Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Yuna Lancar Album Baru, Terukir Di Bintang Dan Memperkenalkan Diandra Arjunaidi

Lama sungguh rasanya untuk menanti kemuncula album terbaru daripada si gadis bersuara unik, Yunalis Zarai ini. Dan akhirnya pada 4hb Januari 2012, Yuna bukan sahaja melancarkan album baru yang diberi nama “Terukir di Bintang” tetapi turut memperkenalkan artis baru di bawah syarikat rakamannya (Yuna Rooms Records) iaitu Diandra Arjunaidi.

yuna dan diandra arjunaidi

Advertisement

Mengikut kata rakan Abang Nara yang hadir bagi pihak BeautifulNara, album terbaru Yuna ini mampu meremangkan bukan sahaja bulu roma anda, namun bulu hidung (jika anda ada) pun boleh teremang sekali. Suara Yuna makin bertambah matang, lirik makin berpuitis dan paling penting, pantulan gemersik suara Yuna boleh membuatkan anda terasa seperti dibuai di dalam zon Yuna.

yuna dan diandra arjunaidi

Manakala Diandra Arjunaidi pula yang agak popular dengan lagu bertajuk Angkasa dilihat mempunyai ciri-ciri persamaan dengan Yuna. Pandai bermain gitar, suara mirip Yuna dan paling penting, mempunyai kelainan daripada artis-artis yang sedia ada sekarang. Abang Nara dapat rasakan Diandra dapat pergi jauh di bawah bimbingan Yuna kelak.

yuna dan diandra arjunaidi

Layankan beberapa keping lagi gambar sekitar pelancaran album baru Yuna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar diambil oleh si abang kacak, Eman Ismail (masih single lagi).

Advertisement

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi
yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

Advertisement

yuna dan diandra arjunaidi

yuna dan diandra arjunaidi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 Comments

  1. misskonspirasi

    March 8, 2012 at 1:25 am

    semakin maju yuna kini..mantap..memang minat dia..and daindra ni boleh tahan..cun pun ado..so cukup plan lah tuk berjaya ke luar negara kelak..hekhek

  2. hehe

    January 8, 2012 at 8:23 pm

    rasa nak tergelak pun ada bc komen2 kat atas..orang melayu ni mmg xjauh dr sikap hasad dengki..if u doesnt like her, u dun have to kutuk2 die..t.api gud la atleast u pass ur pahala to her..

    • cik tipah

      January 9, 2012 at 3:22 pm

      aku tak kutuk dia tp aku awal2 dah mintak mahap dia yg aku x boley nak minat dia dan penampilan dia walaupun puas aku paksa diri aku utk minat dia. Choyyyyy….

    • kalau camtu ko komen la kat page artis yang ko minat bahangong!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama