlukan Pertolongan Anda Semua!!! | My Blog

  2. Ros Putih

    May 4, 2012 at 4:50 pm

    Sy suka yuna y dulu..cara pemakaian tudung dia n cara penampilan dia..tpi skg tengok dia suka pki serban..alahai x ctk la klau kita y kt malaysia ni pki..klau kt indon ke..africa ke blh la d terima..

    • Endang S Taurina

      May 4, 2012 at 4:58 pm

      saya duduk indo. saya terasa. hinakah pakai tudung yuna macam awak cakapkan tu?

  3. aku kesah?

    May 4, 2012 at 3:13 pm

    tgk turban yuna,teringat plak mak usop sontorian..mcm scraf mak usop pye je.hahaha

    • zizi

      May 6, 2012 at 8:58 pm

      hahahha…memang lucu!!!terlalu nakdi terima barat terpaksa sacrifice tudung ala muslimah….dia ni suka brag kan.!!apa yg di lalui Yuna sekarang semua sudah di lalui Zee Avi,shyna Zaid..cuma bezanya mereka ni low profile…lagipun media kat msia ni banyak pilih bulu..sekarang astro promote yuna,tmnet,samsung.tulah dia lebih terkenal dari yg dua org tu….saya rasa kalau mrk sperti zee avi di beri publisiti yg sama mungkin dia dikenali seperti yuna..Pencapaian Zee avi jug a tidak kurangnya,masuk billboard,heatseekers chart,etc..dia org asia pertama kalau tak silap diundang menyanyi di TRoubadour kat US,LilithFair,dalam album aMnesty International Bob Dylan,bnyk lagunya dipakai dlm siri tv kat hollywood dan 21 jumpstreet..bezanya YUna dikenali di Msia dahulu,…Mungkin Zee Avi ni org sarawak,wartawan msia tak ambil kisah sangat…kalau ini memang berlaku ,too bad and so frustrating!Sekarang Yuna dah nak main ukelele..she will brag about it…kalau di main ukelele,qi dah tak suke dah…sebab qi ckp’I like girls playing the guitar,not the ukelele”…wahtever it is,gud luck!!!dont sing just for the sake of competition but sing for the love of music;)

  4. baizura

    May 4, 2012 at 1:37 pm

    urban katanya….! yuna,pstttt sbenanya kita tau awk nk tekel org luar supaya depa dapat relate dgn pemakaian yuna yg nak tutup kepala,tapi alahai, x elok mana pun….sorry to say, yuna cantik tapi urban lonjong bonggol tu huduh sesangat utk diaplikasikan kepada kita org melayu Muslim, kalau Muslim indo ke…atau org luar nampak ngam sebab maybe mmg dah serasi dgn depa…alahai yunaaaa,kan cantik awk pakai tuding yg mcm dulu tu, kita suka yuna yg dulu—simple,sweet— tapi yuna still rocks! cuma aduhai yunaaaaa…..sakit mata kita tengok bonggol awak tu.

  5. abg manje

    May 4, 2012 at 1:23 pm

    auwww…abg pon x minat sngt minah yuna ni, lagakny lebih nyah dari segal nyah nyampah ako. pakai turban macam winnie mandela cuma lagi hodoh hahaha

Loading...