Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Yuna Dan Qi Masih Bersama, Peminat Boleh Tarik Nafas Lega

Susulan entri “Peminat Ingin Tahu Status Hubungan Yuna Dan Qi“, Media Hiburan telah pun bertanya kepada Qi tentang situasi percintaan mereka berdua. Peminat-peminat Yuna dan Qi boleh menarik nafas lega apabila Qi memberitahu yang mereka masih lagi bercinta.

yuna dan qi masih bercinta

Advertisement

Qi yang ditemui ketika majlis ulang tahun ke-12 Red Communication di White Box, Publika telah berkata:-

Hubungan kami masih sama seperti dulu cuma saya mengakui kini kami jarang berhubung memandangkan masing-masing sibuk dengan kerjaya. Dia tengah mencipta nama di Amerika sementara saya pula sedang sibuk dalam proses mengarahkan sebuah drama yang berbentuk komedi tidak lama lagi. Namun, pada bulan ini kami berdua sempat berjumpa dan meluangkan masa bersama. Jika tidak, empat atau lima bulan sekali baru boleh berjumpa.

Itulah cabaran percintaan jarak jauh. Paling penting ialah kepercayaan kepada pasangan masing-masing. Abang Nara doakan agar hubungan mereka akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Buat peminat Yuna dan Qi, silalah gembira kerana anda masih boleh melihat ke”sweet”an pasangan ini.

P.S: Di sebalik tabir pembikinan Legoland Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. fahnees

    September 12, 2012 at 3:59 pm

    doakan semoga yuna dan Qi bertemu jodoh..

  2. Chinta

    September 11, 2012 at 11:26 pm

    Kepada semua pembaca Beautiful Nara, tolong cermin diri sendiri sebelum memburukkan Abang Nara. Kau cakap Abang Nara busybody, sibuk jaga tepi kain orang, kuat gosip semua, HABIS YANG KAU BACA BLOG NI, COMMENT-COMMENT SEMUA TAK BUSYBODY PULAK? TAK JAGA TEPI KAIN ORANG PULAK? KECOH LAH. Dah nama pun portal hiburan, dah nama pun gosip, kalau kau tak nak ambik tahu pasal gosip dunia hiburan, apa kejadahnya kau tengah baca portal hiburan sekarang? Dasar mulut Melayu lah korang ni. Update salah, tak update pun salah. Hish. Siapa yang rasa tak suka boleh blah, tak payah nak cari and baca blog ni. Dasar Melayu! At least, Abang Nara update-update ni semua dapat jugak income, masyuk jugak sampai pakai kereta cool. Korang yang sibuk kutuk-kutuk dia, apa dapat? Habuk pun takda. If you really don’t give a damn, you won’t even give any damn to take a minute, and leave your comment. That’s just pathetic. Truth hurts kan? But too bad, Melayu memang macam tu.

  3. dol

    September 11, 2012 at 9:56 pm

    yuna xcantek ke,ape ke…ade nyusahkan org ke?org yang ckp muke yuna xcantek cam CANTEK sngt..

  4. lantakpilah

    September 11, 2012 at 5:25 pm

    nara kepo2 ngalahkan makcik2 lak gayanya. ala2 E! news update kat astro.

  5. Kepologi

    September 11, 2012 at 11:54 am

    ala baru jer bercinta..dh kecoh..lain la kalau dia org ni dah suami isteri…aku tengok Qi ni cam selekeh la..serabut n serabai jer..mcm org baru bngn tido pn ad..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top