January 6th, 2012

Lama sungguh rasanya untuk menanti kemuncula album terbaru daripada si gadis bersuara unik, Yunalis Zarai ini. Dan akhirnya pada 4hb Januari 2012, Yuna bukan sahaja melancarkan album baru yang diberi nama “Terukir di Bintang” tetapi turut memperkenalkan artis baru di bawah syarikat rakamannya (Yuna Rooms Records) iaitu Diandra Arjunaidi.

yuna dan diandra arjunaidi

Mengikut kata rakan Abang Nara yang hadir bagi pihak BeautifulNara, album terbaru Yuna ini mampu meremangkan bukan sahaja bulu roma anda, namun bulu hidung (jika anda ada) pun boleh teremang sekali. Suara Yuna makin bertambah matang, lirik makin berpuitis dan paling penting, pantulan gemersik suara Yuna boleh membuatkan anda terasa seperti dibuai di dalam zon Yuna.

yuna dan diandra arjunaidi

Manakala Diandra Arjunaidi pula yang agak popular dengan lagu bertajuk Angkasa dilihat mempunyai ciri-ciri persamaan dengan Yuna. Pandai bermain gitar, suara mirip Yuna dan paling penting, mempunyai kelainan daripada artis-artis yang sedia ada sekarang. Abang Nara dapat rasakan Diandra dapat pergi jauh di bawah bimbingan Yuna kelak.

yuna dan diandra arjunaidi

Layankan beberapa keping lagi gambar sekitar pelancaran album baru Yuna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar diambil oleh si abang kacak, Eman Ismail (masih single lagi).

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi
yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi


71 responses to “Yuna Lancar Album Baru, Terukir Di Bintang Dan Memperkenalkan Diandra Arjunaidi”

  1. semakin maju yuna kini..mantap..memang minat dia..and daindra ni boleh tahan..cun pun ado..so cukup plan lah tuk berjaya ke luar negara kelak..hekhek

  2. hehe says:

    rasa nak tergelak pun ada bc komen2 kat atas..orang melayu ni mmg xjauh dr sikap hasad dengki..if u doesnt like her, u dun have to kutuk2 die..t.api gud la atleast u pass ur pahala to her..

Loading...